Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Β

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Β

Ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν το τέλος μιας μεγάλης φάσης ή όψης της ζωής σας που μπορεί να φέρει την αρχή κάτι πολύ πιο πολύτιμου και σημαντικού. Πρέπει να κλείσετε μια πόρτα για να ανοίξετε μια άλλη. Οι κάρτες προβλέπουν μια περίοδο απώλειας πλευρών του εαυτού ή του τρόπου ζωής, ώστε να περάσετε σε επόμενο επίπεδα ή σε έναν νέο τρόπο ύπαρξης.

Πρέπει να αποχαιρετήσετε οικεία μέρη του εαυτού ή της ζωής σας. Αλλά η απώλεια αυτή θα κάνει χώρο για μια νέα ζωή. Ο θάνατος οδηγεί στην αναγέννηση και τις δυνατότητες μιας νέας και συναρπαστικής αρχής.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα είναι η ώρα να αποφοιτήσετε, συμβολικά. Το κυνήγι του τέλειου αποδίδει, τα όνειρά σας πρόκειται να εκπληρωθούν. Έχετε προσπαθήσει και έχετε δουλέψει σκληρά στη δουλειά σας ή στο σχολείο σας. Τώρα είστε έτοιμοι να πάρετε έναν ηγετικό ρόλο και να κερδίσετε τον σεβασμό που σας αξίζει. Είναι μια περίοδος μετάβασης από τη μάθηση στη διδασκαλία. Οι κάρτες δείχνουν καλά νέα για μερικούς Σκορπιούς στον ερωτικό τομέα, που υποδεικνύουν το άνθισμα μιας σχέσης. Μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε πρόταση γάμου ή να αρραβωνιαστείτε με τον/την αγαπημένο σας.

Είναι επίσης καλή εποχή πνευματικά, καθώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρω ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν αρμονία, έλξη και τελειότητα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα καταλάβετε ότι εσείς και το ταίρι σας είστε αδελφές ψυχές. Η σχέση σας βασίζεται στην αγάπη και την εμπιστοσύνη, σας δίνει τη δύναμη να ξεπεράσετε τα εμπόδια μαζί και ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλο. Αν είστε ελεύθεροι, σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε σε μια σχέση και στείλτε αυτή την ενέργεια προς το σύμπαν. Ένας Δίδυμος θα σας βοηθήσει και θα σας υποστηρίξει. Για μερικούς θα προκύψει μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σας.

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να ακολουθήσετε την καρδιά σας και το πάθος σας. Αυτό θα σας χαρίσει την ευτυχία και την επιτυχία μακροπρόθεσμα. Πολλές φορές η σωστή επιλογή είναι αυτή που μοιάζει αρχικά δυσκολότερη.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι: Πρέπει να αφήσετε το παρελθόν για να μπορέσετε να φτάσετε στη νέα σας πραγματικότητα. Θέλετε πραγματικά να φτάσετε εκεί, αλλά μπορεί αυτό να απαιτεί σημαντικό βαθμό θυσίας. Πιθανώς αυτή η θυσία απαιτείται για να εξιλεωθείτε από παλιές αμαρτίες… Ή είναι ένα βήμα πίσω, για να επανεξετάσετε την επόμενη κίνησή σας. Αν είστε δεσμευμένοι, οι κάρτες λένε ότι είναι καιρός να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας και πιθανώς να πείτε αντίο στο ταίρι σας.

κρυσταλλομαντεία

Εναλλακτικά, οι κάρτες σας προειδοποιούν ότι ο σύντροφός σας σκέφτεται τη σχέση σας με νέα οπτική. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό: Ίσως το ταίρι σας να συνειδητοποιήσει ότι σας έχει αδικήσει στο παρελθόν και θέλει να ξαναφουντώσει το πάθος σας.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες και αγνοείτε εντελώς την ευρύτερη εικόνα. Ίσως στη δουλειά σας να δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αυτό να στέκεται εμπόδιο στην ολοκλήρωση της δουλειάς. Μερικοί Υδροχόοι μπορεί να νοσταλγήσουν το παρελθόν ή τις παλιές σχέσεις τους.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι έχετε καλές αναμνήσεις από τις παλιές σχέσεις σας… Αλλά είναι καλύτερα να προχωρήσετε και να επικεντρωθείτε στο παρόν και τις σχέσεις που έχετε σήμερα.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να σκεφτείτε θετικά και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Οι κάρτες δείχνουν ότι η ερωτική σχέση σας μπορεί να έχει μείνει στάσιμη. Εσείς ή το ταίρι σας νιώθετε παγιδευμένοι. Άρα είναι η ώρα να αποφασίσετε, αν θέλετε να προσπαθήσετε να σώσετε τη σχέση σας ή απλώς να χωρίσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, πρέπει να αλλάξει η κατάσταση γιατί δεν υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας.

Επαγγελματικά, φαίνεται ότι είστε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί και που απεχθάνεστε. Είναι η ώρα να δράσετε και να ξαναγράψετε την ιστορία σας. Οι θετικές σκέψεις θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια πιο ισχυρή και θετική ζωή.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia