ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 B

taro-13

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε περικυκλωμένοι και παγιδευμένοι. Φαίνεται να μην μπορείτε να καταλάβετε πώς να ξεφύγετε από μία κατάσταση. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι μπορείτε να ξεφύγετε από την παγίδα όχι μέσω της επιθετικότητας ή της δύναμης αλλά χρησιμοποιώντας τις νοητικές ικανότητές σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι η κατάσταση αυτή μπορεί να διαρκέσει για πάντα, μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή και να βγείτε απ’ αυτή. Οι κάρτες δείχνουν ότι υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε.

Το κλειδί είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε επιθετικότητα και δύναμη. Το μόνο που θα καταφέρει αυτό είναι να κάνει χειρότερη την κατάσταση, έτσι χρησιμοποιήστε την πνευματική σας καθαρότητα και την ηρεμία για να σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτή τη δύσκολη θέση.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

«Ένας καλός δάσκαλος εμπνέει την ελπίδα, πυροδοτεί τη φαντασία και εμφυσά την αγάπη για τη μάθηση». — Brad Henry Αυτή την εβδομάδα, ένας δάσκαλος θα μπει στη ζωή σας. Ένας δάσκαλος που δεν διδάσκει, αλλά σας οδηγεί προς βιώματα που θα σας εμπλουτίσουν και θα σας μάθουν. Ένας καλός δάσκαλος κατανοεί ότι η γνώση δεν μπορεί να αποκτηθεί μόνο από τις διαλέξεις. Η πραγματική γνώση και η σοφία έρχεται από το περιβάλλον και από τον εσωτερικό εαυτό.

Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος που φεύγετε μακριά από φίλους και οικογένεια, περνάτε λίγο χρόνο μόνοι σας, επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας και αποκτάτε οπτική και δύναμη για να επιστρέψετε και να κατακτήσετε τον κόσμο.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 B

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα μπορεί νιώθετε ότι βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, γιατί εκεί βρίσκεστε. Οι κάρτες προβλέπουν επιτυχία, επιτεύγματα, τιμές, βραβεία, αγάπη, φιλία, ικανοποίηση και ευτυχία. Έχετε περάσει δύσκολους καιρούς, βιώσατε την πρόκληση και την αναταραχή. Αλλά τώρα μπορείτε να τα αφήσετε όλα αυτά πίσω σας και να απολαύσετε τους καρπούς της προσπάθειάς σας.

Οι κάρτες δείχνουν επιβεβαίωση της ζωής και μια τέλεια κατάσταση ηρεμίας και έκστασης. Αυτή είναι η εποχή της καρμικής ανταμοιβής σας για όλες τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες σας.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Μοβ

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα που αντιπροσωπεύει την Κορώνα των μάγων. Υποδεικνύει τη νίκη μετά από έναν μεγάλο αγώνα, γιατί η Κορώνα μπορεί να αποκτηθεί μόνο μετά από μια μεγάλη περίοδο δοκιμασιών της ψυχής. Ωστόσο, τώρα είναι ο καιρός για χαρά. Αποφοίτηση, γεννήσεις, νέοι έρωτες, προαγωγές, βραβεία, όλα αυτά φαίνονται σε αυτή την κάρτα. Μερικοί Αιγόκεροι μπορεί να αποφασίσουν να ταξιδέψουν.

Ένας κύκλος της ζωής τελειώνει και τώρα είστε έτοιμοι να περάσετε στον επόμενο. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε από τον γκρεμό και να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 24-30/12 B

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν ένα ξαφνικό σοκ, κάτι τελείως απρόσμενο που σας κάνει να πηδήξετε από τη θέση σας. Μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας που θα φέρει κακά νέα, πτώση του χρηματιστηρίου, ένας ξαφνικός χωρισμός, ένας απρόσμενος υποβιβασμός ή μπορεί να χάσετε το κινητό σας που περιέχει όλες τις σημαντικές επαφές σας. Ό,τι κι αν συμβεί, αυτή η εμπειρία θα αποδειχθεί στο τέλος ευλογία μεταμφιεσμένη.

Θα είναι μια εμπειρία που θα σας χαρίσει ταπεινότητα και θα σας διδάξει ότι δεν είστε ανίκητοι. Μην επικεντρώνεστε στα αρνητικά της κατάστασης, γιατί στο τέλος θα σας χαρίσει τη σημαντική ευκαιρία να δείξετε ξανά τη δύναμή σας.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

zwdia-3-zodia

ζώδια Ιχθύες

«Έμαθα ότι το θάρρος δεν είναι η απουσία του φόβου αλλά η κυριαρχία πάνω στο φόβο. Ο γενναίος άνθρωπος δεν είναι εκείνος που δε φοβάται αλλά αυτός που κατακτά τον φόβο του». Νέλσον Μαντέλα Είναι καιρός που πρέπει να νιώσετε τον φόβο σας, να χρησιμοποιήσετε τον φόβο σας και έτσι να τον κατακτήσετε. Μπορεί να βρίσκετε αντιμέτωποι με πολλές αντιστάσεις… Αλλά θα πρέπει να υποστηρίξετε αυτό που πιστεύετε χωρίς να σας νοιάζουν όλοι αυτοί που βρίσκονται απέναντί σας.

Μην τα παρατήσετε, οι κάρτες δείχνουν ότι στέκεστε σε ανώτερο έδαφος, είστε ηθικοί και οι αξίες σας είναι ακέραιες και στο τέλος θα βγείτε νικητές.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zvdia-zwdia-tarw