Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Α

Ταρώ εβδομαδιαία Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα ξεκινάτε ένα νέο πρότζεκτ ή μια νέα ιδέα. Είστε επιθετικοί κατά τη διαδικασία αναζήτησης αυτού που θέλετε και επιδεικνύετε εξαιρετικές δεξιότητες σχεδιασμού. Είστε ικανοί να θέσετε έναν στόχο και να σχεδιάσετε προσεκτικά τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε προς αυτόν. Αφήστε τα συναισθήματά σας και αναρωτηθείτε τι είναι δίκαιο, τι είναι αντικειμενικά σωστό. Αφήστε αυτό το στοιχείο να είναι ο οδηγός σας. Μερικοί μπορεί να κρατάτε μια κακία ή να σκέφτεστε ξανά και ξανά κάτι που σας πλήγωσε στο παρελθόν. Ξεχάστε το και προσηλωθείτε μπροστά.

Είναι επίσης καλή στιγμή για τις γυναίκες που αναζητούν την αγάπη. Ένας νεαρός άνδρας φιλικός και έξυπνος, είναι έτοιμος να σας παρασύρει!
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επεκτείνω γρήγορα την επιτυχία μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή η εβδομάδα φέρνει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και νίκες. Οι κάρτες δείχνουν έναν αγώνα που βρίσκεται μπροστά σας και την ανάγκη να επιμείνετε σε αυτόν, ώστε στο τέλος να αναδυθείτε νικητές. Απλά προχωρήστε με αποφασιστικότητα και θα φτάσετε εκεί! Οι κάρτες προβλέπουν επίσης ένα ταξίδι. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε καινοτόμες ιδέες και πρότζεκτ. Θα είναι καλύτερο να συνεργαστείτε σε ομάδες και να λάβετε βοήθεια και καθοδήγηση από άλλους.

Στο προσωπικό μέτωπο, μπορεί να κερδίσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Ο διαλογισμός και η γιόγκα θα είναι θεραπευτικά.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Διαλέγω ποιος γίνομαι και τρέχω προς αυτό με πεποίθηση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia

Ταρώ εβδομαδιαία Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με αγώνες και συγκρούσεις. Άραγε αξίζουν τον κόπο; Μια κακία που κρατάτε τρώει απλώς την ενέργειά σας, καταλαμβάνει χώρο στο μυαλό και σας προκαλεί πόνο και κακό. Θα είναι πιο στοργικό – για τον εαυτό σας και όποιον εμπλέκεται, απλά να παραδεχτείτε την ήττα σας και να στραφείτε σε κάτι πιο θετικό ή παραγωγικό. Ίσως μια προηγούμενη σχέση χρειάζεται μια οριστική απόφαση, καθώς προσπαθεί να σας ξαναπλησιάσει. Πιθανότατα ένα πρώην αφεντικό είναι δυσαρεστημένο από την αποχώρησή σας και αρνείται να σας δώσει συστατική επιστολή. Απλά, προσπαθήστε να προχωρήσετε.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γαλαζοπράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Τα μαθήματα που έχω λάβει με έχουν οδηγήσει μπροστά.

zodia-astra-tarot

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα μοιάζει με την προηγούμενη. Η εσωτερική σας δύναμη και αντοχή θα σας βοηθήσουν. Διατηρήστε το σθένος σας. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι κάθε διαδρομή είναι δύσκολη κατά καιρούς. Κάθε έργο έχει σκαμπανεβάσματα, μέχρι και μια στιγμή που θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Εάν πιστεύετε πραγματικά σε κάτι, πρέπει να είστε έτοιμοι να περάσετε και αυτά τα σημεία. Πρέπει να διατηρήσετε την πίστη σας. Η γλυκιά επιτυχία θα αξίζει τον κόπο.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Πιέζω πέρα από τους δικούς μου νοητούς περιορισμούς.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ εβδομαδιαία Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε μια πρόκληση: Ίσως κάποιος να σας επιτεθεί ή να αμφισβητήσει τις πράξεις σας. Πριν βιαστείτε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο. Τι αφορά αυτή η μάχη; Αξίζει πραγματικά τον χρόνο ή την ενέργειά σας; Να θυμάστε ότι μερικές μάχες δεν αφορούν εσάς, σε άλλες απλά δεν αξίζει να συμμετάσχετε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εκτρέψει από τους στόχους σας. Θα πετύχετε αν αγγίξετε τη φλογερή ενέργεια που σας περιβάλλει. Και αντί να τη χρησιμοποιήσετε αρνητικά για διαφωνίες και φιλονικίες, αξιοποιήστε τη εποικοδομητικά.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανεβαίνουμε μαζί με επιταχυνόμενη αρμονία.

zwdia – love

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα ο τροχός της ζωής περιστρέφεται. Είναι καιρός να τον αδράξετε και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Ενίοτε πολλές δυνάμεις δρουν στη ζωή, στις κοινωνίες μας, στον κόσμο μας. Η δουλειά σας είναι να βρείτε σε ποια σημεία μπορείτε να κάνετε κάτι και να εστιάσετε την ενέργειά σας εκεί. Συνειδητοποιήστε τη μεγάλη δύναμη που έχετε στα χέρια σας για να κάνετε την αλλαγή. Κατανοήστε τη ζωή σας ως μέρος μιας μεγαλύτερης αφήγησης, ως μέρος της καθολικής συνείδησης: Που εντάσσεται στα μυστήρια της μοίρας και του πεπρωμένου, ως ένα μικρό αλλά σημαντικό μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε στροφή επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia