Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/07 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/07 Β

Ταρώ εβδομαδιαία Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα σπαταλάτε τον χρόνο σας παλεύοντας με την αναπόφευκτη αλλαγή που σας περιμένει. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε απόλυτα αυτή τη στιγμή… Αλλά να θυμάστε ότι είναι πιο σκοτεινά πριν από την αυγή. Αυτή η περίοδος θα τελειώσει σύντομα, φέρνοντας την αυγή της αυξημένης συνειδητοποίησης και κατανόησης. Για όσους είναι δεσμευμένοι, οι κάρτες δηλώνουν ένα σημείο αλλαγής. Η σχέση σας μπορεί να πάρει διάφορες κατευθύνσεις: Να αναζωπυρωθεί η αγάπη ή μπορεί τελικά να έχει τελειώσει.

Να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ξανά, με ένα διαφορετικό είδος ενέργειας. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε, να κοιτάτε με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο τον κόσμο.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χάλκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι καθημερινά.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα φαίνεται να αισθάνεστε εγκαταλειμμένοι και χαμένοι. Ίσως σέρνεστε στο σκοτάδι του τούνελ, προσπαθώντας να βρείτε ένα φως στο τέλος του. Ωστόσο, πρέπει να διασχίσετε μεγάλη απόσταση. Οι ελπίδες και οι ευχές σας μπορεί να μην εκπληρωθούν αύριο αλλά κάποια μακρινή στιγμή στο μέλλον. Να είστε αισιόδοξοι, καθώς βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και τελικά θα φτάσετε στο στόχο σας. Οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές. Φαίνεται ότι δίνουν συναισθηματικά πολλά σε άλλους, με αποτέλεσμα να υπερβάλλουν και να εξαντλούνται ψυχικά.

Ίσως είναι καιρός να φροντίσετε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες, προτού προσπαθήσετε να βοηθήσετε τους άλλους.
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περιμένω θαύματα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia

Ταρώ εβδομαδιαία Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα πρέπει να εγκαταλείψετε του εθισμούς όλων των ειδών: Είτε πρόκειται για πλούτο, φήμη, υλικά αγαθά και τα παρόμοια. Όλα αυτά οδηγούν μόνο σε τεράστιες ποσότητες απορριμμάτων… Την πρακτική να πετάει κανείς πράγματα, μια αίσθηση ότι δεν έχει αρκετά, πράγμα που τελικά σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι αρκετό. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στον πνευματικό κόσμο, να μην εγκλωβίζεστε στις γοητείες του ρεαλιστικού κόσμου. Εξασκηθείτε στην αρχή της αποστασιοποίησης: Της κατάστασης που ξεπερνάτε την προσήλωση στην επιθυμία για πράγματα, ανθρώπους ή έννοιες του κόσμου – και απαλλάσσεστε από τυχόν περιορισμούς!

Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στο σκοτάδι είμαι ελεύθερος να θεραπεύσω τα πάντα.

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα στραφείτε στις καθημερινές απολαύσεις της ζωής και αναζητήστε εκεί την ευτυχία. Αφήστε τον εαυτό σας να αναπνεύσει, να αισθανθεί ασφαλής και καλά. Αφήστε τον εαυτό σας να γνωρίζει απλώς ότι είστε εντάξει – και αυτό είναι αρκετό. Έχετε αρκετά. Θα λάβετε ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα: Συναισθηματική, σωματική, αισθητική. Απολαύστε την αφθονία της ζωής όσο διαρκεί. Νιώστε καθένα από τα συναισθήματά σας, σαν να μην έχετε νιώσει ξανά κανένα από αυτά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκτιμήσετε κάθε άνθρωπο που αγαπάτε, όπως και όλους εκείνους που σας αγαπούν.

Τέλος, κάντε μια ευχή. Ονοματίστε τις επιθυμίες σας. Ζητήστε βοήθεια από το Σύμπαν. Οι κάρτες φέρνουν καλή τύχη!
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο του ρουμπινιού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανοίγω την ευγνώμονα καρδιά μου στα δώρα που έρχονται στον δρόμο μου.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 15-31/07 Μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων!

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα δηλώνει μια εποχή εξαναγκασμών και κανονισμών. Είναι πιθανό αυτός ο περιορισμός να επιβάλλεται από μόνος του. Μπορεί να συγκρατείτε τον εαυτό σας, επειδή φοβάστε να προχωρήσετε στο μέλλον. Είτε επειδή είστε επιφυλακτικοί για να μην πληγωθείτε από μια νέα κατάσταση, ίσως χωρίς κανένα λόγο. Τις περισσότερες φορές δεν δεσμεύεστε από τη δράση – ή την αδράνεια – ενός άλλου ατόμου, αλλά από τους δικούς σας περιορισμούς. Δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, εκτός αν ένα μέρος σας θέλει να συγκρατηθεί.

Αγαπητοί Υδροχόοι, πρέπει να απελευθερωθείτε από τα δεσμά του φόβου και της αμφιβολίας. Να αφήσετε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ελεύθερος να επιλέξω τη θεραπεία μου και το φως μου.

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα προβλέπει μερικά εμπόδια στην πορεία σας προς την πρόοδο. Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι πάντα εύκολος, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και αποτυχίες. Φυσικά πρέπει να προχωρήσετε, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Προσπαθήστε, φυτέψτε τους σπόρους σας προσεκτικά, φροντίστε τους. Μπορεί να μην βλέπετε τα αποτελέσματα σήμερα. Πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο, αυτοπειθαρχία και προσήλωση. Και μετά από μια χρονική περίοδο, θα αναδυθείτε θριαμβευτικά!

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διάλεξα το ποιος γίνομαι και τρέχω προς αυτό με πίστη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia