Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Β

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα είστε στη μέση ενός αγώνα. Μπορεί να μην συνειδητοποιείτε ότι οι προσπάθειές σας είναι εξωπραγματικές. Μπορεί να νιώθετε ότι η μάχη σας είναι σωστή και να μην καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη και πόσο απίθανο είναι να κερδίσετε πραγματικά. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, για παράδειγμα το να μεγαλώνετε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες ή να τελειώνετε το πτυχίο σας.

Πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας. Προσέξτε εάν υποφέρετε από ημικρανία ή πονοκέφαλο και μιλήστε με τον γιατρό σας. Οι διακοπές μπορεί να αποδειχθούν θεραπευτικές και να σας αναζωογονήσουν.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Ροδί

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια περίοδο που πρέπει να προχωρήσετε. Ίσως πρέπει να εγκαταλείψετε μια παλιά λαχτάρα σας ή κάτι που σας πόνεσε ή μια ελπίδα που ξέρετε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Είναι καιρός να δουλέψετε πάνω στον απώτερο σκοπό της ζωής σας και να κυνηγήσετε πιο σημαντικούς στόχους. Ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι φαίνεται επίσης στις κάρτες. Εάν έχετε σχέση, οι κάρτες δείχνουν ότι το ταίρι σας είναι έτοιμο να φύγει. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να νιώθετε μόνοι και να μην μπορείτε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση.

Μην ξεχνάτε ότι το μόνο που είναι μόνιμο είναι η αλλαγή και όλα θα φεύγουν αργά ή γρήγορα.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

Ταρώ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση. Φαίνεται να μην μπορείτε να καταλάβετε πώς να ξεφύγετε από μία κατάσταση. Επιπλέον, σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα, δημιουργείτε αρνητικά μοτίβα ή περιορίζετε τον εαυτό σας εξετάζοντας μόνο το χειρότερο σενάριο. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την κατάσταση είναι να δείξετε υπομονή και να μείνετε ήρεμοι.

Μην διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια. Να είστε αρκετά δυνατοί για να στέκεστε μόνοι, αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε πότε χρειάζεστε βοήθεια και αρκετά θαρραλέοι για να τη ζητάτε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

Ταρώ Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα γίνετε και μαθητές και δάσκαλοι. Δίνετε τη γνώση, τη σοφία και τις συμβουλές σας και ανοίγετε τον δρόμο. Ρίχνετε φως στη ζωή κάποιου, αλλά για να συνεχίσετε να το κάνετε, πρέπει να έχετε και χρόνο για σας.

Για τους ελεύθερους, οι κάρτες δείχνουν μια βαθιά σχέση που αναπτύσσεται με τον χρόνο. Μπορεί να είναι με κάποιον φίλο πριν γίνει κάτι διαφορετικό.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/01 Β

Ταρώ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι θα γίνουν θετικές αλλαγές. Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα, όπως στην καριέρα σας, την αγάπη και τα οικονομικά. Είναι ώρα να απολαύσετε τις προσπάθειες και την υπομονή του παρελθόντος. Καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που περιμένουν. Μπορεί να νιώσετε νοσταλγία αυτή την εβδομάδα και να επισκεφτείτε την πατρίδα σας ή το παλιό σας σχολείο ή να ξαναβρεθείτε με συμμαθητές σας.

Οι κάρτες δείχνουν επίσης την επιστροφή ενός αγαπημένου και τις πιθανότητες αναβίωσης παλιών σχέσεων.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε ανησυχία. Η ανησυχία είναι το πιο συχνό βασανιστήριο στο οποίο υποβάλλουμε τον εαυτό μας. Συχνά, οι φόβοι και οι αμφιβολίες μάς πνίγουν και αρνούνται να φύγουν. Μην ξεχνάτε ότι οι εποχές μεγάλης λύπης έχουν τη δυνατότητα να μετατραπούν σε καιρούς σημαντικού μετασχηματισμού. Ωστόσο, για να επιτύχετε αυτό τον μετασχηματισμό, πρέπει να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε τις ρίζες του πόνου σας. Πρέπει να εξετάσετε την κατάστασή σας και να κάνετε σωστές επιλογές για να αποβάλλετε τις ανησυχίες σας.

Μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος για τις γυναίκες. Δυσκολίες στη γέννα ή γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να ταλαιπωρήσουν μερικές από εσάς.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος