Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/05 Β

taro-troxos-tixis

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/05 Β

Ταρώ Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα εισέρχεστε σε μια περίοδο συνδεδεμένων φυσικών δυνάμεων. Δώστε προσοχή στα όνειρα και το ένστικτό σας, κάποιοι από εσάς προσπαθούν να γίνουν γνωστοί. Η ζωή σας αλλάζει. Πράγματα που κάποτε έμοιαζαν σίγουρα, δεν μπορούν πλέον να ληφθούν ως δεδομένα. Κάποια μπερδεμένα μυστήρια γίνονται πιο ξεκάθαρα. Θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι φαντασία στις προσπάθειές σας.

Πνευματικά, είστε σε φάση να επιτύχετε ένα νέο επίπεδο διαφωτισμού. Ψάξτε για το φως και τις σκιές, στις ήσυχες γωνιές του μυαλού σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η πίστη είναι δεμένη με την διαισθητική καρδιά μου και έχω τις απαντήσεις που αναζητώ.

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα σας καλεί να δείξετε δύναμη, αντοχή και επιμονή. Κάποιες φορές, μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να επιλυθεί μέσω των ενεργειών σας, κάποιες φορές όχι. Αλλά όσο περισσότερο κάθεστε χωρίς να κάνετε τίποτα, τόσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση. Μπορεί να είναι δύσκολο ή επίπονο να κάνετε κάτι… Αλλά το να αναλάβετε δράση και να ελευθερωθείτε από δεσμά, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εάν έχετε τον έλεγχο, είναι καλύτερα να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και να μειώσετε τον χρόνο που χασομεράτε. Μην απορρίπτετε το να ζητήσετε βοήθεια.

Να είστε αρκετά δυνατός για να σταθείτε μόνος σας, αρκετά έξυπνος για γνωρίζετε πότε χρειάζεστε βοήθεια και αρκετά θαρραλέος για να ζητήσετε βοήθεια.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Ναυτικό μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ελεύθερος να επιλέξω τη θεραπεία μου και το φως μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχετε επιτυχία και να ηγηθείτε. Αυτό είναι κάτι που επιδιώκετε για καιρό και με κόπο – και τελικά είναι στη διάθεσή σας. Είναι ένας θρίαμβος για τις αναποδιές, ειδικότερα. Τα καλά νέα: Είστε σε μια θέση που οι άνθρωποι ενώνονται για να σας ακολουθήσουν ως πραγματικό ηγέτη. Ένα άτομο θαρραλέο και αρκετά χαρισματικό, για να τους εμπνεύσει και να δώσει τη ζωή του για τους άλλους. Μην φοβηθείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας, να είστε ένας ηγέτης με επιρροή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λάβουν μια επιβράβευση ή δημόσια αναγνωρισιμότητα από συνομήλικους για τη δουλειά τους.

Αυτοί που είναι δεσμευμένοι, θα λάβουν αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό από το ταίρι τους.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω την επιτυχία.

zodia-zvdia-22

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ότι χάνετε το μακροπρόθεσμό όραμά σας και/ή τον σκοπό σας… Και ως αποτέλεσμα, νιώθετε εκτός ισορροπίας. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να σκεφτείτε ποιες αλλαγές είναι σημαντικές για τη ζωή σας, για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη εκπλήρωση και κίνητρο. Είναι ώρα να αξιολογήσετε πού στέλνετε την ενέργειά σας – και την επίδραση που έχει αυτή η επιλογή σε όλα τα άλλα. Παρακολουθείτε υπερβολικά τηλεόραση ή τρώτε και πίνετε χωρίς μέτρο; Θεωρείτε δεδομένη τη σχέση σας; Μήπως βάζετε τα αντικείμενα πιο πάνω από άλλα πράγματα;

Είναι η ώρα να βρείτε την ισορροπία σας και την αρμονία.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δουλεύω μια μέση λύση και τρέφω την ολότητα.

μελλοντολόγος

Ταρω Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ξοδέψετε λίγο χρόνο για εσωτερική σκέψη. Φαίνεται πως είστε τόσο απασχολημένος με εξωτερικά πράγματα, υλικούς πόρους, κοσμικές πτυχές που έχετε ξεχάσει εντελώς την πραγματική σας ζωή. Είστε τόσο ενθουσιασμένος από τα χρήματα και τη θέση σας, που ευχαριστείτε πρόθυμα τους ανθρώπους που είναι ανώτεροί σας. Την ίδια στιγμή, θεωρείτε τα άτομα με λιγότερη δύναμη ή χρήματα, κατώτερά σας. Ακόμα μια άποψη που θα πρέπει να σκεφτείτε αυτή την εβδομάδα, είναι η στασιμότητα. Μήπως νιώθετε πως έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα; Εάν είναι έτσι, θα πρέπει να παίρνετε τα πράγματα λιγότερο στα σοβαρά.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/05 Β

Ξοδέψτε λίγο χρόνο με το να κάνετε πράγματα που ευχαριστιέστε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ονειρεύομαι τις απεριόριστες δυνατότητές μου με σταθερή επιθυμία και αγάπη.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος ενδοσκόπησης και πνευματικής καθαρότητας. Μια στιγμή κατανόησης βρίσκεται στο δρόμο: Μια στιγμή όπου ξαφνικά το συνειδητό και η πνευματική αιτιολόγηση φτάνουν στην κορυφή… Και η επίτευξη των στόχων ξαφνικά γίνεται πολύ πιο εύκολη. Εμπιστευθείτε αυτή την νέα ιδέα ή καθαρότητα, για να προχωρήσετε μπροστά. Βρείτε την αλήθεια και επικοινωνήστε ξεκάθαρα με τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ακούσουν σύντομα άσχημα νέα, που ίσως σας νευριάσουν ή σας πληγώσουν με την πρώτη σκέψη. Ωστόσο, θα γίνουν θετικά μακροπρόθεσμα, καθώς θα απομακρύνουν πράγματα που θέλατε να ξεφορτωθείτε από καιρό.

Είναι μια καλή περίοδος για ανθρώπους που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την τεχνολογία.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω εξαιρετικές στιγμές διαύγειας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra