Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/04 Α

tarw-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/04 Α

Ταρώ Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες Ταρώ δείχνουν ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας… Κάποιες φορές ως αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι δεν κάνετε κάτι. Αυτή η απουσία ελέγχου, οδηγεί σε απουσία ελπίδας και πίστης στις ικανότητές σας. Εάν είστε πρόθυμοι να αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν και να σας περιορίσουν, φυσικά και θα το κάνουν. Αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι κανένας δεν έχει εξουσία πάνω σας, εκτός αν του τη δώσετε!

Σκεφτείτε θετικά, ρίξτε φως στα πράγματα που απασχολούν υπερβολικά την προσοχή σας. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης γάμο ή σταθερότητα σε μια σχέση.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο του Ήλιου
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μέσα στο σκοτάδι είμαι ελεύθερος να θεραπεύσω τα πάντα

zodia-taro-45

Ταρω Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα η λέξη – κλειδί για εσάς είναι «επαγρύπνηση». Είναι ώρα να προετοιμαστείτε, είναι είστε σε ετοιμότητα. Είναι η ώρα για αποφασιστικότητα, ανθεκτικότητα και ανυπακοή. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πιθανότητα. Αναγνωρίστε τη δική σας δύναμη και να είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε για την άμυνά σας. Οι κάρτες προβλέπουν δύσκολες καταστάσεις αλλά θα βρείτε τρόπο για να τις ξεπεράσετε!

Θυμηθείτε ότι έχετε ό,τι χρειάζεται για να είστε νικητές. Απλώς χρειάζεται να βγάλετε αυτή την πλευρά σας προς τα έξω.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Κινούμαι πέρα από τα προσωπικά μου αντιληπτά όρια

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε σταθεροί – ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη λήψη αποφάσεων. Σε καμία περίπτωση μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, ζυγίστε τα συν και τα πλην σε κάθε περίπτωση. Επίσης, οι κάρτες σας υπενθυμίζουν να κοιτάξετε μέσα σας, να μην αναλώνεστε στο να είστε επικριτικοί και προκατειλημμένοι. Παραμερίστε την ισχυρογνωμοσύνη, στραφείτε προς τα μέσα και χαλαρώστε στη βαθύτερή σας αλήθεια. Να θυμάστε ότι αποτελείστε από φως, σκιά, σώμα και συνείδηση, είστε ένα Θαύμα!

Αυτοί που ψάχνουν την αγάπη, θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα τη φορά και να μην είναι βιαστικοί σε μια σχέση. Η υγεία σας χρειάζεται φροντίδα.
Τυχερός αριθμός:20
Τυχερό χρώμα: Μπλε της θάλασσας
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βρίσκομαι σε αρμονία με το παρελθόν μου, με έχει οδηγήσει εκεί που είναι γραφτό να είμαι

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα καλείστε να επιβραδύνετε λίγο και να ξεκουραστείτε. Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια παύση, ένα διάστημα βαθιάς επούλωσης και αυτοφροντίδας. Θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Η ζωή μπορεί να είναι ταραχώδης και απαιτητική – και σας αρέσει να απολαμβάνετε τη δράση και την έντονη ζωή. Ωστόσο, τώρα το σύμπαν δίνει χρόνο για επούλωση και αναγέννηση. Επομένως, αγαπητοί Καρκίνοι, είναι ώρα να ασχοληθείτε με τις πληγές σας και να θεραπεύσετε την πληγωμένη καρδιά σας.

Ξεκουραστείτε και μείνετε χουχουλιασμένοι, ώστε να μπορείτε να επανέλθετε ανανεωμένοι, ολοκληρωμένοι και έτοιμοι να λάμψετε!
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Έντονο Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να χαλαρώσει και να επουλώσει τις πληγές του

taro-6-9

Ταρω Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα είναι περίοδος για γρήγορη δράση και απλοποιημένη λήψη αποφάσεων. Δράτε σαν υπερήρωας, που είναι έτοιμος να διορθώσει κάθε παρεμβολή. Είστε αποφασισμένοι, παθιασμένοι, έξυπνοι και κατανοητοί. Βελτιώστε το χρόνο σας, βρείτε τη δύναμη και τις πηγές για να περιορίσετε τους στόχους και τις επιθυμίας σας. Υπάρχουν άτομα στη δουλειά σας που είναι πρόθυμα να κάνουν αυτό το επιπλέον βήμα, για να επιτύχουν τα σημαντικά ορόσημα που έχετε θέσει. Εφόσον μπορεί να υπάρχει μονάχα ένας νικητής, σιγουρέψτε ότι θα είστε εσείς!

Είναι επίσης μια καλή περίοδος για τις γυναίκες που ψάχνουν την αγάπη. Ένας νέος άντρας που είναι ευέλικτος στην ομιλία και έξυπνος, είναι έτοιμος να σας γοητεύσει!
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Λαχανί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επεκτείνω γρήγορα την επιτυχία μου

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες Ταρώ προβλέπουν ότι προσπαθείτε να αποφύγετε τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες. Βρίσκεστε σε μια φάση ζωής που επιθυμείτε να προχωρήσετε σωματικά, πνευματικά ή συναισθηματικά. Πορευθείτε σε ένα πιο ήρεμο μέρος και αφήστε πίσω σας τις αναταραχές. Ωστόσο, οι κάρτες Ταρώ προβλέπουν ότι θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις για να το κάνετε αυτό… Και πέρα από το πόσο σκληρά θα προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν, θα συνεχίσει να εμφανίζεται.

Οι Παρθένοι που μόλις έχουν ξεκινήσει μια σχέση, πρέπει να σιγουρευτούν ότι δεν κουβαλούν μαζί τους συναισθήματα από προηγούμενη σχέση.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι τη βοήθεια όσο εύκολα κινούμαι μέσω αυτής της μετάβασης

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-22