ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 A

kartes-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 A

ζώδια Κριός
Αυτή η εβδομάδα είναι μια περίοδος τόσο καταστροφική όσο και δημιουργική. Είναι καιρός να καταστρέψετε όσα είναι αρνητικά και ξεπερασμένα. Αυτό που θα μείνει στη ζωή σας είναι όλα τα θετικά, όλα τα απαραίτητα για να ξεκινήσετε από την αρχή τη ζωή σας. Μερικές φορές στη ζωή διστάζουμε να αφήσουμε τα ιδανικά ή τις απόψεις μας, ακόμα κι αν δεν έχουν αξία.

Σαν παιδί, κρατάτε σφιχτά την παιδική σας κουβέρτα. Ωστόσο, ξέρετε ότι πρέπει να φύγει η κουβέρτα για να μπορέσει να βρει το παιδί τη δύναμη και την ασφάλεια μέσα του. Αν επιλέξετε να αφήσετε αυτά που πλέον δεν σας χρειάζονται και να αποδεχτείτε αυτά που χρειάζεστε, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 A

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν λήξεις και νέα ξεκινήματα. Είναι μια περίοδος θανάτου και μεγάλης μεταμόρφωσης. Πρέπει να κλείσετε μια πόρτα για να ανοίξετε μια άλλη. Καταλαβαίνετε ότι ο Θάνατος είναι αναπόφευκτος… Όπως και ότι είναι σημαντικό να περάσετε την μεταμόρφωση και να καθαρίσετε το δρόμο από τα παλιά, για να έρθουν τα καινούργια.

Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε παγιδευτεί σε ένα μονοπάτι βίαιης αλλαγής και ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε τις επιπτώσεις της. Ωστόσο, αυτή η σημαντική αλλαγή μπορεί να φέρει πολλές απρόσμενες εκπλήξεις που δημιουργούν νέες ευκαιρίες και φέρνουν κερδοφόρα πράγματα για σας.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι προσπαθείτε να απομακρύνετε παλιές εμπειρίες, τόσο σωματικές όσο και πνευματικές. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αμφιβάλλετε αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση, να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι η σωστή απόφαση και κατευθύνεστε προς ένα πιο ήρεμο μέρος.

Αυτή η φάση μπορεί να σχετίζεται με αλλαγή στην εργασία σας, αλλαγή τοποθεσίας ή να απομακρύνεστε από μια σημαντική σχέση σας. Είναι καλό να βρείτε έναν τρόπο να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο, να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε προς το λαμπρό μέλλον.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

chartomantia-098

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ο τροχός της τύχης γυρίζει. Όπως γυρνάει ο τροχός, φέρνει μεγάλη αλλαγή. Αν είστε πάνω, θα πάτε κάτω. Αν είστε κάτω, ο τροχός θα γυρίσει υπέρ σας και θα σηκωθείτε ξανά. Αυτή είναι η κυκλική δομή της μοίρας. Σε όποια κατεύθυνση κι αν σας στείλει ο τροχός, είναι αδύνατον να την αλλάξετε.

Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να βρείτε ένα μέρος στο κέντρο του τροχού, όπου οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές. Βρείτε ηρεμία και ειρήνη μέσα σας και θα παραμείνετε ανεπηρέαστοι από το γύρισμα του τροχού.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 A

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν κάποια εμπόδια, που σχετίζονται με ένα προστακτικό άτομο. Επαγγελματικά, μπορεί να είναι ο προϊστάμενος ή ο εργοδότης σας. Μπορεί να έχετε αντικρουόμενα συμφέροντα μαζί του, καθώς μπορεί να μην είναι ανοιχτό στις πρωτοποριακές ιδέες σας.

Προσωπικά, μπορεί να νιώθετε ότι το ταίρι σας συμπεριφέρεται με πιεστικό και αυταρχικό τρόπο. Είναι καλύτερο να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις προσδοκίες σας με το ταίρι σας, καθώς το αντίθετο θα δυσκολέψει τη σχέση σας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν επίσης να δείξετε προσοχή με τα χρήματα. Τώρα δεν είναι η ιδανική περίοδος για επιπόλαια έξοδα.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 A

ζώδια Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα είναι καταπληκτική, επαγγελματικά και προσωπικά. Στο επαγγελματικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να εξερευνήστε τις νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Απλώς δείξτε τόλμη και θάρρος στην προσέγγισή σας. Μερικοί μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά που να ευθυγραμμίζεται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Στο προσωπικό μέτωπο, οι κάρτες δείχνουν μια νέα σχέση ή την αίσθηση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δύο άτομα. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με παρόμοιες απόψεις και οπτική για τη ζωή. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ή η συνεργασία με άτομα που μένουν μακριά, επίσης είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9