Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/05 B

taro-mythoi-alitheies

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/05 B

Ταρώ 25-31/05 Ζυγός: Το Δύο των Κυπέλλων

Τα «Δύο» έχουν να κάνουν με τη συγχώνευση, τα «Κύπελλα» με τα συναισθήματα. Οπότε αυτή η κάρτα δείχνει την έκφραση των συναισθημάτων. Συχνά εμφανίζεται στο ξεκίνημα ενός νέου έρωτα, την πρώτη φορά που δηλώνετε την αγάπη σας για τον άλλο ή όταν μια σχέση φτάνει σε μια νέα φάση.

Κάποιες φορές δεν έχει να κάνει με τον έρωτα. Μπορεί να αφορά μια φιλία, μια επαγγελματική σχέση ή μια πολύ δυνατή σύνδεση. Μπορεί επίσης, αν κάνετε θεραπεία, να φτάσετε στη συνειδητοποίηση που αφορά μια παλιά πληγή σας… Και να περάσετε επιτέλους σε μια πιο ανάλαφρη θέση, όπου μπορείτε να εμπιστεύεστε πιο εύκολα. Να είστε ευγενικοί αλλά θαρραλέοι – και αφήστε την αγάπη να σας παρασύρει!

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός: Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης είναι ο μεγάλος δάσκαλος. Είναι αυτός που μεταδίδει την παραδοσιακή σοφία, ένας από τους πυλώνες της κοινότητας, ένας σοφός ηγέτης. Είναι δική του δουλειά να υπενθυμίζει στο λαό τις απλές αξίες: Όπως να συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας συμπεριφέρονται, ότι όλα τα πράγματα χρειάζονται μέτρο, ότι η ομορφιά είναι στο μάτι αυτού που κοιτάει.

Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει την αγνή και συμπονετική επιρροή, που μπορείτε να είστε αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν φανείτε λίγο λαϊκοί ή παραδοσιακοί, οδηγήστε με ήπια παραδείγματα. Όταν σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε το άγριο και το ακραίο είτε το δοκιμασμένο και το αληθινό… Επιλέξτε το δεύτερο!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ 25-31/05 Τοξότης: Ο Ιππότης των Ξιφών

Δεν υπήρξε καταλληλότερη στιγμή για να τιμήσετε τη σοφία σας και να κάνετε δύσκολες επιλογές! Αυτή είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε απαιτητικοί, να εμπιστεύεστε την πνευματική σας οξύτητα και να κάνετε πράξη τις ιδέες σας. Αν υπάρχει κάτι που σκεφτόσασταν, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τα λόγια να το εκφράσετε.

Εάν ήσασταν σαν τον Άμλετ (όλο μονόλογοι και καμία δράση), έχει έρθει η ώρα να κάνετε πράξη αυτά που λέτε. Δράστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία σας, προχωρήστε στις αποφάσεις σας, μοιραστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Απλά σιγουρευτείτε ότι ανταποκρίνεστε στην αλήθεια της κατάστασης. Το να ακούτε προσεκτικά, είναι σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/05 B

Ταρώ Αιγόκερως: Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Μην ανησυχείτε, η κάρτα δεν σας προτείνει να πάτε να διαλογιστείτε στην κορυφή ενός βουνού. Έχει να κάνει με την αφομοίωση της σοφίας: Να πάρουμε αυτά που έχουμε μάθει από τους μεγάλους φιλοσόφους των αιώνων και να τα ισορροπήσουμε με όσα έχουμε μάθει από τις δικές μας εμπειρίες. Για την ακρίβεια, όταν η κάρτα είναι αντεστραμμένη, δείχνει ότι στηρίζεστε υπερβολικά πάνω στις δικές σας εμπειρίες για να διαμορφώσετε την εικόνα σας για τον κόσμο.

μελλοντολόγος

Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ψάξετε νέες φιλοσοφίες, να επεκτείνετε την οπτική σας. Μιλήστε με έναν ειδικό, βρείτε έναν μέντορα ή ζητήστε τη συμβουλή του πατέρα σας. Μην κρατάτε την κατανόησή σας στενή, περιορίζοντας τις προσδοκίες σας μόνο πάνω στις δικές σας εμπειρίες. Ήρθε η ώρα να στραφείτε έξω από τον εαυτό σας.

Ταρώ 25-31/05 Υδροχόος: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Ο «Άσος» σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου, τα «Πεντάκτινα» είναι οι πόροι. Οπότε αυτή είναι μια νέα φάση εργασίας με θέματα σταθερότητας: Στα χρήματα, στη δουλειά, στο σπίτι, μια βάση για να χτίσετε. Θα μπορούσε να είναι μια νέα θέση εργασίας, ένα χόμπι που το μετατρέπετε σε ευκαιρία για να βγάλετε χρήματα… Είτε ένα νέο σπίτι ή ένα περιουσιακό ζήτημα, ακόμη και η απόφαση να κάνετε παιδί.

Αυτός ο Άσος αντιπροσωπεύει μια πιο αργά κινούμενη ενέργεια. Κάτι που πρέπει να καλλιεργηθεί και να υποστηριχθεί στο πέρασμα του χρόνου – αλλά που αρχίζει τώρα. Αυτή την εβδομάδα θα οργώσετε το έδαφος για ένα μακροπρόθεσμο έργο σας. Και ξέρετε ότι η προσπάθεια και η επένδυσή σας οδηγεί σε πλούτη, αμοιβές ή υπόλοιπα στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ιχθύες: Ο Διάβολος

Υπάρχουν μια-δυο κάρτες που πάντα τρομάζουν τους ανθρώπους όταν τις βλέπουν – και αυτή είναι μία από αυτές. Αλλά δεν πρόκειται για κάρτα που δείχνει μιζέρια και χαμό: Δείχνει ότι είστε εθισμένοι σε κάτι που είναι κακό για εσάς. Σας περιορίζει, σας κρατά πίσω από το να είστε το ολοκληρωμένο, υγιές, ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε.

Μπορεί να είναι μια συνήθεια όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το πρόχειρο φαγητό ή οι υπερβολές στο διαδίκτυο. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, μια δουλειά ή ακόμα και ένα χόμπι… Κάτι που ρουφάει όλο το χρόνο, την ενέργεια και τους πόρους σας, κάνοντάς σας μονοδιάστατους και εμποδίζει να επιτύχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας κατά πρόσωπο. Δεν θέλετε να είστε πάντα δεσμευμένοι σε αυτούς, σωστά;

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-75