ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 B

taro-troxos-tixis

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα φέρνει διαμάχη, ένταση και διαφωνία. Ωστόσο, εσείς επιθυμείτε να αποφύγετε κάθε τσακωμό. Θέλετε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε και έπειτα να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας και να δημιουργήσετε θετική αλλαγή. Είναι ώρα να βρείτε την γαλήνη μέσα σας. Αφιερώστε χρόνο στο να αναλύσετε πώς μπορείτε να βρείτε μια λύση επικερδή για όλους. Αυτή μπορεί να περιέχει τον συμβιβασμό ή τη θυσία.

Είναι η ευκαιρία σας να ζητήσετε συγνώμη και να επανορθώσετε για κάτι, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε ένα γόνιμο έδαφος για την επιτυχία.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως έχετε κολλήσει στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι κάρτες σας παροτρύνουν να αφήσετε αυτές τις μονότονες δραστηριότητες και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην σκέψη για τον εαυτό σας. Είναι καιρός να ανακαλύψετε ένα μεγαλύτερο νόημα και σκοπό στη ζωή σας. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στο να χτίσετε τον εαυτό σας σε πνευματικό επίπεδο.

Εκείνοι σε σχέση, μπορεί να διαφωνήσετε με το ταίρι σας. Πιθανώς είναι ώρα να δώσετε λίγο χώρο ή χρόνο στη σχέση σας. Οι κάρτες δείχνουν πως αισθήματα μοναξιάς και ανίας μπαίνουν στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε ότι οι καταστάσεις είναι δυσοίωνες και αφιλόξενες. Ωστόσο, θα πρέπει να κοιτάξετε πιο βαθιά μέσα σε αυτές. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όσο άσχημα φαίνονται. Μπορεί να νιώθετε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχετε τον έλεγχο αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και έπειτα δράστε, κάντε όποια βήματα μπορείτε για να χαρίσετε στον εαυτό σας την αίσθηση, όσο διακριτική κι αν είναι αυτή, ότι έχετε τον έλεγχο.

Μπορεί αυτό να γίνει με κάτι τόσο μικρό όπως το τι να μαγειρέψετε για βραδινό. Να είστε λίγο πιο θετικοί, γιατί σιγά σιγά βγαίνετε από την σκιά και προχωράτε προς το φως.
Τυχερός αριθμός: 15
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 B

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται θετικά στη ζωή σας. Εκφράστε τη ζωντάνια σας, προχωρήστε μπροστά και βάλτε φως στις ζωές των άλλων εκπέμποντας χαρά και ζεστασιά. Βγείτε από τα δίχτυα της απόγνωσης, καθώς το σύμπαν είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αφήστε το παιδί να βγει από μέσα σας. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα στον δρόμο σας!

Το πιστεύετε πραγματικά αυτό; Αν όχι, είναι καιρός να αρχίσετε. Να είστε αισιόδοξοι. Μια νέα μέρα έχει ξημερώσει και μπορεί να επιλέξετε ποια κατεύθυνση θα πάρετε από δω και πέρα. Προχωρήστε με τόλμη μπροστά και μπείτε στο φως.
Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την πρόοδο, τη νίκη και τον θρίαμβο. Οι αγώνες και οι ανταγωνισμοί του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και μπορεί τώρα να απολαύσετε τα λάφυρα της νίκης σας. Είναι μια θετική περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια αναγνώριση από τους συναδέλφους σας. Μπορεί απλώς να είναι ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο. Ωστόσο, αυτό θα εμπνέει ένα υψηλότερο επίπεδο αυτοπεποίθησης και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά.

Αυτοί που αναζητούν τον έρωτα μπορεί να γνωρίσουν κάποιον ξεχωριστό αυτή την εβδομάδα. Είναι επίσης θετική εποχή για την αγάπη, καθώς θα κακομάθετε το ταίρι σας με στοργή και δώρα.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/01 B

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν την ανάγκη σας να περάσετε χρόνο μόνοι –μια περίοδο που θα αφιερώσετε στην εσωτερική ανάλυση και την απομόνωση με περιορισμένους περισπασμούς. Μπορεί να βρίσκεστε στο επίκεντρο πολύ υψηλής ενέργειας, αλλά θα πρέπει να σταθείτε και να ψάξετε την εσωτερική ηρεμία και αρμονία. Μπορεί να θελήσετε επίσης να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποδράσετε. Επιπλέον, οι κάρτες σάς υπενθυμίζουν να ψάξετε τη βαθύτερη κατανόηση ή την αλήθεια της κατάστασης.

Ψάξε και θα βρεις. Μπορεί να λάβετε βοήθεια από έναν σοφό δάσκαλο και, με τη σειρά σας, να βοηθήσετε άλλους καθώς προοδεύετε.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia