ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα φτάσετε σε ένα σημείο ζωής που ένας κόσμος γεμάτος πιθανότητες θα ανοίξει μπροστά σας. Αγαπάτε και νοιάζεστε τους άλλους και τον εαυτό σας. Μείνετε χαλαροί και κοιτάξτε κάθε ευκαιρία με ανοιχτό μυαλό. Επειδή είστε χαλαροί, μπορείτε να αναγνωρίσετε τις πιθανότητες όσο παρουσιάζονται.
Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει, όπως και ένα ταξίδι για σας. Γι’ αυτό τώρα είναι η ώρα να περιμένετε υπομονετικά τα κέρδη σας και να βλέπετε τις ιδέες σας να παίρνουν μορφή. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ταξίδια.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα ο χρόνος έχει Ωριμάσει. Έχετε παρατηρήσει ποτέ ένα δέντρο γεμάτο φρούτα; Όταν ένα φρούτο είναι ώριμο, πέφτει μόνο του από το δέντρο. Τη μια στιγμή κρέμεται από τα κλαδιά του δέντρου και την επόμενη πέφτει: Γιατί το δέντρο έχει αναγνωρίσει την ωριμότητά του και απλώς το αφήνει. Έτσι, αγαπητοί μου Ταύροι, ο χρόνος σας είναι τώρα ώριμος. Έχετε επιτύχει πολλά και τώρα είναι ώρα να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τους καρπούς της προσπάθειάς σας.

Μπορεί ακόμη να θελήσετε να μοιραστείτε τους θησαυρούς σας και την τύχη σας με τους άλλους. Είναι επίσης καιρός να ακολουθήσετε το ενδιαφέρον σας για την πνευματικότητα ή τη θρησκεία.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας ζητούν να κατανοήσετε τον εσωτερικό εαυτό σας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να ακούσετε τη διαίσθησή σας και να πιστέψετε στα όνειρά σας. Αν σταματήσετε να ονειρεύεστε, τα όνειρά σας δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα γιατί δεν θα υπάρχουν πια. Απαλλαγείτε από περιορισμούς που έχετε βάλει στον εαυτό σας και εξερευνήστε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας. Είναι ώρα να είστε ελεύθεροι, να ακούσετε τη φωνή μέσα σας.

Είναι ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε προς τον ουρανό σας αετοί. Έτσι, αρπάξτε τις ευκαιρίες που έρχονται με ξέγνοιαστη αφθονία. Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε μακριά!
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κοιτάξετε μέσα σας, να συντονιστείτε και να διαλογιστείτε. Ο διαλογισμός δεν είναι μόνο μάντρα ή επανάληψη θετικών σκέψεων: Είναι παρατήρηση, λες και το μυαλό ανήκει σε κάποιον άλλο. «Το να στραφείτε μέσα σας, σημαίνει απλώς ότι μέχρι στιγμής τρέχατε πίσω από τις επιθυμίες σας – και μετά από το τόσο τρέξιμο νιώθατε πάντα απογοήτευση. Ότι κάθε επιθυμία φέρνει μιζέρια, ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση μέσα από την επιθυμία. Ότι ποτέ δεν φτάνετε πουθενά, ότι η πληρότητα είναι αδύνατη». – Osho

Κοιτάξτε μέσα σας και βρείτε την ηρεμία στο περιβάλλον σας. Αντί να είστε επιθετικοί, γίνετε παθητικοί.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Γκρι

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι άγγελοι σας καθοδηγούν. Ακολουθώντας την αγγελική φωνή που ακούτε στο μυαλό σας, θα νιώσετε πιο ολόκληροι, πιο ενσωματωμένοι… Λες και κινείστε προς στα έξω από το κέντρο σας. Εμπνέεστε για να δουλέψετε σκληρά, να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και να συνεργαστείτε με άλλους για να πετύχετε έναν κοινό στόχο. Μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και μπορείτε να επωφεληθείτε από τη γνώση και την εμπειρία των άλλων.

Ίσως είναι ωφέλιμο να μοιραστείτε τη δουλειά σας με έναν σύντροφο αλλά μόνο αν είναι όσο επιμελής είστε κι εσείς. Τα παιδιά φέρνουν ευτυχία!
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα δουλεύετε σκληρά για να κάνετε πραγματικότητα έναν στόχο. Το κυνήγι κάτι τέλειου αποδίδει, τα όνειρά σας πρόκειται να εκπληρωθούν αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει. Αυτή είναι η σκληρή δουλειά που ξέρετε ότι σας περιμένει για να φτάσετε το όνειρό σας.

Είναι επίσης εποχή που θα βρείτε ευτυχία στον καθημερινό κόσμο. Τα χιονισμένα βουνά, η κίνηση των κυμάτων θα φέρουν ευτυχία. Θα είστε τόσο χαρούμενοι, που θα βιώσετε μια καταπληκτική ζωή μέσα στη συνηθισμένη σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66