Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

ζώδια Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή η εβδομάδα είναι καλή για όσους θέλουν να παντρευτούν ή να αρραβωνιαστούν. Είναι καιρός να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Δεσμευτείτε στο ταίρι σας, στείλτε τον / την αγαπημένο/η σας στα άστρα με τον συμβατικό, παραδοσιακό τρόπο. Μερικοί από εσάς μπορεί, επίσης, να ανανεώσετε τους όρκους τους. Η οικογενειακή ζωή θα είναι καλή. Δεχτείτε τις ευλογίες των μεγαλύτερων στην οικογένεια.

Είναι, επίσης, καιρός να μάθετε κάποια μαθήματα ζωής, ίσως από κάποιον κοντινό σας. Σκεφτείτε: τι μπορεί να με διδάξει αυτό το άτομο; Ποια μαθήματα μπορώ να μάθω; Ή, αντίστοιχα, σκεφτείτε: τι μπορώ να μάθω από το παρελθόν που θα με βοηθήσει στο εδώ και το τώρα;
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι περλέ

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα ζείτε στον κόσμο της φαντασίας. Ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε τη σκληρή πραγματικότητα. Ξυπνήστε, αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε αληθινά. Σκεφτείτε τη ζωή σας και μην την χαραμίζετε σε ατέλειωτες κούπες καφέ ή στο κυνήγι ενός θαύματος. Σηκώστε τις άμυνές σας απέναντι στον πειρασμό και πριν δεχτείτε τυχόν προσφορές σκεφτείτε όλες τις πιθανές συνέπειες.

Το θετικό σημάδι; Οι κάρτες δείχνουν ότι έρχεται επιτέλους η στιγμή που ξεπερνάτε την ομίχλη της σύγχυσης και επικεντρώνεστε στους στόχους σας. Με αποφασιστικότητα και σκοπό θέτετε τώρα τις προθέσεις σας και βρίσκετε λύσεις.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λευκό

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-768

ζώδια Δίδυμοι

Σας περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, τόλμη και ενθουσιασμό. Θα ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Κάντε το με πάθος, αλλά ταυτόχρονα ζυγίστε και όλες τις πρακτικές όψεις του. Αυτή η εβδομάδα θα περάσει πολύ γρήγορα και θα συναντήσετε νέα πράγματα τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας.

Μπορεί επίσης να σας ελκύσει ένα άτομο χαρισματικό, ευφυέστατο και με καλλιτεχνική τάση. Αυτό το άτομο θα έρθει με μια ερωτική υπόσχεση. Είναι επίσης καλός καιρός για ταξίδια, γι’ αυτό φτιάξτε τη βαλίτσα σας και ξεκινήστε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Λουλακί

αγαπη

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, οι κάρτες σας δίνουν ένα σημάδι που λέει «κυνηγήστε το». Θα είστε τολμηροί και θαρραλέοι αυτή την εβδομάδα. Μην ξεχνάτε, μερικές φορές πρέπει να παίρνετε ρίσκα για να επιτύχετε στη ζωή. Οι κάρτες, επίσης, δείχνουν μια περίοδο στη ζωή σας που θα πρέπει να είστε δημιουργικοί και καινοτόμοι. Ξεχάστε τις παλιές παραδόσεις ή τους ξεπερασμένους τρόπους και δημιουργήστε μια αυθεντική ιδέα.

Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να χτίσετε νέες σχέσεις. Η αγάπη και το πάθος ξεχειλίζουν αυτή την εβδομάδα. Είναι η ιδανική στιγμή να αναζωπυρώσετε το πάθος στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι μπορεί να γνωρίσουν κάποιον γοητευτικό και ακαταμάχητο.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Α

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να έχετε παραλύσει από το άγχος και τον φόβο και φοβάστε πως έχετε κολλήσει στα προβλήματά σας. Ωστόσο, υπάρχει φως στο τέλος του σκοτεινού τούνελ, όπως προβλέπουν οι κάρτες σας προσφέρεται καθοδήγηση στη νύχτα της ψυχής. Έτσι, αγαπητοί μου Λέοντες, έχετε επιλογή. Μπορείτε να παραμείνετε εκεί που είστε και να ανησυχείτε για τα πάντα ή μπορείτε να κοιτάξετε ψηλά, πέρα από το τρομακτικό τούνελ και να αποφασίσετε να συνεχίσετε το ταξίδι.

Ο καιρός που έρχεται θα είναι ταραχώδης, θα περάσετε στιγμές φόβου και αμφιβολίας, μπορεί να αναρωτηθείτε: πού οδηγεί τελικά η ζωή μου; Αλλά, απλώς κοιτάξτε πού βρίσκεται το φως και συνεχίστε να προχωράτε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Μπορντό

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να μην ξεχνάτε να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά αν δεν θέλετε να χάσετε κάτι. Ναι, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη δράση, συμβαίνουν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά όλα είναι για καλό. Όλα αυτά που ήταν σε εκκρεμότητα, τώρα θα ολοκληρωθούν. Είναι η ιδανική εποχή για την αγάπη.

Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον ξεχωριστό. Ή αν βγαίνετε με κάποιον, το ταίρι σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση. Πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή πρόκειται να σας σηκώσει στα σύννεφα.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia