Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Α

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν απάτη. Κρατάτε κάτι κρυφό; Σκεφτείτε το. Μήπως δεν είστε απολύτως ειλικρινείς και γιατί; Θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας ή μήπως φοβάστε; Προσπαθείτε να προστατέψετε κάποιον άλλο; Είναι ώρα να μαζέψετε την ακεραιότητά σας και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που σας έχει στείλει η ζωή.

Μπορεί να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί νομίζετε ότι μόνο έτσι θα γίνουν σωστά. Ωστόσο, έτσι χάνετε τις χαρές της συντροφικότητας. Είναι καλύτερο να δουλέψετε μαζί με άλλους και να εκτιμήσετε το ομαδικό πνεύμα.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα προσκολλάστε στο παρελθόν. Το παρελθόν έχει περάσει και κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε θα σας κολλήσει εκεί. Ώρα να φύγετε από το παρελθόν και να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε μια νέα προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να αφήσετε όποια προσκόλληση μπορεί να έχετε στα αποτελέσματα και απλώς να κάνετε ένα βήμα τη φορά.

Αποφασίστε να μαζέψετε τα κομμάτια της καρδιάς σας και να προχωρήσετε προς μια νέα αρχή.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι προσπαθείτε να απομακρυνθείτε από παλιές εμπειρίες τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αμφιβάλλετε για το αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν σας. Σας διαβεβαιώ όμως ότι είναι η σωστή απόφαση και κατευθύνεστε προς ένα πιο λαμπερό μέλλον.

Οι Δίδυμοι σε σχέση πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν κουβαλάνε φορτία του παρελθόντος στη σχέση τους. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τα αφήσετε πίσω σας, διαφορετικά θα συνεχίσουν να μολύνουν τις τωρινές και τις μελλοντικές σχέσεις σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

zwdia-tarw-zodia-19

 

Ταρώ Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει πιθανώς Αγάπη με κεφαλαία γράμματα στο επίκεντρο της ζωής σας. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού με καθαρή εικόνα του τι θέλετε. Μια νέα σχέση βρίσκεται στις κάρτες. Εάν έχετε ήδη σχέση, οι κάρτες δείχνουν αρμονία, έλξη και τελειότητα. Η σχέση σας βασίζεται στην αγάπη και την εμπιστοσύνη και σας δίνει τη δύναμη να ξεπεράσετε τα εμπόδια μαζί και ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλο.

Μερικοί από σας μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Η συμβουλή μου είναι να επιλέξετε αυτό το οποίο βλέπετε τον εαυτό σας να κάνει κάθε μέρα και να βάζει περισσότερη προσπάθεια σε αυτό.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φούξια

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Α

Ταρώ Λέων

Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν καλά νέα στο οικονομικό μέτωπο. Δουλεύετε μεθοδικά για να φτάσετε τους στόχους σας. Έχετε σχέδιο και ακολουθείτε το πρόγραμμα για να το υλοποιήσετε. Είστε αφοσιωμένοι και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Αν και η αίσθηση καθήκοντος σας είναι αξιοθαύμαστη, προσέξτε να μην γίνετε τελειομανείς.

Οι ερωτευμένοι μπορεί να θέλουν να αρραβωνιαστούν ή να παντρευτούν. Οι γυναίκες μπορεί να βρουν τον ιππότη με την λαμπερή πανοπλία. Τα καλύτερα!
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ασημί

xartomanteia

Ταρω Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα μια αλλαγή έρχεται στο δρόμο σας, μια θετική αλλαγή. Ο τροχός της ζωής γυρίζει τώρα προς το μέρος σας. Η μοίρα μπαίνει στη μέση για να σας σπρώξει προς αυτό που είναι δικό σας. Θα βιώσετε μια περίοδο τύχης. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να έχετε καλοτυχία στον τομέα της αγάπης. Κάντε λίγη προσπάθεια και αφήστε την αγάπη να έρθει σε σας.

Εάν έχετε σχέση, ίσως είναι ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα. Ο τροχός του κάρμα σας υπενθυμίζει ότι ό,τι δίνεις παίρνεις. Κάντε καλό στους άλλους και θα κάνουν καλό σε σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος