ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Β

tarw-kosmos

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Β

ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή είναι μια εβδομάδα μεταμόρφωσης. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή, αφήνοντας το παρελθόν. Οι κάρτες δείχνουν ότι είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής αλλά για κάποιο λόγο αντιστέκεστε σε αυτή. Σκεφτείτε το ξανά, αγαπητοί Ζυγοί. Μην μένετε κολλημένοι στην αδράνεια. Χωρίς να το ξέρετε, προσπαθείτε να αντισταθείτε στην αλλαγή που θα βελτιώσει τη ζωή σας.

Λύστε τα θέματα του παρελθόντος, γιατί δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσετε πριν ξεκαθαρίσετε το παρελθόν. Μόλις το κάνετε, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση προς ένα νέο και καλύτερο αύριο. Ένας Σκορπιός μπορεί να σας δώσει υποστήριξη και καθοδήγηση.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν αφθονία και υλική ασφάλεια, άνεση και προστασία. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να περάσετε χρόνο στη φύση. Αλλάξτε την οπτική σας για να μπορέσετε να συνδεθείτε με τη Μητέρα Φύση και να την βάλετε στην καρδιά και το μυαλό σας. Κάντε ένα ταξίδι στο αγαπημένο σας μέρος. Η οικογένειά σας θα είναι στο επίκεντρο και θα απολαύσετε ευτυχία στο σπίτι. Υποδεικνύεται, επίσης, μια γέννηση στην οικογένεια.

Είναι επίσης ευνοϊκή εποχή για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Έχετε ανοιχτή καρδιά και θα δείτε τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Οι κάρτες δείχνουν ότι σας λείπει μακροπρόθεσμο όραμα αυτή την εβδομάδα και ως αποτέλεσμα νιώθετε σε ανισορροπία. Αυτή την περίοδο πρέπει να σκεφτείτε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν στη ζωή σας για να δημιουργηθεί σκοπός και ικανοποίηση. Οι άνθρωποι γύρω σας αποδεικνύεται ότι δεν είναι συνεργάσιμοι ή μπορεί να νιώθετε ότι τα συμφέροντά σας συγκρούονται με των άλλων.

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια γύρω σας για να λύσετε τις διαφορές και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας: πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα βιώνετε την ηρεμία μετά την καταιγίδα. Φαίνεται πως χάσατε την πίστη σας σε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για σας. Μπορεί να είναι μια δουλειά που λατρεύατε, ένα νέο πρότζεκτ ή μια σχέση που ήταν στην καρδιά σας. Μην μένετε στις αρνητικές σκέψεις, καθώς θα ρουφήξουν την ενέργειά σας και θα σας κάνουν να νιώθετε χαμένοι. Αφιερωθείτε σε ιδέες που σας κάνουν να νιώθετε καλά και ευχάριστα. Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με μια περίοδο χαλάρωσης.

Ο χρόνος δοκιμάζει την πίστη, η αρνητική κατάσταση συμβαίνει μόνο και μόνο για να πάρετε ένα σημαντικό μάθημα ζωής.
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πορτοκαλί

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Το βασικό μήνυμα που έχουν οι κάρτες για σας αυτή την εβδομάδα, είναι να το κάνετε και να το κάνετε τώρα. Αν θέλετε να γίνουν οι επιθυμίες σας πραγματικότητα, πρέπει να δράσετε τώρα. Γι’ αυτό σηκώστε το τηλέφωνο, μιλήστε με έναν παλιό φίλο, ξεκινήστε ένα νέο πρότζεκτ ή κάντε πράξη την καινοτόμα ιδέα σας. Η ώρα είναι τώρα.

Είναι καλή εποχή για τον έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον πολύ ξεχωριστό. Ή αν βγαίνετε ραντεβού με κάποιον, το ραντεβού σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση. Ο κανόνας είναι: πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή είναι έτοιμη να σας πάει στα σύννεφα!
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ωκεανού

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/05 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν. Η διαίσθησή σας θα βρίσκεται στην αιχμή. Δώστε προσοχή στα όνειρα και στα ένστικτά σας. Μια πλευρά σας προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια. Η ζωή σας αλλάζει. Πράγματα που κάποτε φάνταζαν σίγουρα δεν μπορούν πια να θεωρηθούν δεδομένα. Μερικά μυστήρια γίνονται πιο καθαρά. Θα έχετε δημιουργικότητα και φαντασία στις προσπάθειές σας.

Πνευματικά, πρόκειται να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο φώτισης. Είναι καιρός να αποσυρθείτε ήσυχα μέσα σας και να καταλάβετε την αιώνια σύνδεση με το σύμπαν.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Βαθύ μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66