ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/06 Α

taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/06 Α

ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα είναι ο σωστός χρόνος για να πείτε «Όχι» αντί να κάνετε συμβιβασμούς για να αποφύγετε μια διαμάχη. Πρέπει να υψώσετε το ανάστημά σας και να υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε, γιατί μόνο οι δικοί μας δαίμονες μας σταματούν απ’ το να κυνηγάμε τις πραγματικές πεποιθήσεις μας. Είναι καιρός να νιώσετε τον φόβο σας, να τον χρησιμοποιήσετε και στο τέλος να τον κατακτήσετε. Ο κόσμος είναι γεμάτος αγώνες, οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας σύρουν κάτω αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους πάντες με πίστη και θάρρος.

Μην πέσετε κάτω από τον δυνατό άνεμο, αλλά προσπαθήστε να κουνηθείτε μαζί του όπως κάνουν τα καλάμια. Δεν έχει σημασία πόσες δυσκολίες θα βρεθούν στο δρόμο σας, οι κάρτες δείχνουν ότι θα τις ξεπεράσετε σίγουρα και θα βγείτε νικητές.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν έρωτα, σύνδεση, έλξη και τέλεια αρμονία. Αν είστε ελεύθεροι, κάντε υπομονή γιατί ο έρωτας φτάνει. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ρομαντικές στιγμές με το ταίρι τους. Μπορεί ακόμα και να αποφασίσετε να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να σχεδιάσετε τη γέννηση ενός μωρού. Μερικοί Ταύροι μπορεί να πρέπει να κάνουν μια επιλογή.

Οι κάρτες προβλέπουν ότι θα επιλέξετε αυτό που σας παθιάζει. Αυτή η απόφαση θα είναι για καλό και θα φέρει καλά πράγματα προς το μέρος σας. Είναι επίσης καιρός να δεχτείτε την ευθύνη των πράξεων σας.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να μάθετε το μάθημα της ταπεινότητας. Υπάρχου στιγμές που μπορεί να θέλετε κάποιος να σας ενθαρρύνει ή να νιώσετε θρίαμβο. Ωστόσο, πάνω στον ενθουσιασμό σας, μην αγνοείτε τα συναισθήματα των άλλων. Ο εγωκεντρισμός μπορεί να σας αποτρέπει από το να ακολουθήσετε το πραγματικό μονοπάτι σας. Μερικοί Δίδυμοι μπορεί αν είναι γεμάτοι υπερηφάνεια και υπεροψία. Μην ξεχνάτε ότι η αλαζονεία οδήγησε τον Εωσφόρο στην πτώση.

Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε καλύτεροι ή ότι είστε διαφορετικοί από τους άλλους. Με τέτοιες σκέψεις το μόνο που κάνετε είναι να προκαλείται δυσαρέσκεια. Είναι σημαντικό να είστε ταπεινοί όταν είστε οι νικητές.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/06 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα ακολουθήσετε το μονοπάτι της αλήθειας ή της ηθικής. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια περίοδο που απαιτείται λήψη αποφάσεων. Κάτι στη ζωή σας απαιτεί προσοχή, σκέψη ή λύση. Οι κάρτες επικεντρώνονται επίσης στον θείο νόμο του κάρματος. Μην ξεχνάτε ότι τα γεγονότα στη ζωή σας που πήγαν καλά, ήταν μοιραίο να λειτουργήσουν έτσι. Η παρούσα κατάσταση υπάρχει λόγω των αποφάσεων και των πράξεων του παρελθόντος σας. Έχετε αυτό που αξίζετε.

Σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε κάποια νομική μάχη, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Είναι επίσης καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Λιλά

xartomanteia

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε προδομένοι από ένα κοντινό σας άτομο. Υπάρχει επίσης περίπτωση μερικοί από εσάς να ήρθατε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που τέλειωσε άσχημα. Κουβαλάτε ακόμα πληγές, αλλά τις έχετε κρύψει τόσο καλά που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι ακόμα εκεί και σας πονούν. Αυτός ο πόνος πρέπει να αντιμετωπιστεί μια και καλή. Έτσι θα απελευθερωθείτε από αυτές τις βαθιές πληγές.

Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά τουλάχιστον ελευθερώνετε τον εαυτό σας από τον πόνο και του επιτρέπετε να φύγει από τη ζωή σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε τα προβλήματά σας υπερβολικά.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

tarw-zwdia

ταρώ ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα το βασικό θέμα είναι ο έλεγχος και η ισορροπία. Μην ξεχνάτε ότι η καρδιά και το μυαλό είναι εξίσου σημαντικά. Δεν μπορείτε να δουλέψετε μόνο με τη λογική και να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας και δεν μπορείτε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Η καλύτερη προσέγγιση θα είναι να εκπαιδεύσετε τα συναισθήματά σας και να τα χρησιμοποιήσετε για το γενικό καλό.

Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να είστε πολύ εξουσιαστικοί ή να σας εμποδίζει κάποιον που είναι εγωκεντρικός. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από αυτό το άτομο και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65