Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/08 A

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/08 A

Ταρώ εβδομαδιαία 24-30/08 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή η εβδομάδα αφορά δυναμικές επιλογές. Ίσως χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα από πολλές δελεαστικές – αλλά μόνο μία είναι η καλύτερη επιλογή. Ίσως να τις θέλετε όλες, ίσως είστε διχασμένοι ανάμεσα στους διαθέσιμους εραστές. Υπάρχουν πολλά πράγματα που σας αρέσουν και μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι ή υπερευχαριστημένοι. Είναι καλύτερα να στραφείτε στη διαίσθησή σας για καθοδήγηση. Εάν ακόμη δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, είναι ασφαλέστερο να μην επιλέξετε καθόλου. Εάν η ηθική σας αμφισβητείται, αντί να αντιδράτε, φροντίστε να την επαληθεύσετε με πίστη.

Επίσης, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί προτού υπογράψετε οποιαδήποτε έγγραφα.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η τολμηρή φαντασία είναι το εργαλείο μου για να αντιλαμβάνομαι το μέλλον με έναν επίγειο τρόπο.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα κάποιες περιστάσεις μπορεί να προκαλέσουν θλίψη, στεναχώρια, απογοήτευση και λύπη. Θυμηθείτε ότι η αλλαγή δεν συμβαίνει ποτέ μόνο για χάρη της αλλαγής. Υπάρχει πάντα λόγος για την αναταραχή: Μια ανισορροπία που πρέπει να εξαλειφθεί ή ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί. Γι’ αυτό ακόμα και μια καταστροφική αλλαγή μπορεί να είναι επωφελής. Το μόνο που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να αισθανθείτε. Η επούλωση έρχεται μόνο όταν ολοκληρωθεί και τελειώσει το πένθος. Μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες ή να χρειαστούν χρόνια.. Αλλά πάντα είναι για το καλό σας.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η τρυφερή μου καρδιά με βοηθά να κατευθυνθώ στο λαμπρό μέλλον μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia

Ταρώ εβδομαδιαία 24-30/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται να ανησυχείτε και να νιώθετε αγχωμένοι. Να είστε τρυφεροί, ευγενικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας και να διαβάσετε πολύτιμες τεχνικές αυτοφροντίδας. Κάντε όσα ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Ζητήστε υποστήριξη αν τη χρειάζεστε. Περνάτε μια περίοδο αναστάτωσης, σίγουρο ότι θα έχετε στιγμές φόβου και αμφιβολίας. Ίσως αναρωτηθείτε πού πηγαίνει πραγματικά η ζωή σας. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να καταστρέψετε τις έγνοιες και τα βάρη που σας βασανίζουν.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω τους φόβους μου ως τις ψευδαισθήσεις που είναι.

prodosia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν τη φρεσκάδα ενός νέου ξεκινήματος! Μια σημαντική αλλαγή είναι στον δρόμο σας. Πρέπει να την ακολουθήσετε, είτε αφορά μια νέα σχέση, είτε μια νέα δουλειά ή ένα νέο σπίτι. Το παρελθοντικό ταξίδι σας έχει τελειώσει και το επόμενο έχει ξεκινήσει, σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης. Όσοι ήταν άρρωστοι θα αναρρώσουν, είτε θα βρουν άλλον γιατρό ή φάρμακο που θα τους βοηθήσει να θεραπευθούν γρηγορότερα.

Η φωνή του πεπρωμένου σας καλεί, ακούστε το κάλεσμα και προχωρήστε προς ένα λαμπρότερο μέλλον.
Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Γεια σου ουσία, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ εβδομαδιαία 24-30/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι τα πράγματα αρχίζουν να φωτίζονται στη ζωή σας. Εκφράστε τη ζωτικότητά σας, προχωρήστε μπροστά, φωτίστε τη ζωή των άλλων με χαρά και ζεστασιά. Παραμερίστε την απόγνωση, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Βγάλτε προς τα έξω το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα μπροστά σας! Αν δεν το πιστεύατε, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Να είστε αισιόδοξοι: Έχει ανατείλει μια νέα εποχή και μπορείτε να επιλέξετε την πορεία της ζωής σας στο εξής. Προχωρήστε με θάρρος προς το φως!

Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στην ολότητα, λάμπω σαν τον Ήλιο και είμαι χαρούμενος.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι θα τελειώσει κάτι σημαντικό. Να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Μπορεί να αφορά το κλείσιμο ενός εξαιρετικά σκληρού κεφαλαίου στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν οδυνηρές καταλήξεις ή μια κατάσταση κρίσης. Τίποτα στη ζωή δεν είναι μόνιμο. Μπορείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους… Αλλά μέχρι να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, θα συνεχίσετε να αιμορραγείτε.

Θυμηθείτε ότι ο πάτος αποτελεί ένα είδος αφετηρίας, είστε έτοιμοι να βγάλετε τις σκόνες από πάνω σας και να ξεκινήσετε με φρέσκια ενέργεια.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε μέρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia