ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 A

taro-sex

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 A

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα εκπέμπετε την ήσυχη δύναμη. Μοιραστείτε τις γνώσεις και τις απόψεις σας με τους άλλους. Ωστόσο, κάντε σχεδόν από το παρασκήνιο. Η φωνή σας δεν θα είναι η δυνατότερη αλλά θα ακούγεται. Η δύναμη και η εξουσία σας πηγάζει από μέσα σας. Θα πρέπει να θυμάστε, όμως, ότι με τη δύναμη έρχεται και η ανάλογη ευθύνη. Μην προσπαθήσετε να κακομεταχειριστείτε αυτή τη δύναμη. Μερικοί από σας μπορεί επίσης να βιώσετε αναποφασιστικότητα. Μπορεί να μην ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή ή ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε.

Το καλύτερο είναι να σκεφτείτε καθαρά και να αποφασίσετε την πορεία σας στη ζωή, καθώς οι καθυστερήσεις το μόνο που θα κάνουν είναι να χειροτερέψουν την κατάσταση.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είναι η ώρα να κάνετε την κίνησή σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αν υπάρχει κάτι που θέλατε να κάνετε αλλά περιμένατε ή φοβόσασταν, τώρα είναι η ώρα που παρά τον φόβο πρέπει να το κυνηγήσετε. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχετε σε αυτά που θέλετε και να δοκιμάσετε αυτά που θέλατε να δοκιμάσετε.

Περιβάλλεστε από μια φλογερή ενέργεια που σας ωθεί προς τα μπρος. Είναι, επίσης, καλή εποχή για τον έρωτα και το πάθος. Ο γάμος και η γέννηση φαίνονται επίσης στις κάρτες. Η υγεία σας είναι καλή. Θα αναρρώσετε από παλιές ασθένειες.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 A

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Η τόλμη και το θάρρος σας είναι απεριόριστα. Δεν φοβάστε τίποτα που βρίσκεται στον δρόμο σας. Τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σας θα ανέβουν και θα νιώσετε έτοιμοι να κυριαρχήσετε τον κόσμο. Με χαρά θα βοηθήσετε άλλους, που δεν έχουν τη δική σας αποφασιστικότητα και ζωντάνια. Είναι μια καλή εβδομάδα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η αγάπη θα μπει στη ζωή σας.

Μερικοί Δίδυμοι μπορεί να βιώσουν μερικές ξαφνικές αλλαγές, όπως αλλαγές στην εργασία σας ή στο σπίτι σας ή αλλαγή εργοδότη. Να είστε σίγουροι ότι η αλλαγή αυτή θα είναι ευνοϊκή για σας μακροπρόθεσμα.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κεραμιδί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 A

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στις βασικές σχέσεις της ζωής σας. Φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη ισορροπίας και αρμονίας. Αυτή η έλλειψη μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση και διαφωνία. Μπορεί να καβγαδίσετε με κάποιον αγαπημένο σας. Συγκεκριμένα θέματα μείζονος σημασίας που δεν αποτελούσαν μέχρι τώρα πρόβλημα μπορεί να αποκτήσουν βαρύτητα. Υπάρχει πιθανότητα ο/η αγαπημένος/η σας να σας κρατούν κακία για κάποιο λόγο.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε ανοιχτά με το ταίρι, έτσι ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας. Γίνετε οι πρώτοι που θα μιλήσουν ανοιχτά και μπορεί να διαπιστώσετε ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο να λυθεί απ’ όσο πιστεύατε ότι θα είναι.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Κρεμ

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως νιώθετε εξουθενωμένοι όσον αφορά την ενέργειά σας. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να πιέσετε τον εαυτό σας να ξεπεράσει τα όριά του. Αν το κάνετε αυτό τώρα, υπάρχει η πιθανότητα να ρισκάρετε όλα αυτά για τα οποία έχετε δουλέψει σκληρά: την υγεία σας, τη δουλειά σας, τις σχέσεις σας. Είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, να ξεκουραστείτε και αναπληρώσετε την ενέργειά σας.

Για όσους έχουν σχέση, μπορεί να νιώσετε ότι το στρες και το άγχος που βιώνετε εσείς και το ταίρι σας μπορεί να σας έχουν ωθήσει στα όριά σας. Γι’ αυτό προσέχετε τώρα. Μια καλή προσέγγιση θα ήταν να κάνετε διακοπές μαζί με το ταίρι σας. Ένα μέρος κοντά σε πηγή νερού θα βοηθήσει την αναζωπύρωση του πάθους.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 A

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν εμπόδια στον δρόμο προς την πρόοδο. Το εμπόδιο μπορεί να οφείλεται σε επιθετικότητα ή έλλειψη θέλησης. Μην αφήσετε αυτά τα εμπόδια να σας ρίξουν. Μπορείτε να βγείτε νικητές, αρκεί να μαζέψετε το θάρρος σας και να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο, αφήστε τα πράγματα να συμβούν αλλά συνεχίστε να προχωράτε προς τον θρίαμβο.

Μερικοί Παρθένοι μπορεί να βιώσουν λήθαργο και ανουσιότητα. Τα δέχεστε όλα χωρίς αντίσταση και η ζωή σάς σέρνει προς κάθε κατεύθυνση. οι κάρτες σάς υπενθυμίζουν να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες και να πάρετε τον έλεγχο της μοίρας σας.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia