ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 A

anapodes-kartes-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 A

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν δύο ειδών διαμάχες: εσωτερικές και εξωτερικές. Οι εξωτερικές διαμάχες θα συμβούν με ανθρώπους και καταστάσεις που στρέφονται εναντίον σας. Οι εσωτερικές εμφανίζονται όταν το μυαλό σας σάς στρέφει προς μία κατεύθυνση ενώ η καρδιά σας προς μία άλλη και μαζί παλεύουν ενάντια στη συνείδησή σας που προσπαθεί να σας πει το σωστό.

Τι μπορείτε να κάνετε για να λύσετε την εξωτερική διαμάχη; Να παραμείνετε σταθεροί και αποφασισμένοι και να μην επηρεάζεστε από ανθρώπους και καταστάσεις που προσπαθούν να σας χαλάσουν τη διάθεση. Στην περίπτωση της εσωτερικής διαμάχης, απλώς καθαρίστε το μυαλό σας και διορθώστε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Όταν μια φωτιά καίει ώρα, το καύσιμο καταναλώνεται και το μόνο που μένει είναι η θράκα. Δυστυχώς, αγαπητοί Ταύροι, φαίνεται πως βρίσκεστε σε παρόμοια κατάσταση αυτή την εβδομάδα. Είστε κουρασμένοι, δουλεύετε υπερβολικά και έχετε καταναλώσει την ενέργειά σας. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας και να έχετε σπαταλήσει την ενέργειά σας. Οι κάρτες δείχνουν ότι όσο χρόνο και προσπάθεια κι αν βάλετε, δεν πρόκειται να βγείτε νικητές.

Είναι καλύτερο να πετάξετε το βάρος από πάνω σας και να απομακρυνθείτε. Είναι καλύτερο να κάνετε αυτό που θέλετε πραγματικά, παρά να σπαταλάτε την ενέργειά σας για να ολοκληρώσετε κάτι που δεν αξίζει τον χρόνο σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 A

zodia-zwdia-9988
ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα που αντιπροσωπεύει τον αριθμό Εννέα. Το εννέα είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης. Για την ακρίβεια, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ονόμαζαν τον αριθμό εννέα «ορίζοντα», πέρα από τον οποίο βρίσκεται η Εννεάδα ή το τίποτα. Έτσι, αγαπητοί Δίδυμοι, φαίνεται ότι περιβάλλεστε από την αίσθηση της ολοκλήρωσης ή του κορεσμού. Έχετε επιτύχει πολλά και τώρα είναι ώρα να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους καρπούς της προσπάθειάς σας.

Μπορεί ακόμη να θελήσετε να μοιραστείτε τους θησαυρούς σας και την τύχη σας με τους άλλους. Είναι επίσης καιρός να ξεκινήσετε φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή να ακολουθήσετε το ενδιαφέρον σας για την πνευματικότητα ή τη θρησκεία.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 A

xartomanteia
ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα του μοναχικού λύκου. Είναι πιθανό να απομακρύνεστε από την παρέα σας. Πιστεύετε πιθανώς ότι η δική σας προσέγγιση είναι η καλύτερη, καθώς εσείς ξέρετε καλύτερα, είτε λαμβάνετε την υποστήριξη των άλλων είτε όχι. Μην ξεχνάτε, η μακιαβελική προσέγγιση στη ζωή δεν προτείνεται πάντοτε. Διασφαλίστε ότι και τα μέσα και οι στόχοι σας είναι δικαιολογημένα.

Στην περίπτωση που έχετε καταφύγει στην απάτη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφτείτε και αυτό θα σας διδάξει κάτι σημαντικό. Εξάλλου, η απάτη δεν είναι ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε-πράσινο

zwdia-tarw-zodia-19ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα της μοίρας. Όπως ακριβώς μπορείτε να δείτε το μήλο να πέφτει από το δέντρο αλλά δεν μπορείτε να δείτε τη βαρύτητα, έτσι βιώνετε τα αποτελέσματα της μοίρας ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τη δείτε. Όπως γυρνάει ο τροχός της μοίρας, φέρνει μεγάλη αλλαγή. Αν είστε πάνω θα πάτε κάτω και αν είστε κάτω ο τροχός θα γυρίσει υπέρ σας.

Η μόνη μου συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να βρείτε ένα μέρος στο κέντρο του τροχού, όπου οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές. Βρείτε ηρεμία και ειρήνη μέσα σας και θα παραμείνετε ανεπηρέαστοι από το γύρισμα του τροχού.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 A

ζώδια Παρθένος

«Είμαστε εθισμένοι στις σκέψεις μας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα αν δεν μπορέσουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε». ― Santosh Kalwaru Αυτή την εβδομάδα σας κυβερνά η λογική. Διατηρείτε υψηλά ηθικά στάνταρ, ψάχνετε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και γίνεστε κολόνα δύναμης για την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι άλλοι θα στρέφονται σε σας για τις φρόνιμες συμβουλές σας, όποιοι κι αν είναι.

Εφόσον έχετε τόσο καθαρή οπτική, προβλήματα που δεν μπορούσαν να λυθούν προηγουμένως μπορεί τώρα να λυθούν μόνα τους. Είναι καλή περίοδος για τους Παρθένους στους τομείς των μέσων, της επικοινωνίας, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και του νόμου.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Απαλό γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-oroskopio-11