Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/05 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/05 Α

Ταρώ 25-31/05 Κριός: Το Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών στη διάθεσή σας. Αλλά αυτή η κάρτα προοιωνίζει μια φάση, που μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά βιώσιμες. Από το Κέρας της Αμάλθειας όσων θα μπορούσαν να είναι, κάποιες επιλογές θα εξαφανιστούν σαν ατμός όταν πάτε να τις αδράξετε αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικές από τις επιλογές σας προτού βρείτε τη σωστή.

Η φαντασία από μόνη της δεν θα εκδηλώσει τίποτα – πρέπει να βάλετε λίγη δουλειά. Υπάρχουν ένα ή δύο δώρα για εσάς εκεί έξω. Αυτή είναι μια ευκαιρία να ασκήσετε την μη-προσκόλληση στα αποτελέσματα… Και την εμπιστοσύνη ότι θα είστε σε θέση να κρατηθείτε, σε αυτά που είναι πραγματικά τα καλύτερα για την εξέλιξή σας.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρνουν νέες πληροφορίες, που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρόκειται να βγείτε πρώτη φορά με κάποιον, όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο… Είτε όταν παίρνετε προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα.

Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για να προχωρήσετε μπροστά, με κάποιον ή κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους – ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς – μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ 25-31/05 Δίδυμοι: Το Τέσσερα των Ράβδων

Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα! Έχει να κάνει με τις δημόσιες επιδείξεις της δέσμευσης και της αναγνώρισης του ποιοι είστε, ποιος είναι συνδεδεμένος μαζί σας, τι σας δίνει χαρά. Σε πολλούς ηθοποιούς αυτή η κάρτα βγαίνει συχνά σε πρεμιέρες: Όταν μοιράζονται τελικά τη δουλειά τους με ένα δεκτικό και ενθουσιώδες ακροατήριο και ακολουθεί ένα λαμπερό πάρτι.

Για όσους δεν είναι ηθοποιοί, μπορεί να είναι ένας γάμος ή ένα δείπνο αρραβώνα – όχι κατ’ ανάγκη του δικού σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα δουλειά των ονείρων σας ή το να γίνετε αποδεκτοί σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Κάτι στο οποίο έχετε βάλει αγάπη και προσπάθεια, αυτή την εβδομάδα θα μπει στη θέση του και θα το νιώσετε σαν νίκη. Και θα είναι διασκεδαστικό. Και θα σας επικυρώσει. Και το αξίζετε.

xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος: Το Εννέα των Ξιφών

Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες, το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία.

Μερικές φορές, αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να έχετε εμπιστοσύνη ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ 25-31/05 Λέων: Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει από έμπνευση. Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του, να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει και να ενθαρρύνει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα, να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας, προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε.

Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε αυτό το έργο, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα. Είτε, αν ήδη πιστεύατε ότι μπορείτε να το κάνετε, αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία. Μείνετε ευέλικτοι και θα μάθετε νέες ηγετικές δεξιότητες.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος: Το Επτά των Ξιφών

Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο: Καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε – ή να κερδίσετε – ένα πλεονέκτημα, που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν. Γι’ αυτό θα είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για εσάς, και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia