ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/06 Β

taro-sex

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/06 Β

ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ατυχία και απομόνωση. Φαίνεται ότι έχετε πέσει μέσα στην άβυσσο και κανείς δεν είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι γύρω σας απολαμβάνουν σαδιστικά το θέαμα του πόνου σας. Μερικές φορές οι καταστάσεις είναι πέρα από τον έλεγχο του ανθρώπου. Πρέπει απλώς να ξεπεράσετε τη δυσκολία και να περιμένετε να βελτιωθούν οι συνθήκες. Σκεφτείτε αυτή τη στιγμή ως σημείο καμπής στη ζωή σας, καθώς τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα.

Παραπονιέστε για τη μοίρα σας και για το πόσο άδικη είναι η ζωή. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο καταλαβαίνετε ότι όταν έχετε φτάσει σε τέτοιο βάθος, που ο μόνος δρόμος είναι προς την επιφάνεια.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φλογερό πορτοκάλι

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι άνθρωποι γύρω σας αποδεικνύεται ότι δεν είναι συνεργάσιμοι ή μπορεί να νιώθετε ότι τα συμφέροντά σας συγκρούονται με των άλλων. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια γύρω σας για να λύσετε τις διαφορές. Ένας τσακωμός μπορεί να είναι αναγκαίος για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να εδραιωθούν νέοι κανόνες. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να είναι υπερβολικά πρόθυμοι να συμβιβαστούν αυτή την εβδομάδα. Το ότι προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες, αντί για τον εαυτό σας, είναι η ρίζα του προβλήματος.

Επίσης, προσέξτε κάποιον κοντινό σας που μπορεί να είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός. Θα είναι καλύτερο για εσάς να δείτε ποιος είναι σαν ψυχοπαθής και ποιος είναι αληθινός φίλος σας.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Ροζ

zodia-zwdia-9988

ταρώ ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, πολλές ευκαιρίες βρίσκονται στο δρόμο σας. Μπορεί να χρειαστεί προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά θα φέρουν νέες δυνατότητες και επιτυχία. Ανυπομονείτε να μάθετε και να γυρίσετε τις καταστάσεις που αλλάζουν προς όφελός σας. Επαγγελματικά, θα δουλέψετε επιμελώς για να κάνετε πραγματικότητα τις ιδέες σας και να διατηρήσετε παράλληλα ένα σταθερό ρυθμό και την ενέργειά σας. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για μαθητές η για οποιονδήποτε ετοιμάζετε να μάθει κάτι νέο ή να ενημερώσει τις δεξιότητές του.

Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές δεξιότητές σας μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Είναι καιρός να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και να μην ανησυχείτε για την κριτική των άλλων.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο γκρι

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν την αρχή του έρωτα και του ρομαντισμού. Θα περιτριγυρίζεστε από αγάπη, αρμονία, δημιουργικότητα και πνευματικά ξυπνήματα. Για τους ελεύθερους, οι κάρτες προβλέπουν την αρχή μιας σχέσης. Αυτή θα οδηγήσει στην πραγματική αγάπη και την ευτυχία. Για τους δεσμευμένους, είναι καλή στιγμή για να ανακοινώνετε τον αρραβώνα ή τον γάμο σας. Τα ζευγάρια μπορεί επίσης να σχεδιάσουν την οικογένειά τους αυτή την περίοδο.

Είναι καιρός να ανοίξετε τα μάτια σας στην αλήθεια και να αναγνωρίσετε τι θα μπορούσε να γίνει δικό σας. Μπορεί να είναι μια σχέση, μια δημιουργική προσπάθεια, σεξουαλική οικειότητα ή πνευματικός φωτισμός.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο του ήλιου

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες αποκαλύπτουν ότι έχετε σηκώσει πολλά εμπόδια γύρω σας για να προστατέψετε τον εαυτό σας από ό,τι θεωρείτε κίνδυνο. Αν ένα εμπόδιο καταστραφεί ξαφνικά, θα είναι επώδυνο. Αλλά αν παραμείνει, θα γίνει δυνατότερο και η ένταση θα χτίζεται μέχρι να σπάσει από μόνο του. Έτσι, είναι καλύτερο να αφήσετε όλους τους φραγμούς και τα συνειδητά εμπόδια που έχετε βάλει. Είναι επίσης η περίοδος που αποφεύγετε εσκεμμένα να δείτε την αλήθεια.

Οι κάρτες δείχνουν επίσης καταστολή των συναισθημάτων, η οποία δεν σας αφήνει να δείτε την αλήθεια της κατάστασης. Είναι ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας και να αποδεχτείτε την πραγματικότητα.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λευκό

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/06 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα βιώνετε καθαρή ευτυχία. Νιώθετε χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και ολοκληρωμένοι. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιου πράγματος. Μπορεί να λάβατε ένα βραβείο για τα επιτεύγματά σας ή μπορεί να παντρεύεστε τον/την αγαπημένο/η σας, μπορεί να τελειώνετε πρώτοι στο πανεπιστήμιο ή μπορεί απλώς να νιώθετε χαρούμενοι επειδή το παιδί σας μιλάει πρώτη φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα σας.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, μεγάλο ή μικρό, θα νιώσετε ότι έχουν εκπληρωθεί οι επιθυμίες σας. Μερικοί Ιχθύες μπορεί να αποφασίσουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra