Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Β

tarw-kosmos

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 27/07-02/08 Β

Ταρώ εβδομαδιαία Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα μπορεί να εργάζεστε πολύ σκληρά ή να έχετε πολύ άγχος. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, να ξεκουραστείτε, να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονηθείτε. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να μην μπορείτε να επιλύσετε μόνοι όλα τα προβλήματα της ζωής σας. Η αναζήτηση συμβουλών για τα ζητήματά σας θα είναι ωφέλιμη πρακτική. Απευθυνθείτε σε έναν φίλο, συγγενή ή σύμβουλο.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε του Ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε μέρα.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προμηνύουν μια ευνοϊκή αλλαγή. Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο πιθανό να συμβεί, είναι βέβαιη και σύντομα. Όταν παίρνετε μια νέα κατεύθυνση, να γνωρίζετε ότι κάθε διαδρομή οδηγεί σε ένα ορόσημο, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε πού βρίσκεται. Είτε οι καιροί είναι κακοί είτε καλοί, να έχετε υπόψη σας ότι δεν θα διαρκέσουν για πάντα. Το πεπρωμένο δεν είναι υπό τον έλεγχό σας… Και αν μπορείτε να το αποδεχτείτε, το ταξίδι της ζωής γίνεται πολύ πιο εύκολο. Αν παλέψετε ενάντια στον Τροχό της Τύχης, αυτός θα σας συνθλίψει.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε στροφή επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ εβδομαδιαία Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα ίσως θελήσετε να κρυφτείτε από τον κόσμο – άρα να κρύψετε και τα ταλέντα σας. Αλλά έτσι αποκλείετε ενεργά ένα θετικό αποτέλεσμα ή τη επιτυχία σας. Μοιραστείτε τα δώρα σας με τον κόσμο, χωρίς να ζητήσετε εξωτερική επιβεβαίωση. Μπορείτε και πρέπει να ορίσετε τη δική σας επιτυχία. Κάποιοι μπορεί να πέσετε θύματα του «θανάσιμου αμαρτήματος», της περηφάνιας σας. Ίσως νιώθετε ότι είστε ο καλύτερος και κανείς δεν μπορεί να σας ξεπεράσει. Ενώ είναι αλήθεια ότι για κάθε νικητή υπάρχει ένας ηττημένος, είναι επίσης αλήθεια ότι μπορεί να χάνετε όσο συχνά κερδίζετε. Ήρθε η ώρα να συγκρατήσετε το εγώ σας, για να κάνετε τη νίκη σας πιο γλυκιά.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω την επιτυχία.

chartomantia-098

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να πείτε ένα γενναίο αντίο! Ίσως πρέπει να εγκαταλείψετε μια παλιά λαχτάρα ή πόνο, μια δύσκολη σχέση ή μια παλιά ελπίδα – που τώρα γνωρίζετε ότι ποτέ δεν θα αποφέρει καρπούς. Αν και οι κάρτες προβλέπουν έναν αποχωρισμό, είναι επίσης σημαντικό να επικεντρωθείτε σε αυτό που υπάρχει μπροστά. Ο δρόμος μπορεί να είναι μακρύς, αλλά θα είναι ένα ταξίδι θεραπείας. Αυτή είναι η ώρα να κάνετε τα πρώτα βήματα. Προχωρήστε προς την κατεύθυνση των επικών ονείρων και του πιο ζεστού ηλιοβασιλέματος: Η αληθινή ευτυχία μπορεί να οικοδομηθεί μόνο όταν εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι υποδεικνύεται επίσης από τις κάρτες.

Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περπατώ μακριά από την αρνητικότητα και επιλέγω τον εαυτό μου με έναν επαναστατικό τρόπο αγάπης.

taro-6-9

Ταρώ εβδομαδιαία Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα θα φτάσετε σε ένα σημείο ζωής όπου σας ανοίγεται ένας κόσμος δυνατοτήτων. Έχετε την ικανότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, να επιτύχετε τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας. Τώρα είναι η ώρα να καταλάβετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σας. Είστε τολμηροί και θαρραλέοι, οπότε βγείτε στον κόσμο και δείξτε τη δύναμή σας. Ξεκινήστε το ταξίδι και παρακολουθήστε τα γεγονότα καθώς οι ιδέες σας αρχίζουν να υλοποιούνται. Είναι επίσης καλή στιγμή για φιλίες, αλλά προσέξτε τις σχέσεις όπου όλη η δύναμη βρίσκεται στα χέρια ενός ατόμου.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ο κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες για περιπέτεια.

taro-zodia-76

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο. Φροντίστε αυτή η διαχωριστική γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας να μην είναι θολή. Είναι καλό να φαντάζεστε το μέλλον, αρκεί αυτό να μην παρεμβαίνει στην προσπάθειά σας για το παρόν. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν επίσης να είστε προσεκτικοί απέναντι στον πειρασμό. Πριν δεχθείτε οποιεσδήποτε προσφορές, να ερευνήσετε όλες τις πιθανές επιπτώσεις. Μείνετε μακριά από κάθε είδους εθισμούς. Η υγεία σας χρειάζεται φροντίδα. Σε μια πιο θετική νότα, οι κάρτες δείχνουν ότι τελικά ξεπερνάτε μια κατάσταση που προκαλεί σύγχυση για να εστιάσετε στους στόχους σας.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Λευκό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η πιο τρελή μου φαντασία είναι ένα εργαλείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ενημερώσω το μέλλον μου με έναν προσγειωμένο τρόπο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia