ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/11-02/12 B

tarw-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/11-02/12 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κλείσετε τα μάτια σας για να μην χάσετε τίποτα. Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη δράση. Συμβαίνουν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά όλα είναι για καλό. Όλα εκείνα που εκκρεμούσαν, τελειώνουν τώρα. Είναι καλή εποχή για τον έρωτα.

Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον πολύ ξεχωριστό. Ή αν βγαίνετε ραντεβού με κάποιον, το ραντεβού σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση. Ο κανόνας είναι: πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς η ζωή είναι έτοιμη να σας πάει στα σύννεφα!
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή και την αποδοχή του εαυτού σας. Οι κάρτες σάς συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάποιους περιοριστικούς παράγοντες του παρελθόντος. Τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω εκτός κι αν ένα μέρος σας θέλει να μείνει πίσω. Το κόλπο είναι να βρείτε έναν τρόπο να το ξεπεράσετε αυτό και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά του φόβου.

Είναι ώρα να αφήσετε παλιά μοτίβα και παλιές συμπεριφορές. Βγάλτε τις παρωπίδες που περιορίζουν το πεδίο όρασής σας και βγείτε από δύσκολες καταστάσεις με τόλμη. Σκεφτείτε τι δεν πήγε καλά την προηγούμενη φορά και αλλάξτε την οπτική και την προσέγγισή σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Θαλασσί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Είστε σε ανηφορικό δρόμο συναισθηματικά αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται πώς σκέφτεστε μόνο μέσα από την καρδιά σας και αγνοείτε πλήρως τη λογική σας. Εναλλακτικά, μπορεί να έχει θολώσει η όρασή σας από μια σχέση ή από την αγάπη σας για κάποιον, που να μην μπορείτε να δείτε καθαρά την κατάσταση. Οι κάρτες σάς προτείνουν να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας και να σκέφτεστε καθαρά.

Πρέπει, επίσης, να προσέξετε ανταγωνιστικές και αδίστακτες γυναίκες που σκέφτονται μόνο το δικό τους όφελος και αγνοούν πλήρως τα συναισθήματα των άλλων.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Αιγόκερως

Πρέπει να δείξετε προσοχή. Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας συμπεριλάβει σε μια απάτη. Πρέπει να ανεβάσετε τις άμυνές σας, να φυλάτε τα νώτα σας και να εμπιστεύεστε λιγότερο. Βρίσκονται άνθρωποι γύρω σας που δεν είναι πιστοί. Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι φίλοι σας, αλλά είναι έτοιμοι να σας προδώσουν στην πρώτη ευκαιρία. Οι κάρτες σας προειδοποιούν για την πιθανότητα ληστείας ή εγκληματικής δραστηριότητας.

Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι, το αυτοκίνητο και τα πράγματα σας είναι ασφαλή. Μερικοί από εσάς μπορεί να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και να ξαναζωντανέψετε μια σχέση που είχε προβλήματα.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να επιθυμείτε να στραφείτε μακριά από τον εξωτερικό κόσμο για να επικεντρωθείτε στον εσωτερικό. Θα ψάξετε για απαντήσεις μέσα σας, οι οποίες θα έρθουν μόνο με την απομόνωση και την ησυχία. Έρχεται ένα σημείο στη ζωή, όταν ξεκινάμε να αμφισβητούμε και το προφανές. Διαισθανόμαστε ότι υπάρχει μια πιο βαθιά πραγματικότητα και ξεκινάμε να την αναζητούμε. Αυτή είναι κατά κύριο λόγο μια μοναχική αναζήτηση, καθώς οι απαντήσεις δεν βρίσκονται στον εξωτερικό κόσμο αλλά μέσα μας.

Οι κάρτες δείχνουν ότι κάποιος μέντορας μπαίνει στη ζωή σας. Αυτό το άτομο δεν θα σας διδάξει φανερά, αλλά θα σας δείξει πώς να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μέσα σας.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να τελειώσει, γι’ αυτό προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Τίποτα δεν είναι μόνιμο στη ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα, έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο στη δουλειά σας ή μπορεί ο χρόνο σας στον συγκεκριμένο ρόλο να τελειώνει και να κόβετε τους δεσμούς. «Μπορείτε να δεχτείτε ή να απορρίψετε τον τρόπο που σας συμπεριφέρονται οι άλλοι, αλλά μέχρι να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, θα συνεχίσετε να ματώνετε…

Πρέπει να βρείτε τη δύναμη να ανοίξετε τις πληγές, να βάλετε μέσα τα χέρια σας, να ξεριζώσετε τον πυρήνα του πόνου που σας κρατά στο παρελθόν, τις αναμνήσεις και να συμφιλιωθείτε μαζί τους.» Ιγιάνλα Βάνζαντ
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βαθύ κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-erwtoskopio