Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/07 Α

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/07 Α

Ταρώ εβδομαδιαία Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τη μάθηση. Για μερικούς από εσάς, ένας μέντορας θα μπει στη ζωή σας ή μπορεί να ακούσετε ιστορίες του παρελθόντος και να μάθετε από τις εμπειρίες των προγόνων σας. Απλώς σκεφτείτε: «Τι μπορεί να με διδάξει αυτό το άτομο»; «Τι μαθήματα μπορώ να πάρω»; «Τι πρέπει να ξέρω για το παρελθόν για να κατανοήσω καλύτερα το παρόν μου»;

Είναι καιρός να καταλάβετε πώς αυτές οι διδασκαλίες και τα μαθήματα, επηρεάζουν τη ζωή σας και τη ζωή εκείνων που μοιράζονται την κληρονομιά σας. Αυτή η γνώση θα αποδειχθεί καθοριστική και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα νέο μονοπάτι.

zodia-taro-45

Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν επίσης να διδάξετε, να γράψετε ή να κάνετε ένα μπλογκ. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπουν σε ένα πνευματικό μονοπάτι.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου και η υψηλότερη καθοδήγηση μου έχει τις ρίζες της στην πίστη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα μπαίνετε σε μια περίοδο νέων ιδεών ή πληροφοριών. Είναι μια περίοδος που μαθαίνετε πολλές νέες πληροφορίες. Είστε εύστροφοι και έξυπνοι, είστε έτοιμοι να λάβετε δράση. Στα επαγγελματικά σας θα εργαστείτε επιμελώς. Θέλετε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και να διατηρήσετε τον ρυθμό και την ενέργεια σας. Είναι επίσης καλή στιγμή για μαθητές ή όσους θέλουν να μάθουν νέα πράγματα και να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους.

Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα βρεθούν επίσης στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να ακούσετε καλά νέα, είτε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή ηγέτες.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διευρύνω τη συνείδησή μου και είμαι ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες.

zodia-astra-tarot

Ταρώ εβδομαδιαία Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι. Δοκιμάσατε πολλά νέα εγχειρήματα ή πρότζεκτ αλλά δεν κατέληξαν όπως ελπίζατε. Ακόμα κι αν έχετε ένα εκατομμύριο δημιουργικές λύσεις, πρέπει να ξέρετε πώς να εφαρμόσετε τις ιδέες σας. Ίσως πρέπει να επιστρέψετε στην αρχική ιδέα και να αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους για να την εκφράσετε. Αν δεν πετύχατε την πρώτη φορά, δεν σημαίνει ότι η ιδέα σας είναι λανθασμένη. Μπορεί απλώς να μην είναι σωστή η εφαρμογή της. Μπορείτε να βρείτε άλλο τρόπο για να εκφράσετε, που να συμβαδίζει με τους προσωπικούς σας στόχους.

Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ως κυρίαρχος του ονείρου μου, ανάβω αυτή την φλόγα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 15-31/07 Μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων!

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας. Εάν υποφέρετε από ημικρανίες ή πονοκεφάλους, καλύτερα να συμβουλευτείτε γιατρό. Οι κάρτες δείχνουν ότι ενδέχεται να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις μπροστά σας. Αλλά και σε περιόδους δυσκολίας και άγχους, έχετε πάντα τη δύναμη να αντέξετε αν την αναζητήσετε μέσα σας. Μην μένετε στο παρελθόν, απλά προσπαθήστε να το ξεχάσετε. Αν φοβάστε ότι κάτι κακό μπορεί να σας συμβεί, πρέπει να χαλαρώσετε. Μεγάλη δόξα βρίσκεται μπροστά σας, οπότε φτάστε βαθιά μέσα σας και δώστε όσα έχετε.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο του τριαντάφυλλου
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Πιέζω πέρα από τους νοητούς μου περιορισμούς.

Ταρώ εβδομαδιαία Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, αυτή είναι η ώρα να σκεφτείτε θετικά και να ελέγξετε τη ζωή σας. Εάν χρειάζεστε υλικά αγαθά για να νιώσετε καλά, λειτουργείτε απλώς με ματαιότητα. Επικεντρωθείτε στον πνευματικό κόσμο, μην μένετε εγκλωβισμένοι στις σαγηνευτικές ιδέες του ρεαλιστικού. Χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς φόβους και τις ανησυχίες σας, για να απαλλαγείτε από αλυσίδες που σας κρατούν δέσμιους σε περιορισμένα πιστεύω και άσχημες συνήθειες. Δείτε τα πράγματα με θετική ματιά, για να έχετε μια πιο ισχυρή και ευοίωνη ζωή.

zwdia-zodia-33

Οι κάρτες προβλέπουν επίσης γάμο ή σταθερότητα σε μια σχέση.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ακόμα και στο σκοτάδι, είμαι ελεύθερος να θεραπεύω τα πάντα.

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει μαζί της τη δύναμη της δημιουργικότητας και της ατομικότητας. Έχετε απεριόριστη ορμή, που έρχεται από πηγές έξω από το σώμα σας αλλά υπό τον έλεγχό σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή, γι’ αυτό ξεκινήστε να εργάζεστε προς αυτό που θέλετε. Έχετε την έμφυτη δύναμη να υλοποιήσετε όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Εάν αφορούν μια δουλειά, μια σχέση, χρήματα ή οτιδήποτε άλλο, απλώς κάντε το πρώτο βήμα. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι μόνο μια επιθυμία δεν θα αλλάξει τίποτα… Μια απόφαση μπορεί να αλλάξει τα πάντα!

Η επιθυμία να δημιουργήσετε κάτι δεν έχει υπόσταση, χωρίς την ικανότητα δημιουργίας και αντίστροφα. Να είστε έτοιμοι να γίνετε ένα μέσο δύναμης.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω τη ζωή που επιθυμώ, μέσω της ενέργειας και της πρόθεσης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia