Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/08 Β

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/08 Β

Ταρώ πρόβλεψη 24-30/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι θα έχετε καλές στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Η ευτυχία, η χαρά και η ικανοποίηση θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας. Σύντομα θα λάβετε ευχαρίστηση από τις απολαύσεις που θα μοιραστείτε με ένα άτομο που αγαπάτε. Θα υπάρξει επαγγελματική επικοινωνία με αλληλογραφία, τηλεφωνήματα ή τη χρήση ειδικών εφαρμογών. Οι κάρτες Ταρώ προβλέπουν ευτυχισμένες σχέσεις και αληθινές φιλίες. Είναι επίσης καλή στιγμή να επενδύσετε σε ακίνητα ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή και γεμάτη αγάπη.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα είστε πεισματάρηδες – πολύ! Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να το αποφύγετε, να φανείτε πιο χαλαροί. Ίσως διαπιστώσετε ότι προσκολλάτε σε κάτι, όπως τα χρήματά σας ή ένα άτομο ή το παρελθόν. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι το παρελθόν ήταν καλύτερο από το παρόν, μην προσκολληθείτε σε αυτό ή να το χρησιμοποιήσετε ως ασφάλεια. Μπορεί ακόμη να εστιάζετε πολύ στον εαυτό σας και να παραμελείτε τους άλλους. Μην ανησυχείτε για τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αφήστε το σύμπαν να σας φέρει την ευτυχία!

Πάρτε άδεια από τη δουλειά και απολαύστε στιγμές με την οικογένειά σας, ακόμα κι αν μείνετε στο σπίτι.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ζω μια άφθονη ζωή και έχω περισσότερα από όσα χρειάζομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ πρόβλεψη 24-30/08 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή η εβδομάδα εστιάζει στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή απλώς έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας. Ορισμένα μικρά ζητήματα που προηγουμένως δεν ήταν προβλήματα, μπαίνουν στο παιχνίδι. Πρέπει να επικοινωνήσετε ξεκάθαρα με τον σύντροφό σας για να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση. Στο επαγγελματικό κομμάτι, οι κάρτες προειδοποιούν πως μια συνεργασία θα πάει στραβά. Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε συνάδελφο, συνεργάτη ή το αφεντικό σας. Αντί να συμπράττετε, ίσως έχετε συγκρούσεις επειδή οι στόχοι σας δεν συμπίπτουν πλέον. Πάρτε χρόνο για να σκεφτείτε τρόπους επιδιόρθωσης της εργασιακής σας συνεργασίας.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λεβάντα
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιτυγχάνω στις συνεργασίες και απολαμβάνω αυτή την ιερή μαγεία της σύνδεσης.

zwdia-66

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή η εβδομάδα φέρνει ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα: Συναισθηματική, σωματική, αισθησιακή. Απολαύστε την αφθονία της ζωής. Τα όνειρά σας ή τα συναισθήματα που κυνηγούσατε, έρχονται στον δρόμο σας! Γι’ αυτό ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα δώρα που σας προσφέρει το σύμπαν. Νιώστε καθένα από τα συναισθήματά σας, σαν να μην έχετε νιώσει βιώσει ξανά κανένα από αυτά. Αφιερώστε χρόνο για να εκτιμήσετε κάθε άτομο που αγαπάτε και όλους όσους σας αγαπούν. Τέλος, κάντε μια ευχή: Ονομάστε τις επιθυμίες σας, ζητήστε βοήθεια από το Σύμπαν. Οι κάρτες φέρνουν καλή τύχη!

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Πορφυρό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιτυγχάνω στις συνεργασίες και απολαμβάνω αυτή την ιερή μαγεία της σύνδεσης.

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ πρόβλεψη 24-30/08 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα θα φτάσετε σε ένα σημείο ολοκλήρωσης στο ταξίδι σας. Αυτή η αίσθηση επίτευξης είναι αποτέλεσμα μιας βελτιωμένης πορείας σταδιοδρομίας: Πιο σταθερών οικονομικών αποθεμάτων, ενός σταθερού περιβάλλοντος από άποψη σπιτιού και μιας πιστής σχέσης. Όλα τελικά θα συμπράξουν με έναν υπέροχο τρόπο – και θα νιώσετε πολύ επιτυχημένοι και περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει. Επίσης θα θελήσετε να μοιραστείτε την επιτυχία σας με τους άλλους. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας και είστε ευλογημένοι με υλική αφθονία. Τώρα θα απαλλαγείτε από κάθε είδους προβλήματα που αφορούν χρήματα.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω τη ζωή που επιθυμώ μέσω της ενέργειας και της πρόθεσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα αφορά το να είστε ο εαυτός σας και να είστε περήφανοι γι’ αυτό! Μπορεί να αντιμετωπίσετε διαφωνίες ή διαμάχες, μπορεί να φοβάστε τους αντιπάλους σας. Αλλά είναι καιρός να λάβετε θέση και να υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε. Όταν εκφράζετε αυτό που νιώθετε, όταν τολμάτε να είστε ο πιο αληθινός εαυτός σας, μαθαίνετε ποιοι είναι οι φίλοι και οι υποστηρικτές σας. Είναι πολύ εύκολο να γίνετε ένα με το πλήθος, να σας αρέσει ό,τι αρέσει στους άλλους, να σκέφτεστε όπως όλοι. Αλλά πρέπει να γίνετε υπεύθυνοι για το ποιοι είστε, να δοκιμάσετε τα όριά σας και να είστε τολμηροί.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εμφανίζομαι γενναίος και πατώ στο έδαφος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot