Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01 – 02/02 Β

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01 – 02/02 Β

Ταρώ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε επιτυχία και θα λάβετε ηγετικό ρόλο. Κάτι για το οποίο παλεύατε σκληρά και για πολύ καιρό, γυρνάει επιτέλους προς το συμφέρον σας. Είναι ο θρίαμβος απέναντι στις αντιξοότητες. Τα καλά νέα είναι ότι θα βγείτε θαρραλέοι και χαρισματικοί ηγέτες, με τη δύναμη να εμπνεύσετε τους άλλους. Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια αναγνώριση από τους συναδέλφους σας.

Οι δεσμευμένοι, θα νιώθουν σεβασμό και θαυμασμό στη σχέση τους. Θα υπάρχει καθαρότητα σε μια σχέση που θα την κάνει αληθινή, ειλικρινή και σημαντική.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

zodia-taro-45

Ταρω Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας κάνουν μια ερώτηση: Θα συνεχίσετε να κλαίτε για όσα πέρασαν ή θα επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ακόμα και θα συνεχίσετε τη ζωή σας; Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει περάσει – και κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε θα σας κολλήσει εκεί. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να ενεργήσετε από νωρίς αλλά μην γίνετε πιεστικοί.

Εάν χωρίσατε πρόσφατα, δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να θεραπευτεί. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση αυτή τέλειωσε, για να αφήσει χώρο για μία που θα είναι πραγματικά καλή.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι ανοιχτό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας συμβουλεύουν να μείνετε αντικειμενικοί και αποκομμένοι από μια κατάσταση, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε την αλήθεια. Κάποιος στο περιβάλλον της δουλειάς θα συμπεριφέρεται ή θα μιλά με ενοχλητικό τρόπο… Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί κι εσείς να είστε πολύ ευαίσθητοι. Δικαστές, δικηγόροι και προσωπικό υπεράσπισης θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία!

Θα πάρετε υποστήριξη και μπορεί να λάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Μην ξεχνάτε να είστε αυστηροί αλλά δίκαιοι. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να είστε γενναιόδωροι. Οι ανταμοιβές θα είναι περισσότερες.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν μια αρμονική σύνδεση ανάμεσα σε δύο άτομα. Αυτή η ένωση είναι ευλογημένη. Βασίζεται στην ελευθερία και όχι στις ανάγκες ή τις προσδοκίες. Μετρήστε τα τυχερά άστρα σας, καθώς βιώνετε αυτή την όμορφη ένωση. Είναι επίσης καιρός που μαθαίνετε να κατανοείτε τον εαυτό σας, τον ηθικό σας κώδικα και όσα εκτιμάτε στη ζωή σας. Αυτό θα φέρει ισορροπία και αρμονία στη ζωή σας.

 

Επίσης, είναι καλή εποχή για να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Θα αγοράσετε νέα ρούχα, θα φτιάξετε τα μαλλιά σας ή θα επενδύσετε σε μια θεραπεία ομορφιάς.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/01 – 02/02 Β

Ταρώ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε βαθιά κατανόηση του κόσμου. Μπορεί να πάρει τη μορφή μιας επιστημονικής ανακάλυψης, μιας νέας οπτικής ή ακόμα και μιας σχεδόν απίστευτης ικανότητας να κερδίζετε τις διαφωνίες. Οι κάρτες δείχνουν επίσης την άφιξη ενός έξυπνου και διανοητικού άντρα. Μπορεί να είναι δάσκαλος ή εργοδότης, αλλά θα έχει λίγη υπομονή για όσους μαθαίνουν αργά. Θα είναι πεισματάρης και δεν θα αλλάζει εύκολα άποψη.

Ωστόσο, το άτομο αυτό θα έχει καλές προθέσεις για σας και μπορεί να εκδηλωθεί ως φίλος, εραστής ή εργοδότης σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος

ιχθεις

μελλοντολόγος

 

Ταρω Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν ένα ουράνιο τόξο θείων ευλογιών. Θα είστε γεμάτοι γαλήνη, φιλία, δέσμευση και ευτυχία στο σπίτι. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι λαμπερή. Έχετε δημιουργήσει το τέλειο γόνιμο έδαφος για φιλίες που θα ανθίσουν και για εραστές που θα γίνουν αδελφές ψυχές. Θα βιώσετε ευτυχία στο σπίτι, καθώς θα περνάτε νύχτες που θα βλέπετε ταινίες αγκαλιά. Μπορεί επίσης να απολαμβάνετε και το μαγείρεμα μαζί. Εάν έχετε χωριστεί από την οικογένειά σας ή καλούς φίλους, οι κάρτες δείχνουν ότι σύντομα θα επανασυνδεθείτε.

Οικονομικά, μπορεί να προκύψει μια κερδοφόρα επένδυση. Ένας στενός φίλος ή συγγενής μπορεί να σας προσεγγίσει με μια οικονομική πρόταση. Πείτε ναι, καθώς θα φέρει οικονομική ευημερία.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia