Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Β

taro-wroskopikos-tropos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Β

εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα αντιπροσωπεύει την αλλαγή και τα νέα ξεκινήματα! Φαίνεται ότι υπάρχει κάποια δημιουργική ανησυχία μέσα σας, που είναι έτοιμη να εκδηλωθεί. Είστε στα πρόθυρα κάποιου είδους ανακάλυψης ή να περάσετε σε μια νέα φάση ζωής. Ακούστε τη φωνή του υποσυνείδητού σας, ακολουθήστε το δημιουργικό σας όραμα. Είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία, για να αλλάξετε ίσως το πεπρωμένο σας. Εκφράστε αυτό που πιστεύετε.

Θα λάβετε καλά νέα μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων. Τα παιδιά θα είναι για εσάς πηγή ευτυχίας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ως κυρίαρχος του ονείρου μου, πυροδοτώ αυτή τη φλόγα

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα ο τροχός της τύχης γυρίζει. Αν σηκώνεστε, θα πέσετε. Και αν πέσετε, ο τροχός θα φροντίσει να σηκωθείτε ξανά. Προετοιμαστείτε για τις προκλήσεις που θα προκύψουν, είτε για περιπτώσεις που τα πράγματα ξαφνικά θα καταρρεύσουν. Αυτές οι δυσκολίες δεν θα προκύψουν από εσάς, ελέγχονται από εξωγενείς παράγοντες. Όσο για τις άσχημες όσο και για τις καλές περιόδους, να έχετε πάντα υπόψιν ότι δεν θα διαρκέσουν για πάντα. Φυσικά τέτοια γεγονότα είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Αν αποδεχτείτε αυτό, η διαδρομή γίνεται πολύ πιο εύκολη. Αν παλέψετε ενάντια στον Τροχό, θα σας συνθλίψει. Επομένως, καλύτερα να επιστρέψετε στην πορεία σας που οδηγεί σε ένα ευνοϊκό μέλλον!

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε γύρισμα, επεκτείνομαι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia

εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες επισημαίνουν ότι χρειάζεστε ξεκούραση και ανάρρωση! Μετά από κάθε κρίση – και πριν από κάθε νέα δοκιμασία, υπάρχει πάντα μια περίοδος ηρεμίας. Η συνεχής ένταση κουράζει ακόμη και τον πιο ανθεκτικό ήρωα… Αλλά μια ανάπαυλα χαλάρωσης, του επιτρέπει να συνεχίσει να πολεμά για να νικήσει τους εχθρούς. Απομακρυνθείτε από τα προβλήματα για λίγο, πάρτε άδεια ή ασχοληθείτε με ένα χόμπι. Ο διαλογισμός και η κατανόηση των καταστάσεων θα λειτουργήσουν θεραπευτικά. Απολαύστε την περίοδο χαλάρωσης, ανακτήστε τη δύναμή σας, ζήστε την εσωτερική ευδαιμονία… Θα ετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε την επόμενη καταιγίδα!

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου την άδεια να χαλαρώσει και να θεραπευτεί.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα θα κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα! Θα στρέψετε την προσοχή σας προς τα μέσα, για να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε στην ψυχή σας. Στόχος πρέπει να είναι να πλησιάσετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να αναζητήσετε έναν μέντορα ή οδηγό. Μπορεί να είναι ένας ηγέτης, ένας θεραπευτής, ένας blogger, ένας συγγραφέας… Κάποιος που σας επηρεάζει, που έχει μια πορεία που θαυμάζετε. Προσεγγίστε τον για καθοδήγηση ή μελετήστε τις μεθόδους του, για να χαράξετε το δικό σας ταξίδι!

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου, η ανώτερη καθοδήγησή μου έχει ρίζες στην πίστη

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/12 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα θα νοσταλγείτε το παρελθόν! Θα συμπεριφέρεστε σαν παιδιά και θα λειτουργείτε με γενναιοδωρία, με αγάπη και στοργή – μερικές φορές και με αφέλεια. Ίσως κοιτάτε ακόμη τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Βάλτε αυτή τη θετική ενέργεια στη ζωή σας, εστιάστε σε όσα έχουν σημασία. Τι αξία έχει ο πλούτος, τα ωραία ρούχα, ένα μεγάλο σπίτι, αν δεν μπορείτε να αγαπάτε ή να μοιράζεστε όσα έχετε; Σκεφτείτε αυτό το απλό μάθημα: Να ζήσετε μια ευγενική ζωή, ενθαρρύνοντας και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν κάποιοι παραμένετε κολλημένοι στο παρελθόν, καλύτερα να αφήσετε τα παλιά και να απολαύσετε το παρόν.

Ένας παλιός φίλος ή ταίρι μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι συμφιλιωμένος με το παρελθόν μου, με έχει οδηγήσει εδώ που έπρεπε να είμαι

zwdia-fotia

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα κυλήσει ήρεμα. Οι κάρτες δείχνουν ότι ίσως σπαταλάτε την ενέργειά σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι να θέσετε προτεραιότητες! Εάν έχετε πολλά να κάνετε που δεν μπορούν να ολοκληρωθούν, κάντε ένα διάλειμμα. Πιστέψτε ότι σας αξίζει και θα επιστρέψετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι για να δουλέψετε. Οι Ιχθύες που είναι ελεύθεροι, θα γνωρίσουν σύντομα ένα ξεχωριστό άτομο. Μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε στις αλλαγές στη ζωή σας. Δώστε τον στον εαυτό σας. Εάν έχετε σχέση, οι κάρτες δείχνουν κάποια συναισθηματική φόρτιση. Δώστε σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι σε επαφή με τα αισθήματά μου

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00