Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Α

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα έχετε καλή ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά. Αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματά σας δεν κυβερνούν, αλλά ότι σκέφτεστε κάθε απόφαση που παίρνετε. Στη δουλειά, θα προσαρμόζεστε γρήγορα στις αλλαγές. Προσωπικά, είναι καλύτερο να εκφράζετε καθαρά τα συναισθήματά σας. Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές δεξιότητές σας μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα.

Μερικοί μπορεί να ακούσετε καλά νέα ή να δικτυωθείτε με σημαντικά άτομα ή μεγαλύτερους ανθρώπους σε ηγεσία. Είναι καλή περίοδος για μαθητές και όσους σχετίζονται με τη μάθηση.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο γκρι

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε ότι η μητέρα σας ή μια μητρική φιγούρα γίνεται υπερπροστατευτική. Μπορεί να προσπαθεί να σας φροντίσει, αλλά άθελά της η αγάπη της σάς κάνει να νιώθετε και ασφαλείς αλλά και σας παγιδεύει αν την νιώθετε για πολύ. Επαγγελματικά, μπορεί να νιώθετε ότι λιμνάζετε. Είναι ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήστε νέα πρότζεκτ ή δουλειές.

Μερικές γυναίκες μπορεί να πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, καθώς οι κάρτες υποδεικνύουν κάποια γυναικολογικά ζητήματα. Είναι καλύτερο να αναζητήσετε την καθοδήγηση ενός ιατρού.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

taro-zodia-098

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Αν υποφέρετε από ημικρανίες ή συχνούς πονοκεφάλους, είναι καλό να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να έρχονται δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον. Ωστόσο, σε καιρούς μεγάλης δυσκολίας, πάντα έχετε τη δύναμη να αντέξετε αν ψάξετε βαθιά μέσα σας. Μην κολλάτε στο παρελθόν. Απλώς προσπαθήστε να το αφήσετε.

Ίσως να φοβάστε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί. Αλλά δεν χρειάζεστε τον φόβο, γιατί μπροστά σας βρίσκεται δόξα. Ψάξτε βαθιά μέσα σας και δώστε το όλον σας.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Ροδί

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα είναι ώρα για αναγέννηση ή αναζωογόνηση. Όπως και με τα πάντα στη ζωή, η αρχή περιπλέκεται αμετάκλητα με το τέλος – και το τέλος θα οδηγήσει σε μια νέα αρχή. Αυτή, λοιπόν, είναι μια εποχή αρχής. Ένα ταξίδι έχει τελειώσει, αλλά το επόμενο και ανώτερο πλησιάζει. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και κοιτάξτε το μέλλον. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε το οριστικό βήμα, γι’ αυτό μην αφήσετε τη σκιά του παρελθόντος να σας κρατήσει πίσω.

zwdia-tarw-zodia-19

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται, η φωνή της μοίρας σάς καλεί, ακούστε τη και προχωρήστε προς ένα λαμπρότερο μέλλον.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

ζώδια Λέων

Οι κάρτες εστιάζουν στη γενναιοδωρία, τη στοργή και τη φροντίδα! Αντιπροσωπεύετε το αρχέτυπο του εργαζόμενου γονέα. Φροντίζετε για την οικογένειά σας και για τα οικιακά σας καθήκοντα, ενώ παράλληλα δημιουργείτε οικονομική αφθονία. Μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία ζωής – εργασίας και να βρείτε τη «ροή» και την ευθυγράμμισή σας. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, ενώ προσφέρετε την αγάπη και την υποστήριξή σας ελεύθερα. Θα είστε γενναιόδωροι και αξιόπιστοι.

Για μερικούς, οι σχέσεις με τη μητέρα σας ή με μητρικές φιγούρες θα είναι στο επίκεντρο. Είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Βιολετί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Α

ζώδια Παρθένος

Η ζωή είναι φτιαγμένη και από καλές και από κακές στιγμές και αυτός ο κύκλος δεν μπορεί να ελεγχθεί. Και οι βασιλιάδες και οι άποροι επηρεάζονται από αυτόν και κανείς πάνω στη γη δεν μπορεί να αποφύγει αυτό που είναι γραφτό να γίνει. Όταν περνάτε καλές στιγμές, θα πρέπει να τις απολαμβάνετε όσο περισσότερο μπορείτε, γιατί πάντα ότι ανεβαίνει πρέπει πάντα να κατέβει. Το ίδιο ισχύει και για το αντίθετο: Όταν βρίσκεστε σε μια άσχημη κατάσταση, τα πράγματα θα γίνουν στο τέλος καλύτερα.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, ο κύκλος της ζωής γυρίζει υπέρ σας. Οι σχέσεις, η δουλειά και η καριέρα σας, τα οικονομικά, η υγεία και η πνευματική ευεξία σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται, ακόμα και αν πριν δεν είχατε ελπίδα.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9