Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα στραφείτε σε ανθρώπους που είναι στενά συνδεδεμένοι μαζί σας και δρουν σαν συμπαίκτες ή αδελφές ψυχές. Αγαπάτε και νοιάζεστε τους άλλους και τον εαυτό σας. Επαγγελματικά, είναι καιρός να αναπτυχθείτε και να συνεργαστείτε. Θα έχετε επιτυχία μετά τις πρώτες δυσκολίες, ειδικά στη δουλειά. Απολαύστε αυτή την περίοδο ασφάλειας και σταθερότητας. Είναι καλή περίοδος για να δουλέψετε ομαδικά ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα ωφελήσει όλα τα μέρη.

Πιστέψτε στον εαυτό σας. Μην αφήνετε τις αποτυχίες να σας κρατούν πίσω. Μάθετε από τα λάθη σας και αδράξτε τη νίκη από τα σαγόνια της ήττας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα φτάσετε σε ένα σημείο της ζωής, που θα νιώθετε ανεξάρτητοι και εδραιωμένοι. Έχετε τώρα θέση εξουσίας. Είναι ο κατάλληλος καιρός για να πάρετε αποφάσεις και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Νιώθετε χαλαροί, μπορείτε να αναγνωρίσετε τις δυνατότητες καθώς παρουσιάζονται, μερικές φορές ακόμα και πριν τις δουν οι άλλοι.

Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει, όπως και ένα ταξίδι για σας. Γι’ αυτό τώρα είναι η ώρα να περιμένετε υπομονετικά τα κέρδη σας και να βλέπετε τις ιδέες σας να παίρνουν μορφή.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα δουλεύετε σκληρά για έναν στόχο σας. Το κυνήγι του τέλειου αποδίδει, τα όνειρά σας πρόκειται να εκπληρωθούν αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει. Αυτή είναι η σκληρή δουλειά που ξέρετε ότι σας περιμένει για να φτάσετε το όνειρό σας. Είναι επίσης εποχή που θα βρείτε ευτυχία στον καθημερινό κόσμο. Τα χιονισμένα βουνά, η κίνηση των κυμάτων θα φέρουν ευτυχία.

Θα είστε τόσο χαρούμενοι που θα βιώσετε μια ασυνήθιστη ζωή μέσα στη συνηθισμένη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τη χαρά, τη δημιουργικότητα και την ευτυχία. Θα ακούσετε καλά νέα που αφορούν τα χρήματα, μια σχέση, τη δουλειά και την πνευματικότητα. Θα βοηθήσετε τους άλλους σε περίοδο ανάγκης. Θα περιβάλλεστε από καλή ατμόσφαιρα στη δουλειά, καλές φιλίες, επιτυχίες με τη βοήθεια αυτών των φιλιών και καλή τύχη στον έρωτα. Ένας γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού φαίνεται επίσης στις κάρτες.

Η κοινωνική ζωή σας είναι λαμπερή. Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την σκέψη όλων των δυσκολιών της καθημερινότητας και να απολαύσετε την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος σας επηρεάζει. Νιώθετε σαστισμένοι και δεν ξέρετε πού πηγαίνετε. Με άλλα λόγια, μπορεί να είστε συγχυσμένοι, κυκλοθυμικοί, ευαίσθητοι και λίγο παράλογοι. Μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα. Είτε να περιφέρεστε σε αυτό το σεληνιακό τοπίο βυθισμένοι στη θλίψη σας είτε να έχετε πίστη στο ταξίδι σας και να ψάξετε τον σκοπό του. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και πιστέψτε ότι αυτή η εμπειρία θα σας ωφελήσει.

Είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσετε να ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, όπου θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε όλα τα συναισθήματά σας σε κάτι όμορφο.
Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

tarw-zwdia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείτε να χειριστείτε δύο αντικρουόμενες δυνάμεις, ανθρώπους ή καταστάσεις. Αν ευνοήσετε το ένα το άλλο μπορεί να χαθεί και αν χειριστείτε πρώτα το άλλο το πρώτο θα χάσει την ισορροπία του. Αυτή η εποχή, η σταθερότητα και η υπομονή σας θα σας χρησιμεύσουν. Μείνετε ήρεμοι. Προσέχετε με τα χρήματα αυτή την εβδομάδα και διασφαλίστε ότι το εισόδημά σας καλύπτει τα έξοδά σας. Μην κάνετε σπατάλες.

Μπορεί να βιώσετε αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να δείτε ως ευκαιρία και να δαμάσετε τα ρέοντα κύματα της ζωής.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λιλά

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988