Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/04 Β

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/04 Β

Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, νιώθετε απαισιόδοξοι και ανασφαλείς για το μέλλον. Μπορεί να αισθάνεστε καταβεβλημένοι από τις δυσκολίες που σας φέρνει η ζωή. Αναρωτιέστε για την πνευματική σας υγεία, αναρωτιέστε για την αιτία που υποφέρετε. Γνωρίζετε ότι η ζωή φέρνει αναπάντεχα πράγματα – αλλά όντως; Γιατί αυτό – και γιατί τώρα; Απλώς θυμηθείτε ότι ο Θεός βρίσκεται πάντα δίπλα σας, ακόμα και κατά τη διάρκεια δύσκολων γεγονότων. Σας κρατά στα χέρια του. Απλώς μείνετε ήρεμοι. Αφήστε τον εσωτερικό σας κόσμο να βγει προς τα έξω και να λάμψει, μέσα από οποιοδήποτε εναπομείναν σκοτάδι.

Τα άστρα ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες σας και τώρα είναι η ώρα να τα εμπιστευθείτε ξανά!
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αναμένω θαύματα

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες Ταρώ σας δίνουν το μήνυμα «προχωρήστε». Νιώθετε ιδιαίτερη έμπνευση, σας ενθουσιάζει η ενασχόληση με μια νέα ιδέα ή ένα πρότζεκτ που έχετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιείστε τη δημιουργική ενέργεια και το πάθος σας, για να κάνετε τα πρώτα βήματα και να αντεπεξέλθετε σε αυτό το πρότζεκτ. Οι κάρτες Ταρώ επίσης προβλέπουν ότι θα υπάρξει ένα διάστημα στη ζωή σας που θα έχετε έμπνευση και διορατικότητα. Τα μάτια σας θα είναι ανοιχτά σε έναν νέο κόσμο και είστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε εσάς.

Είναι επίσης καλή στιγμή να επιδιώξετε μια νέα σχέση!
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καλλιεργώ το λαμπρό μου μέλλον με την δημιουργικότητα και την έμπνευση

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εκφράσετε ευγνωμοσύνη. «Αναπτύξτε μια στάση ευγνωμοσύνης, νιώστε ευγνώμονες για οτιδήποτε σας συμβαίνει, γνωρίζοντας ότι κάθε βήμα μπροστά είναι ένα βήμα για να επιτύχετε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο σε σχέση με την τωρινή σας κατάσταση». Όταν είστε ευγνώμονες για τα χρήματα που έχετε, παρόλο που είναι λίγα, θα λάβετε περισσότερα χρήματα. Εάν είστε ευγνώμονες για τη δουλειά που έχετε, ακόμη και αν δεν είναι η δουλειά των ονείρων σας, θα λάβετε καλύτερες ευκαιρίες!

Τυχερός αριθμός:19
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μέσα στο όλον, λάμπω όπως ο ήλιος και είμαι χαρούμενος

xartomanteia

Ταρω Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να αναστείλετε μία συγκεκριμένη ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αναποφασιστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι συγκεκριμένες αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν με συγκεκριμένο τρόπο, θα χρειαστεί να αναβληθούν… Παρά την άμεση ανάγκη για δράση σε αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ωστόσο, θα ήταν σίγουρα καλύτερα εάν ήσασταν ικανοί να σταματήσετε κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις. Θα έχετε περισσότερο χρόνο να μελετήσετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε – και αυτό σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

Εγκαταλείψτε την προσπάθεια να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Συμπλεύστε με το σύμπαν και αφήστε τα πράγματα που δεν σας είναι σημαντικά πλέον!
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου, αυτό των απέραντων θαυμάτων

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα ίσως αισθάνεστε εγκαταλελειμμένοι και χαμένοι. Ίσως να σέρνεστε και να ψαχουλεύετε μέσα στο σκοτάδι του τούνελ, προσπαθώντας να βρείτε το φως που λάμπει στο τέλος του. Ωστόσο, ακόμα έχετε να διασχίσετε μεγάλη απόσταση. Οι ελπίδες και οι ευχές σας μπορεί να μην εκπληρωθούν αύριο – αλλά κάποια μακρινή στιγμή στο μέλλον. Να παραμείνετε αισιόδοξοι, καθώς βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι και σίγουρα θα φτάσετε τον στόχο σας. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές, διότι φαίνεται ότι συναισθηματικά δίνουν πολλά στους άλλους. Αλλά με αυτό τον τρόπο υπερεκθέτουν και εξαντλούν τον εαυτό τους συναισθηματικά.

Ίσως είναι ώρα να φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτού προσπαθήσετε να βοηθήσετε άλλους!
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Λιλά
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περιμένω θαύματα

zwdia-3-zodia

Ταρω Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες Ταρώ προβλέπουν ότι θα βιώσετε μια προσωπική αλλαγή. Θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω μια σχέση, κάποιες πεποιθήσεις μια συμπεριφορά που δεν προσθέτει πλέον αξία στη ζωή σας. Είστε σε μια φάση ζωής που επιθυμείτε να προχωρήσετε, σωματικά ή πνευματικά ή συναισθηματικά. Μπορεί να περάσετε αυτή τη φάση μόνοι σας. Μπορεί ακόμη να αφορά μια αλλαγή στη δουλειά σας, αλλαγή μέρους ή το να απομακρυνθείτε από μια σημαντική σχέση της ζωής σας.

Τα πράγματα μπορεί να φέρουν αναταραχές, όμως θυμηθείτε ότι ένα καλύτερο μέλλον σας περιμένει!
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αποδέχομαι τη βοήθεια, καθώς μετακινούμαι εύκολα μέσα από αυτή την αλλαγή

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988