ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 B

taro-sex

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα πετυχαίνετε ισορροπία και αρμονία. Είναι μια εποχή επικοινωνίας ανάμεσα στις δυαδικότητες της ζωής σας. Αντί να αντιτίθεται η νύχτα στην ημέρα, να καταπιέζει το σκοτάδι το φως, δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν ένα ενοποιημένο σύνολο. Είναι κάτι που πολλοί ψάχνουν. Οι δυαδικότητες δεν είναι πάντα βιώσιμες, γι’ αυτό είναι ώρα να βρείτε την ενσωμάτωση.
Επαγγελματικά, πρέπει να διατηρήσετε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας: Μμην πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά ή την αγνοήσετε τελείως. Προσωπικά, πρέπει να επικεντρωθείτε σε ένα μονοπάτι στη ζωής σας που συνδυάζει αυτά που σας παθιάζουν. Το κλειδί είναι να βρείτε την ηρεμία, την ευφωνία και την ισορροπία.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ένα νέο όραμα, μια νέα ευκαιρία, την αρχή κάτι άξιου και σημαντικού. Σας παρουσιάζεται μια ευκαιρία να δείτε τη ζωή σε όλες της τις διαστάσεις, από τα βάθη στις πιο ψηλές κορφές. Πρέπει να μεταμορφώσετε πραγματικά τον εαυτό σας, να πετάξετε τα παλιά για να φτάσουν τα καινούργια. Κάθε αλλαγή αυτή την εποχή θα είναι μια θετική, καθαρτική, μετασχηματιστική δύναμη στη ζωή σας.

Επιτρέποντας στα χρώματα τις ζωής να διεισδύσουν στη ζωή σας, θα γίνετε πιο διορατικοί. Είναι επίσης εποχή που ξεπερνάτε παλιές συνήθειες ή εθισμούς.
Τυχερός αριθμός: 13
Τυχερό χρώμα: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα η όρασή σας να έχει θολώσει τόσο από τη σχέση σας ή τον έρωτά σας για κάποιον, που δεν βλέπετε καθαρά την κατάσταση. Οι κάρτες σας προτείνουν να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας και να σκεφτείτε καθαρά αυτή την εβδομάδα. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να σταματήσετε να κρίνετε τον εαυτό σας και τους άλλους για παλιές αποφάσεις και πράξεις.

Πρέπει να προσέχετε επίσης μια ανταγωνιστική και αδίστακτη γυναίκα. Οι τρόποι της είναι καθωσπρέπει και σκληροί και σοβαροί. Σκέφτεται μόνο τα δικά της οφέλη και αδιαφορεί τελείως για τα συναισθήματα των άλλων.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 B

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα προσκολλάστε στο παρελθόν. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει περάσει: Κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε, θα σας κολλήσει εκεί. Η ζωή σας προσπερνά – πιάστε το ποτήρι της σαμπάνιας, ανεβείτε στην πίστα και γιορτάστε. Οι κάρτες φέρνουν επίσης καλά νέα.

Μπορεί να θρηνείτε αυτό που χάσατε. Αλλά όταν είστε έτοιμοι, όταν αποδεχτείτε την έλλειψη, θα γυρίσετε και θα δείτε νέες ευκαιρίες να σας περιμένουν.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ασημί

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε μεγαλόψυχοι. Θα είστε γενναιόδωροι και στοργικοί με φίλους και συγγενείς. Μπορεί να βοηθήσετε κάποιον φίλο ή να δανείσετε λεφτά. Μπορεί να βρεθείτε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση και να βοηθήσετε άλλους. Μπορεί ακόμα και να ακολουθήσετε θρησκευτικές ή πνευματικές δραστηριότητες. Ως δότες, είστε επίσης και αποδέκτες. Οι κάρτες δείχνουν ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να λάβουν βοήθεια και υποστήριξη από κάποιο άτομο με επιρροή ή φήμη.

Είστε στοργικοί στις σχέσεις σας και ο δεσμός με το ταίρι σας θα γίνει δυνατότερος. Είναι καλή περίοδος για να κάνετε νέες επαφές.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/03 B

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι γίνεστε πολύ ψωνισμένοι και πεισματάρηδες. Η φανατική προσκόλληση στις γνώμες του εαυτού μας είναι η καλύτερη απόδειξη της ηλιθιότητας. Δεν είναι πάντα καλό να επιμένετε σε αυτά που πιστεύετε ότι είναι σωστά. Να είστε ανοιχτοί στις ιδέες των άλλων. Αλλάξτε, με τους καιρούς που αλλάζουν. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το παρόν.

Είναι καλή εποχή για να επενδύσετε σε λεφτά ή ακίνητα. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να είστε γενναιόδωροι και να εμπλακείτε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Απαλό γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia