Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 21-27/12 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα έχετε επιτυχία σε ό,τι κάνετε. Αυτό είναι κάτι που έχετε δουλέψει καιρό και τελικά στρέφεται προς όφελός σας. Είναι ένας θρίαμβος απέναντι στις αντιξοότητες. Τα καλά νέα, είναι ότι τώρα οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν, ως έναν πραγματικό ηγέτη… Ένα άτομο τολμηρό και χαρισματικό, έτοιμο να εμπνεύσει και να διοχετεύσει την ενέργειά του σε άλλους. Κάποιοι μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή δημόσια αναγνώριση για την εργασία σας.

Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα βιώσετε τον σεβασμό και θαυμασμό του συντρόφου σας. Θα υπάρχει μια καθαρότητα στη σχέση σας, που την καθιστά ειλικρινή, αληθινή και ουσιαστική!
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω την επιτυχία

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα θα αποκτήσετε γνώση μέσα από τις εμπειρίες της ζωής. Βιώνετε μια δύσκολη κατάσταση αλλά έχετε μεγάλο κομμάτι του ελέγχου για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Να θυμάστε πως “ό,τι δεν θα σας σκοτώνει, σας κάνει πιο δυνατούς”. Οπότε αξιοποιήστε την ευκαιρία για να κατανοήσετε πώς και γιατί φτάσατε εδώ – και τι θα κάνετε όταν όλα τελειώσουν. Μπορεί απλά να αντέξετε σε δυσχέρειες αλλά να μην μάθετε τίποτα, να κατηγορήσετε άλλους και να αισθανθείτε θύματα…

Είτε να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την εμπειρία για τη βελτίωσή σας!
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αφήνομαι στον κόσμο μου, των απεριόριστων θαυμάτων

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία 21-27/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, όταν μια φωτιά καίει για καιρό, εξαντλεί το οξυγόνο και το μόνο που μένει είναι… στάχτες. Δυστυχώς φαίνεται ότι θα βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση αυτή την εβδομάδα. Είστε κουρασμένοι, καταπονημένοι και έχετε εξαντλήσει τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Είναι επίσης πιθανό να την σπαταλάτε χωρίς να καταφέρνετε κάτι ουσιαστικά. Οι κάρτες προβλέπουν πως, ανεξάρτητα από τον χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλλετε στην εργασία σας, δεν θα κερδίσετε.

Είναι καλύτερο να κάνετε ό,τι πραγματικά θέλετε, αντί να αναλώστε για να ολοκληρώσετε κάτι που δεν αξίζει τον χρόνο σας!
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απελευθερώνω τα βάρη μου στους αιθέρες, εμπιστεύομαι το σύμπαν για να στραφώ στην ουσία

zwdia-66

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένειά σας. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι και ίσως να έρθετε πιο κοντά με τη μητέρα σας. Αυτή είναι μια ευοίωνη στιγμή για να προγραμματίσετε να κάνετε ένα μωρό. Αυτή την εβδομάδα είστε πραγματικά προσηλωμένοι στη ζωή σας: Έχετε μάθει να ακούτε την καρδιά και το σώμα σας, να κατανοείτε τον τρόπο που επικοινωνείτε γενικότερα με το περιβάλλον σας. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε το φαγητό και τις μυρωδιές, την ομορφιά και τη μουσική, όλα όσα είναι όμορφα στη ζωή.

Υπάρχει μια αίσθηση αφθονίας, καθώς είστε επινοητικοί και πρακτικοί, ικανοί να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας!
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ζω τη ζωή μου με ζεστασιά, αφθονία και αγάπη

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία 21-27/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Μια νέα ευκαιρία στην εργασία είναι πιθανό να σας χτυπήσει την πόρτα. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και εκμεταλλευτείτε τη. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να γνωρίσετε το άτομο που θα κάνετε μια βαθιά και ουσιαστική μακροχρόνια σχέση. Οι κάρτες δείχνουν μια περίοδο αφθονίας, αγάπης, ευτυχίας και υλικών ανέσεων. Απολαύστε τη! Ένας εορτασμός ή μια συνάντηση είναι επίσης στα χαρτιά για μερικούς Λέοντες. Μην κάνετε υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού και ποτών!

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανοίγω την γεμάτη ευγνωμοσύνη καρδιά μου, στα δώρα που έρχονται στον δρόμο μου

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα θα περάσετε χρόνο στη φύση. Αυτή θα βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τη διαίσθησή σας, θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις απαντήσεις μέσα σας. Θα αφήσετε πίσω την κοσμική ζωή για να προχωρήσετε σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Πολλοί θα σας προσεγγίσουν για να πάρουν συμβουλές. Θα σας βοηθήσει να περάσετε χρόνο σκεπτόμενοι. Ένας διδάσκαλος μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας ως μέντορας, για να ενισχύσει την ενσυναίσθησή σας. Εκείνοι που είναι ερωτευμένοι, θα βιώσουν μια ψυχική σχέση που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κάρτες υπονοούν ότι μπορεί να ερωτευτείτε έναν φίλο!

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ελεύθερος να επιλέξω τον τρόπο που θα θεραπευτώ και το φως μου

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot