Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/12-03/01 Α

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/12-03/01 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 28/12-03/01 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα μπορεί να εργαστείτε σκληρά ή να έχετε πολύ άγχος. Χαλαρώστε πραγματικά, πρέπει να ξεκουράσετε το μυαλό σας. Εάν μελετάτε πολύ ή έχετε κάποιου είδους μάχη, κάντε ένα διάλειμμα για να ανακάμψετε. Δεν μπορείτε να επιλύσετε όλα τα προβλήματα μόνοι σας, επομένως είναι καλύτερο να ζητήσετε συμβουλές. Όταν βιώνετε μια αναταραχή ή αναστάτωση, να στρέφεστε σε ένα ήρεμο άτομο που θα σας δώσει σαφήνεια και νέα προοπτική. Μπορεί να είναι φίλος, συγγενής ή επαγγελματίας σύμβουλος.

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ουρανού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου τον χρόνο να ηρεμήσει και να θεραπευτεί

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ας ξεκινήσουμε με τα καλά νέα: Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν γάμο ή μονιμότητα σε μια σχέση. Ναι, είναι ώρα να δεσμευτείτε. Εάν δεν πρόκειται για προσωπική ένωση, μπορεί να συμπράξετε με κάποιον σε επαγγελματικό πεδίο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για μια συμφωνία, να υπογράψετε μια σύμβαση ή να κάνετε μια επιχειρηματική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά, οι κάρτες δείχνουν ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Απαλλαγείτε από οποιουσδήποτε περιορισμούς σας επιβάλλονται. Είστε γεννημένοι ηγέτες, πάρτε στα χέρια σας τη ζωή σας!

Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ακόμα και στο σκοτάδι, μπορώ να θεραπεύσω τα πάντα

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Ταρώ εβδομαδιαία 28/12-03/01 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι φως και ζωή! Είναι η ώρα να εργαστείτε για τα όνειρά σας, να επιδιώξετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι αλλά φοβάστε, πρέπει να βιώσετε τον φόβο και να το κάνετε ούτως ή άλλως. Θα σας φανεί πιο εύκολο να ολοκληρώσετε όσα πρέπει, όπως και να δοκιμάσετε μερικά πράγματα που θέλετε. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια εγκυμοσύνη ή γέννηση ενός παιδιού. Η υγεία σας θα είναι καλή, καθώς παλιές ασθένειες θα θεραπευτούν. Απολαύστε κάθε ώθηση ενέργειας αυτή την εβδομάδα.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καλλιεργώ το λαμπρό μέλλον μου με ρίζες, στην έμπνευση και τη δημιουργικότητα

xartomanteia

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα εστιάζει στις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη αρμονίας και ισορροπίας: Ζητήματα που δεν αποτελούσαν πρόβλημα, τώρα μπαίνουν στο παιχνίδι. Πρέπει να συζητήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας για να επανέλθει η ισορροπία στη σχέση. Στο επαγγελματικό μέτωπο, οι κάρτες προειδοποιούν πως μια επαγγελματική σχέση μπορεί να χωλαίνει. Μπορεί να ενέχει έναν συνάδελφο, έναν συνεργάτη ή τον προϊστάμενό σας. Αντί να συνεργάζεστε, έχετε συγκρούσεις επειδή οι στόχοι σας δεν ευθυγραμμίζονται. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε το εργασιακό κλίμα.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιτυγχάνω στις συνεργασίες, απολαμβάνω μια ιερή μαγεία στις επικοινωνίες

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ εβδομαδιαία 28/12-03/01 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα η ζωή σας ίσως χάσει την ισορροπία της λόγω της εγωιστικής φύσης κάποιου. Είναι άδικο κάποια άτομα να καταλαμβάνουν μια σημαίνουσα θέση, χωρίς να έχουν τα προσόντα ή τις δεξιότητες. Αυτό μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας μέσω ενός προϊσταμένου, είτε την οικογένεια μέσω του επικεφαλής της. Οι ελεύθερες γυναίκες ίσως γνωρίσουν ένα άτομο, που θα χαρακτηριστεί το «αγόρι της μαμάς»… Είναι απίθανο να δημιουργήσει μια σημαντική σχέση έξω από το σπίτι του, καθώς όλη του η ζωή περιστρέφεται γύρω από τη μητέρα του. Να είστε προσεκτικές!

Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καθοδηγώ την εξέλιξή μου με αυτοπεποίθηση, αυθεντία και γενναιοδωρία

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα θα έχετε καλά νέα στο χρηματοοικονομικό μέτωπο. Εργάζεστε μεθοδικά και με συνέπεια για τους στόχους σας. Έχετε σχέδιο και το ακολουθείτε για να ολοκληρώνετε τη δουλειά σας. Ακόμα κι αν δεν εργάζεστε γρήγορα, είστε συνεπείς και προσηλωμένοι στον στόχο. Βάλτε τα δυνατά σας, χωρίς να αλλάξετε την προσέγγισή σας. Ακολουθήστε την πρακτική σας και με την πάροδο του χρόνου θα πετύχετε. Όσοι έχετε μια τρυφερή σχέση, θέλετε να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε. Οι αδέσμευτές γυναίκες μπορεί να γνωρίσουν τον «ιππότη τους»!

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σπυρί – σπυρί καλλιεργώ το μέλλον, με τα σταθερά θεμέλια της πίστης μου

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zvdia-taro-00