Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/05 Α

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/05 Α

Ταρώ Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένα ενθουσιώδες όραμα και τη δυνατότητα να δείτε μέσα από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Θα έχετε κοφτερό μυαλό και καλή αίσθηση του χιούμορ. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι παρόλο που η ζωή είναι δύσκολη, θα πρέπει απλώς να κάνετε το κεφάλι σας πίσω και να χαμογελάσετε. Στα επαγγελματικά μπορεί να λάβετε βοήθεια, υποστήριξη ή εποικοδομητικό σχολιασμό, από μια μεγαλύτερη γυναίκα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αυτή η γυναίκα είναι ψαγμένη, ειλικρινής, σοφή και πολύ καλή στην επικοινωνία. Θα κάνετε καλά να ακολουθήσετε το παράδειγμά της.

Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε γεγονότα, παρά να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας… Και αυτό μπορεί να λειτουργήσει προοδευτικά ως προς την πνευματικότητά σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η ύπαρξή μου διέπεται από σοφία και διαύγεια.

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα προχωράτε μέσω ειρήνης και ηρεμίας. Είναι η ώρα να κάνετε μια παύση και να ξοδέψετε χρόνο με ήρεμους στοχασμούς. Είναι καιρός να κάνετε ενδοσκόπηση και να λάβετε καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας. Μπορεί να συναντήσετε έναν πνευματώδη φίλο ή δάσκαλο και με τη βοήθειά του να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες του εαυτού σας. Στα επαγγελματικά, είναι μια εξαιρετική εβδομάδα. Φωτίστε το δικό σας δρόμο και μην φοβηθείτε να φέρετε τα πάνω κάτω και να κάνετε κάποια πράγματα διαφορετικά. Σίγουρα θα ξεπροβάλλετε ως ηγέτες.

Μπορεί να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε, με το να λάβετε συμβουλή από ένα μεγαλύτερο και πιο σοφό άτομο.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια την λαμπρή μου καρδιά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα δουλεύετε μεθοδικά μέσω των στόχων σας. Έχετε ένα διαθέσιμο πλάνο και μένετε στο πρόγραμμά σας για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Μπορεί να μην εργάζεστε ιδιαίτερα γρήγορα – αλλά είστε συνεπείς, αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο σας. Κάντε το ένα βήμα μετά το άλλο και ολοκληρώστε τη δουλειά. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε την προσέγγισή σας. Πηγαίνετε με τη ροή, ακολουθήστε τις συνηθισμένες ρουτίνες σας και με το χρόνο θα φτάσετε τους στόχους σας. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερης σημασίας, υπερηφανευτείτε για τις προσπάθειές σας για να κινηθείτε προς τους στόχους σας.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/05 Α

Οι ερωτευμένοι μπορεί να επιθυμήσουν να δεσμευτούν ή να παντρευτούν. Οι γυναίκες που το δικαιούνται, μπορεί να συναντήσουν τον «Ιππότη στην λαμπερή του πανοπλία».
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Καφέ του ξύλου
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σπυρί-σπυρί, φυτεύω το μέλλον μου με τα σταθερά θεμέλια της πίστης μου.

tarw-zwdia

 

 

Ταρώ Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα θα επιτύχετε τη νίκη. Είστε στη μέση του να μάθετε πώς να κυβερνάτε τον κόσμο σας. Είστε υπεύθυνοι, αλλά οι άλλοι κάνουν το κάλεσμα, επειδή το έχετε κάνει να αξίζει και έχετε δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο όλοι αλληλεπιδράτε. Είναι καιρός να εξισορροπήσετε τις απόψεις σας που είναι ανθρώπινες και θεϊκές. Αυτή είναι μια σημαντική καρμική περίοδος: Οι ενέργειες που γίνονται τώρα, αποτελούν τους σπόρους για το αύριό σας. Στο κομμάτι της υγείας τα πράγματα θα είναι καλά.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/05 Α

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Λάμπω σκόπιμα τη συμπόνια και τη δύναμή μου.

zvdia-zwdia-tarw

Ταρω Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί έναν εορτασμό και την ολοκλήρωση μιας φιλοδοξίας. Είναι καιρός να απολαύσετε μια εορταστική περίοδο που αξίζετε. Οι κάρτες επίσης σηματοδοτούν το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Φαίνεται ότι έχετε επιτύχει το στόχο που θέσατε για τον εαυτό σας και είστε υψηλά. Ωστόσο, θα πρέπει αυτή την κατάσταση ευφορίας που έχει επιφέρει ο ενθουσιασμός και οι εορτασμοί, να τη διοχετεύσετε στο έργο σας… Ώστε να δώσετε ενέργεια στη επόμενη φάση της ανάπτυξής σας.

Κάποιοι μπορεί να λάβετε μια πρόταση γάμου, εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε παιδί.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι αφοσιωμένος στην επικοινωνία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia