Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Β

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Β

Ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα ενεργείτε παρορμητικά, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Επαγγελματικά, πρέπει να σκεφτείτε νέες ιδέες και να νιώσετε έμπνευση. Πρέπει να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα και να σταματήσετε να δράτε τόσο αλόγιστα. Θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Επίσης, θα ήταν καλό να είστε διπλωματικοί, γιατί διαφορετικά μπορεί να φανείτε άξεστοι και σκληροί.

Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να νιώθετε ότι το ταίρι σας παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας ή ότι είναι ψυχρό και δεν νοιάζεται. Μην αφήσετε το ταίρι σας να σας τιμωρεί με αυτό τον τρόπο.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

zodia-taro-45

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα είναι εστιασμένη στις σχέσεις, τις επαγγελματικές και τις προσωπικές. Μπορεί να υπάρξουν μερικές διαφωνίες ή απλώς έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας. Συγκεκριμένα θέματα μείζονος σημασίας που δεν αποτελούσαν μέχρι τώρα πρόβλημα μπορεί να αποκτήσουν βαρύτητα. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε ανοιχτά με το ταίρι, έτσι ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι κάρτες δείχνουν μια επαγγελματική σχέση που δεν πάει καλά. Αυτή μπορεί να είναι με έναν συνεργάτη, συνέταιρο ή προϊστάμενο.

Αντί να δουλέψετε μαζί, φαίνεται πως δημιουργούνται προβλήματα, γιατί οι στόχοι σας δεν είναι πλέον ευθυγραμμισμένοι. Σκεφτείτε τρόπους για να διορθώσετε τη συνεργασία αυτή.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λιλά

taro-zodia-76

 

ζώδια Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια περίοδο καταναγκασμών και κανονισμών. Είναι πολύ πιθανό οι κανονισμοί αυτοί να έχουν δημιουργηθεί από εσάς. Μπορεί να κρατιέστε πίσω από φόβο να προχωρήσετε στο μέλλον ή επειδή φοβάστε να μην πληγωθείτε. Τις περισσότερες φορές δεν περιοριζόμαστε από τη δράση ή την αδράνεια κάποιου άλλου, αλλά από τους περιορισμούς που βάζουμε εμείς στον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω εκτός αν θέλετε να μείνετε πίσω.

Πρέπει να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά του φόβου και της αμφιβολίας και να ξεπεράσετε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν μια αρμονική σύνδεση ανάμεσα σε δύο άτομα. Αυτή η ένωση είναι ευλογημένη. Μόνο καλά θα βγουν από αυτή είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια επιλογή που πρέπει να γίνει, συνήθως σε πνευματικό ή ηθικό επίπεδο. Μπορεί να είναι μια επιλογή ανάμεσα στον/στη σύζυγό σας και σε κάποιον που ερωτευτήκατε. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ανάμεσα σε δύο συνεργάτες που αγαπάτε εξίσου, αλλά ένας από τους δύο είναι καλός για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

Είναι καλό να εμπιστευτείτε τη φωνή μέσα σας και μόλις πάρετε την απόφαση, μείνετε πιστή σε αυτή.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι περιβάλλεστε από πλούτη. Μπορεί να προσπαθείτε να μαζέψετε περισσότερο πλούτο. Ωστόσο, οι κάρτες σας λένε ότι δεν μπορείτε απλώς να τον συλλέγετε και να είστε φιλάργυροι. Το να προσπαθείτε να κρατάτε τον πλούτο σας σε περίπτωση που τον χρειαστείτε αργότερα, είναι σαν να προσπαθείτε να κλείσετε την αγάπη σε μπουκάλι. Κάνοντάς το, απλώς θα καταφέρετε να τον σπάσετε μέσα στα χέρια σας αντί να τον διατηρείτε για το μέλλον.

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να μοιράσετε τον πλούτο σας, την κληρονομιά σας στους άλλους… Και την πνευματική και την υλική, ώστε να έχουν όση επιτυχία είχατε κι εσείς.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/10 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν την εμφάνιση του θείου Άστρου στη ζωή σας. Όταν δεν νιώθετε καλά, το Άστρο σας λέει να κοιτάξετε τον ουρανό για καθοδήγηση. Ψάξτε τη λάμψη του θείου που ζει μέσα σας. Ο καθένας από εμάς έχει ένα μικρό κομμάτι του Άστρου μέσα του, που περιμένει να φωτίσει τον κόσμο. Κάθε άντρας και γυναίκα είναι ένα αστέρι.

Αυτή είναι μια περίοδος που θα βιώσετε θαύματα, γι’ αυτό πετάξτε τα ρούχα σας και μπείτε στον ωκεανό της θείας αγάπης.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-66