Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 A

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 A

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα αγχώνεστε υπερβολικά. Φαίνεται ότι οι σκέψεις σας έχουν στραφεί εναντίον σας. Ως εκ τούτου, έρχεστε αντιμέτωποι με την παράνοια, με εφιάλτες και ανικανότητα να δείτε καθαρά. Νιώθετε ότι το μέλλον σας είναι μαύρο. Νιώθετε επίσης μόνοι και απομονωμένοι. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι οι φόβοι μας παραλύουν. Μην χάνετε την ελπίδα, κοιτάξτε το φως και συνεχίστε να κυνηγάτε τους στόχους σας με ενθουσιασμό και πάθος.

Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, ειδικά για τις γυναίκες!
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Λευκό

zodia-taro-45

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 A

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν καλά νέα στο οικονομικό μέτωπο. Θα νιώσετε επιτέλους σταθεροί στα οικονομικά σας. Οι κάρτες προβλέπουν αύξηση εισοδήματος, χάρη στην επιμονή και τη σκληρή δουλειά σας. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή να πάρετε μια προαγωγή που σας αξίζει. Οι κάρτες δείχνουν αργή και σταθερή πρόοδο.

Οι ερωτευμένοι μπορεί να θέλουν να αρραβωνιαστούν ή να παντρευτούν. Οι ελεύθερες μπορεί να γνωρίσουν τον ιππότη τους, έναν άντρα που είναι καλός, προσγειωμένος, σταθερός και εργατικός. Μερικοί από σας μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, να κάνετε κάμπινγκ ή πεζοπορία.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Καφέ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρω ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα η ερωτική ζωή σας παίρνει δέκα αστεράκια: Οι κάρτες φέρνουν έρωτα, έλξη και απόλυτη αρμονία. Αν είστε ελεύθεροι, ο έρωτας καταφθάνει. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ρομαντικές στιγμές με τους αγαπημένους τους και μπορεί να αποφασίσουν να πάνε σε επόμενο επίπεδο τη σχέση τους. Μπορεί να αποφασίσετε να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να βρείτε τον τέλειο συνεργάτη, με τον οποίο θα επιλέξετε να ακολουθήσετε την καριέρα που αγαπάτε.

Μερικοί Δίδυμοι μπορεί να χρειαστεί να κάνουν μια επιλογή και θα επιλέξουν αυτό που τους παθιάζει.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φούξια

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Καρκίνος

Οι κάρτες δείχνουν μια περίοδο που κάτι βρίσκεται σε δυσαρμονία, ως εκ τούτου προκαλεί άγχος και δυσκολία στη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην εύρεση της ισορροπίας μέσα σας, στις σχέσεις σας, με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να προσπαθείτε υπερβολικά να ευχαριστήσετε έναν σύντροφο. Να νιώθετε ασφάλεια στο πετσί σας ως άτομο πρώτα. Ένας εραστής δεν μπορεί να σας ολοκληρώσει και δεν θα το κάνει.

Αν βρεθείτε μέσα στο χάος, ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο ή έναν συγγενή σας. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός καθώς η επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό σας χρειάζεται αποκατάσταση.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/09 A

ζώδια Λέων

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια περίοδο που πρέπει να ξεπεράσετε κάτι και να προχωρήσετε. Μερικοί μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά ή να αφήσετε την παλιά σας εταιρεία μετά από χρόνια υπηρεσίας. Μπορεί να είναι ώρα να χωρίσετε. Μπορεί να ήταν μια ευτυχής σχέση αλλά τώρα τα νερά της καρδιάς έχουν λιμνάσει… Το διαζύγιο ή ο χωρισμός μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή και για τους δύο.

Γενικά, είναι καιρός να πετύχετε έναν απώτερο σκοπό στη ζωή σας και να κυνηγήσετε πιο σημαντικούς στόχους. Ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι φαίνεται επίσης στις κάρτες.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα φέρνει γιορτή, ικανοποίηση και αισιοδοξία. Μπορεί να έχετε μια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, να κάνετε μια νέα φιλία ή προσωπική σχέση. Οι κάρτες είναι πολύ θετικές για όσους θέλουν να κατασταλάξουν σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης, δείχνουν γάμο για τους ελεύθερους Παρθένους. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει την ικανοποίηση μιας φιλοδοξίας που είχατε από καιρό. Αν δουλεύατε πάνω σε κάτι, θα φτάσετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής και θα βρείτε λόγο να το γιορτάσετε.

Ένα νέο σπίτι ή αυτοκίνητο φαίνεται επίσης. Μερικοί Παρθένοι μπορεί να αποφασίσουν να ανακαινίσουν το σπίτι τους.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66