Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01 – 02/02 Α

kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01 – 02/02 Α

Ταρώ Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα φτάσετε σε ένα σημείο της ζωής, που ένας κόσμος γεμάτος πιθανότητες θα ανοίξει μπροστά σας. Μπορεί πολύ σύντομα να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Θα υπάρξουν συμβόλαια και χρήματα. Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει, όπως και ένα ταξίδι για σας. Γι’ αυτό τώρα είναι η ώρα να περιμένετε υπομονετικά τα κέρδη σας και να βλέπετε τις ιδέες σας να παίρνουν μορφή.

Εσείς που θεωρείστε ήδη επιτυχημένοι, μπορεί να νιώθετε ανικανοποίητοι. Εάν έχετε σχέση, μπορεί να συνεργαστείτε καλά στο μέλλον με τον εραστή σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Κρεμ

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα χάνετε το χρόνο σας με το να παλεύετε την αναπόφευκτη αλλαγή που σας περιμένει. Ενώ δεν το καταλαβαίνετε πλήρως τώρα, μην ξεχνάτε ότι πριν από την αυγή είναι πάντα πιο σκοτεινά… Και αυτή η περίοδος θα τελειώσει και θα φέρει αυξημένη επίγνωση και κατανόηση. Για τους δεσμευμένους, οι κάρτες δείχνουν ένα σημείο καμπής. Η σχέση μπορεί να πάρει δύο κατευθύνσεις. Ή θα αναζωπυρωθεί ο έρωτας σας ή θα τελειώσει η σχέση σας.

Εάν περάσατε έναν δύσκολο χωρισμό και είστε ελεύθεροι, αρχίζετε να επουλώνεστε από τον πόνο που προκάλεσε. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε απ’ την αρχή.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Μπρονζέ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρω Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι το καθημερινό στρες είναι άμεσο αποτέλεσμα της ανικανότητας να ξεπεράσετε κάτι. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στη ζωή σας στις οποίες έχετε τον έλεγχο, αλλά αυτή που σας βασανίζει δεν είναι μία από αυτές. Απελευθερωθείτε από αυτό που σας ταλαιπωρεί και μάθετε να το αφήνετε πίσω σας. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός. Δυσκολίες στη γέννα ή γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να ταλαιπωρήσουν μερικές από εσάς.

Μερικοί μπορεί να υποφέρουν από αϋπνίες. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, σηκωθείτε και διαβάστε κάτι που πάντα σας παρηγορεί. Θυμηθείτε χαρούμενες στιγμές που περάσατε με αγαπημένους. Οι κάρτες σας διαβεβαιώνουν ότι θα έρθουν πιο χαρούμενες στιγμές.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

chartomantia-098

Ταρώ Καρκίνος

Οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να γίνει μια θυσία για να προχωρήσετε. Αυτή η περίοδος αναμονής δεν είναι χάσιμο χρόνου αλλά ένα σημαντικό κομμάτι της προόδου. Αν είστε δεσμευμένοι, οι κάρτες λένε ότι είναι καιρός να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας και πιθανώς να πείτε αντίο στο ταίρι σας. Εναλλακτικά, οι κάρτες σας προειδοποιούν ότι ο σύντροφός σας σκέφτεται τη σχέση σας με νέα οπτική.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς το ταίρι σας μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι σας έχει αδικήσει στο παρελθόν και θέλει να ξαναφουντώσει το πάθος σας.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Βιολετί

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

 

Ταρώ Λέων

Αυτή η εβδομάδα συμβολίζει μια ξαφνική ή απρόσμενη αποτυχία, μια δύναμη πέρα από τον έλεγχό σας που σας κάνει να νιώθετε ταπεινοί. Το κάρμα, ο νόμος της δράσης και του αποτελέσματος, δεν έχει περιορισμούς… Έτσι, ένα παλιό παράπτωμα μπορεί να είναι η πηγή του μελλοντικού προβλήματος. Μπορεί να νιώθετε προδομένοι είτε ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη. Αυτό που περάσατε, δεν ήταν άνευ λόγου και αιτίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη δύναμη μέσα σας. Να μάθετε από τον πόνο σας και να αποκτήσετε σοφία από κάθε δύσκολη κατάσταση που περνάτε.

Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι δεν θα πρέπει να μοιραστείτε τις ιδέες ή τα σχέδιά σας με κανέναν: Όποιες πληροφορίες δώσετε, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για κακό.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Ταρω Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα φέρνει ολοκλήρωση και αναγνώριση, όπως και επιτυχία και ικανοποίηση. Θα συνοδεύεται από επαίνους και γιορτές. Μπορεί να λάβατε ένα βραβείο για τα επιτεύγματά σας, να παντρεύεστε τον/την αγαπημένο/η σας, να τελειώνετε πρώτοι στο πανεπιστήμιο. Είτε μπορεί απλώς να νιώθετε χαρούμενοι, επειδή το παιδί σας μιλάει πρώτη φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα σας.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, μεγάλο ή μικρό, θα νιώσετε ότι έχουν εκπληρωθεί οι επιθυμίες σας. Μερικοί Παρθένοι μπορεί να μαζέψουν τα πράγματά τους, καθώς προβλέπονται ταξίδια από τις κάρτες.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66