Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/10- 03/11 A

taro-troxos-tixis

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/10- 03/11 A

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας, τη σωματική, την πνευματική και τη συναισθηματική. Για τη σωματική υγεία να έχετε ισορροπία στη διατροφή σας, να ξεκουράζεστε και να γυμνάζεστε. Για την πνευματική υγεία σας, σταματήστε να σκέφτεστε και να αναλύετε υπερβολικά κάθε πλευρά της ζωής σας. Για τη συναισθηματική υγεία σας, προσπαθήστε να μείνετε ευτυχισμένοι με το να αποκτήσετε ένα χόμπι ή να είστε μαζί με καλούς φίλους. Αν δεν νιώθετε καλά, επισκεφτείτε γρήγορα έναν γιατρό.

Θα είναι καλό να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, να περάσετε χρόνο σε ένα πνευματικό ησυχαστήριο. Είναι η τέλεια εποχή για να νιώσετε προσγειωμένοι και να θεραπευτείτε.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα περπατάτε σε ένα φωτισμένο μονοπάτι σοφίας. Σε αυτό το ταξίδι, οδηγείστε από το φως που λάμπει μέσα σας. Έχετε σοφία και κατανόηση – και τώρα είναι η ώρα να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τον κόσμο. Μπορεί ακόμα και να επιλέξετε να απομονωθείτε, να κινηθείτε προς μια πνευματική μεταμόρφωση. Μπορεί να βρείτε έναν μέντορα, που θα σας βοηθήσει μέσα από τις δικές του εμπειρίες.

Είναι καταπληκτική περίοδος για ανθρώπους στους τομείς της εκπαίδευσης, της μάθησης και της διαχείρισης.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κεραμιδί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε στεναχωρημένοι και πληγωμένοι. Σκέφτεστε υπερβολικά και υπεραναλύετε κάθε κατάσταση. Αυτό μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας. Νιώθετε ότι ζείτε τον χειρότερο εφιάλτη σας. Ο μόνος τρόπος για να δραπετεύσετε από αυτόν, είναι να ανοίξετε τα μάτια σας: Να ξυπνήσετε, για να δείτε αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά.

Είναι καλύτερο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας κάτω από το φως, όποια κι αν είναι η κατάσταση. Δυσκολίες στη γέννα ή γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να ταλαιπωρήσουν μερικές Διδύμους.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε δυνατοί και νικηφόροι. Κατέχετε τη γνώση, τις δεξιότητες και τη στάση που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της δημιουργίας και της καταστροφής κατάλληλα. Τώρα είναι η ώρα να κάντε το πρώτο βήμα, να δράσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι ώρα να μετατρέψετε τις επιθυμίες σας σε σκοπούς, τις σκέψεις σας σε πράξεις και τους στόχους σας σε επιτυχίες. Αν πρόσφατα είχατε μια αποτυχία, τώρα μπορείτε να την μετατρέψετε σε επιτυχία.

Έχετε απεριόριστη ενέργεια και τη δύναμη να μετατρέψετε τα εμπόδια σε επιτυχίες, να κάνετε πράξη όλα όσα επιθυμείτε.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε θέση δύναμης, καθώς ελέγχετε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Οι κάρτες σας ζητούν να έχετε όραμα – να ονειρευτείτε πέρα από τους περιορισμούς σας. Υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην πνευματικότητα και τις φυσικές ορμές μέσα σας. Τώρα είναι η ώρα να αποδεχτείτε το όραμά σας και να έχετε αυτοπεποίθηση για την επιτυχία του. Μπροστά στο φόβο, ενεργήστε με αγάπη και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές.

Ενθαρρύνεστε να προχωρήσετε χωρίς φόβο προς νέους τομείς. Νέες κατευθύνσεις και ανάπτυξη ανοίγονται για σας. Οι διαπραγματεύσεις θα είναι επιτυχείς.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Πορτοκάλι

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/10- 03/11 A

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε περιορισμένοι. Μερικές φορές στη ζωή υπάρχει ένα μέρος που προσπαθούμε να αποκλείσουμε. Αυτό οδηγεί στην αίσθηση αποξένωσης από τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι τα δεσμά βρίσκονται μόνο στο μυαλό σας… Και η αναγνώριση αυτού, είναι το πρώτο βήμα για ελάττωση της εξουσίας που έχουν πάνω σας. Μπορεί να περιβάλλεστε από αρνητισμό.

Αλλά μπορείτε να ξεφύγετε από την παγίδα, χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη και τη λογική σας.
Αφήστε, λοιπόν, τα δεσμά και ξεκινήστε να προχωράτε προς την ελευθερία.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Σκούρο μπλε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia