Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Β

taro-13

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Β

ζώδια Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα συμβολίζει μια ξαφνική και απρόσμενη αποτυχία ή καταστροφή, μια δύναμη πέρα από τον έλεγχό σας που σας ταπεινώνει χωρίς προειδοποίηση ή οίκτο. Το κάρμα, ο νόμος της δράσης και της αντίδρασης, κυβερνά, έτσι ένα παλιό αδίκημα μπορεί όντως να γίνει η πηγή των μελλοντικών προβλημάτων σας. Μπορεί να νιώσετε εξαπατημένοι και προδομένοι, μπορεί να νιώσετε ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη.

Αλλά αυτό που περνάτε δεν είναι άσκοπο. Η τεράστια θετική δύναμή που έχετε μέσα σας μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε από τον πόνο και να αντλήσετε σοφία από μια δύσκολη κατάσταση. Οι κάρτες, επίσης, προτείνουν να μην μοιραστείτε τις ιδέες ή τα σχέδιά σας με κανέναν, καθώς κάθε πληροφορία που παρέχετε μπορεί να καταχραστεί.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Έντονο κίτρινο

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα είστε ατρόμητοι και θαρραλέοι. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε όλους τους φόβους σας, να τους κατακτήσετε και μαζί μ’ αυτούς και όλο τον κόσμο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις, προσέξτε τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας τραβήξουν κάτω, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε άχρηστα προβλήματα. Ωστόσο, με αποφασιστικότητα και σθένος, θα βγείτε νικητές.

Πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας και να υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε. Βεβαιωθείτε ότι παλεύετε για έναν σκοπό που αξίζει. Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει λόγος να παλέψετε, μην παλέψετε. Γιατί αυτός που ξέρει πότε δεν πρέπει να παλέψει βγαίνει πολλές φορές νικητής.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι νιώθετε στάσιμοι ή κολλημένοι σε μια ρουτίνα. Είναι πολύ καλό να έχετε τα πόδια σας σταθερά πάνω στο έδαφος, αλλά όλοι χρειαζόμαστε κάποιες φορές μια πιο ανάλαφρη διάθεση και λίγη διασκέδαση. Μερικοί από εσάς μπορεί να τσακωθούν με τους συντρόφους τους. Είναι πιθανό το ταίρι σας να περνά μια δύσκολη περίοδο. Πρέπει να το στηρίξετε, ενώ εκείνος ή εκείνη επανακτά τις δυνάμεις και το κουράγιο του/της.

Να είστε προσεκτικοί, καθώς οι κάρτες δείχνουν πιθανότητες οικογενειακής κακομεταχείρισης, ειδικότερα μέσα από την κατάχρηση της δύναμης, της εξουσίας και του ελέγχου.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Καφέ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα δώστε όλη σας την προσοχή στην ερωτική ζωή σας. Οι κάρτες προβλέπουν υπέροχες στιγμές. Οι ελεύθεροι είναι πιθανό να βρουν την αδελφή ψυχή τους και εκείνοι που έχουν ήδη σχέση θα μπορέσουν να εκτιμήσουν την αγάπη και την ευτυχία που υπάρχει μέσα της. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης έναν καιρό που θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Για λίγο θα νιώθετε διχασμένοι, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και σε αυτό που σας λέει το μυαλό σας, αλλά θα πάρετε τη σωστή απόφαση.

Κάποιοι από εσάς θα έρθουν αντιμέτωποι με μια παράξενη επιλογή. Θα είναι η επιλογή ανάμεσα στο ταίρι σας και σε κάποιον άλλο με τον οποίο νιώθετε ερωτευμένοι. Κοιτάξτε μέσα σας και στραφείτε στη διαίσθηση σας για καθοδήγηση και υποστήριξη.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φούξια

taro-zodia-098

ζώδια Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό. Δεν μπορείτε να περιμένετε για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Ένα έργο ή μια ιδέα που θα μοιραστείτε με άλλους. Η πρόκληση βρίσκετε, ωστόσο, στο αν θα μπορέσετε να το συνεχίσετε! Αγαπητοί Υδροχόοι, η αρχή πάντα είναι γεμάτη υποσχέσεις, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε με πειθαρχία για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και παράλληλα να διατηρήσετε ρυθμό και ενέργεια.

Είναι καλή εποχή για μαθητές ή για οποιονδήποτε ετοιμάζετε να μάθει κάτι νέο και να αναβαθμίσει τις ικανότητές του. Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές σας ικανότητες θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Έτσι, ξεκινήστε τις συνεντεύξεις και κάντε τις παρουσιάσεις σας.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/08 Β

ζώδια Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, το μέλλον βρίσκεται στο παρελθόν! Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε ότι η ίδια κατάσταση έχει συμβεί και στο παρελθόν. Κοιτάξτε πίσω, πώς είχατε χειριστεί εκείνη την κατάσταση και αντιμετωπίστε τη με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, αλλά μέσα από την εμπειρία σας θα ξέρετε πώς να το λύσετε.

Υπάρχει η περίπτωση να επιστρέψει στη ζωή σας έναν παλιός εραστής ή φίλος. Μπορεί ακόμα και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τα ξαναφτιάξετε με κάποιον πρώην σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φούξια

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-75