ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/11-02/12 A

kartes-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/11-02/12 A

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι είστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής ανακάλυψης. Είναι ώρα να εκπληρώσετε τις υψηλότερες προοπτικές σας, αλλά θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τυχόν παθολογικούς δεσμούς. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε τις σκιές σας, πριν μπορέσετε να μπείτε στην νέα έκδοση του εαυτού σας. Θα μπορούσε να είναι ένας εθισμός, μια παθολογική σχέση ή μια λάθος καριέρα.

Οι κάρτες προβλέπουν επίσης χωρισμούς ή διαζύγια για κάποιους Κριούς. Είναι πιθανώς η τελική απόδραση ή απελευθέρωση από μια αυταρχική, βίαιη σχέση ή από έναν γάμο χωρίς αγάπη.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα προμηνύει καλές στιγμές. Οι επίμονες προσπάθειές σας έχουν ως αποτέλεσμα ανταμοιβή και ικανοποίηση. Είναι ώρα να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή να επενδύσετε σε ακίνητα. Μερικοί θα παντρευτείτε ή θα αρραβωνιαστείτε. Όσοι έχουν σχέση, θα περάσουν ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους τους. Επαγγελματικά, θα βρείτε την επιτυχία.

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει την ικανοποίηση μιας φιλοδοξίας που είχατε από καιρό. Αν δουλεύατε πάνω σε κάτι, θα φτάσετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής και θα βρείτε λόγο να το γιορτάσετε. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και όχι τύχης από τυχερά παιχνίδια.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

zodia-zwdia-9988

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Δίδυμοι

Οι κάρτες δείχνουν ότι κάθε μορφή έντασης ή διαφωνίας σάς κάνει να νιώθετε δυσάρεστα. Έτσι, απλώς αγνοείτε το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι, ωστόσο, ότι μπορεί να αφήνετε στην άκρη μερικές δικές σας ανησυχίες χωρίς να τις αντιμετωπίζετε πραγματικά ή αποφασιστικά. Πρέπει να καταλάβετε ότι μερικές διαφωνίες είναι καλές, ειδικά αν είναι εποικοδομητικές.

Αναρωτηθείτε αν το να αποφεύγετε συνέχει την τριβή είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ή αν συμβιβάζετε έτσι ότι είναι σημαντικό για εσάς. Δεν χρειάζεται να κερδίζετε πάντα για να αξίζετε. Είστε ξεχωριστοί, μοναδικοί και εκπέμπετε μια ομορφιά που είναι όλη δική σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σάς δίνουν το σημάδι να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Νιώθετε ιδιαίτερα εμπνευσμένοι και ενθουσιώδεις για μια ιδέα ή ένα έργο που έχετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική ενέργειά σας και το πάθος σας για να κάνετε τα πρώτα βήματα. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι περνάτε μια περίοδο στη ζωή σας που θα βιώσετε μια σημαντική στιγμή εξέλιξης. Θα βρείτε έμπνευση και κίνητρα για μια συγκεκριμένη ιδέα ή δουλειά.

Τα μάτια σας έχουν ανοίξει σε έναν νέο κόσμο και είστε πολύ ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες. Είναι επίσης ιδανική εποχή για να χτίσετε νέες σχέσεις.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα αποδράσετε από μερικές ισχυρές σκέψεις που σας περιορίζουν. Παλιοί φόβοι που κάποτε έλεγχαν τη ζωή σας, τώρα αρχίζουν να χάνουν τη δύναμή τους. Ξεφεύγετε από τα δεσμά και τις παγίδες του μυαλού που κάποτε σάς δέσμευαν και σας τύφλωναν. Μπορείτε να δείτε τις ευκαιρίες και τα δώρα. Ποιοι είναι οι διάφοροι ρόλοι που παίζετε στη ζωή σας; Είστε καλλιτέχνες; Κωμικοί; Εραστές; Μητέρες; Συγγραφείς; Μουσικοί; κ.ο.κ.

Οι ρόλοι αλλάζουν, μην περιορίζετε τον εαυτό σας μόνο σε έναν ρόλο, ανησυχώντας τυφλά μόνο για έναν τομέα της ζωής σας που δεν περικλείει όλον σας τον εαυτό. Δείτε την αξία ολόκληρου του εαυτού σας με μάτια ορθάνοιχτα.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Θαλασσί

zodia-zvdia-75

ζώδια Παρθένος

Οι κάρτες δείχνουν ότι σας λείπει μακροπρόθεσμο όραμα αυτή την εβδομάδα και ως αποτέλεσμα νιώθετε σε ανισορροπία. Αυτή την περίοδο πρέπει να σκεφτείτε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν στη ζωή σας για να δημιουργηθεί σκοπός και ικανοποίηση. Οι άνθρωποι γύρω σας αποδεικνύεται ότι δεν είναι συνεργάσιμοι ή μπορεί να νιώθετε ότι τα συμφέροντά σας συγκρούονται με των άλλων.

Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια γύρω σας για να λύσετε τις διαφορές. Ένας τσακωμός μπορεί να είναι αναγκαίος για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να εδραιωθούν νέοι κανόνες.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia