Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/12-03/01 Β

tarw-krisi

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/12-03/01 Β

Εβδομαδιαία Ταρώ 28/12-03/01 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα ίσως να έχετε έλλειψη ενδιαφέροντος. Οι κάρτες σας παροτρύνουν να βγείτε λίγο από την καθημερινότητα και να διαθέσετε χρόνο για να διαλογιστείτε. Είναι καιρός να ξαναβρείτε το νόημα, τον σκοπό σας σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να στραφείτε στην ανοικοδόμηση του εαυτού σας σε πνευματικό επίπεδο. Όσοι έχετε σχέση, ίσως το ταίρι σας να χρειάζεται λίγο χρόνο ή χώρο. Ακόμα κι αν υπάρχουν θέματα στη σχέση, κανείς σας δεν θέλει να χωρίσετε. Μπορείτε να βρείτε τρόπους να έρθετε πιο κοντά και να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας!

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι μάρτυρας της λαμπρά φωτισμένης μου καρδιάς

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα θα μπείτε στη σκοτεινή πλευρά των ενστίκτων σας, στις πιο σκιερές και άγνωστες πτυχές σας. Μπορεί να νιώσετε αποπροσανατολισμένοι, ευάλωτοι ή ανήσυχοι… Αλλά είναι καιρός να πάρετε μαθήματα ζωής, να εντοπίσετε τους φόβους σας και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, συνεχίστε να πορεύεστε ακόμα και στο σκοτάδι. Αν νιώθετε σύγχυση, φόβο ή άγχος, παραμερίστε τη λογική και τα αισθήματα… Αφήστε τον εσωτερικό σας εαυτό να σας καθοδηγήσει. Οι κάρτες υπογραμμίζουν αυτή την κλήση αφύπνισης. Επίσης, θα περάσετε μια συναισθηματική περίοδο στις ερωτικές σχέσεις. Κάποιοι μπορεί και να εμπλακείτε σε μια παράνομη ερωτική σχέση.

Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εμπιστεύομαι τη διαίσθησή μου και πετυχαίνω

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Εβδομαδιαία Ταρώ 28/12-03/01 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα ίσως να σας καταβάλει μια θλίψη… Σκέφτεστε πολύ, αναλύετε υπερβολικά κάθε κατάσταση. Αυτό μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας ή να υποφέρετε από αϋπνία. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να εστιάσετε στο παρόν, μην μένετε στο παρελθόν ή το μέλλον. Λίγος διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός. Να ξέρετε ότι οι φάσεις μεγάλης θλίψης, έχουν τη δυναμική να μετατραπούν σε εποχές μεταμόρφωσης. Αλλά για να φτάσετε στον μετασχηματισμό, πρέπει να ψάξετε βαθιά και να βρείτε τις ρίζες του πόνου σας. Σε κάποιες γυναίκες ίσως προκύψουν δυσκολίες στην εγκυμοσύνη τους ή γυναικολογικά προβλήματα.

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βλέπω τους φόβους μου ως τις ψευδαισθήσεις που είναι

zwdia-3-zodia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι λαχταράτε την ελευθερία! Αισθάνεστε παγιδευμένοι στις περιστάσεις, αναζητάτε τρόπους για να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις. Μερικοί μπορεί να ζείτε τη στιγμή – και πάνω στον ενθουσιασμό σας να φέρεστε απερίσκεπτα στους άλλους. Είναι καιρός να σταθείτε απέναντι στις προκλήσεις, να πάρετε το ρίσκο και να μάθετε κάτι νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε λάθος, να φανείτε ανόητοι, να μην ξέρετε τι επακολουθεί… Θα διαπιστώσετε ότι η επιλογή να δράσετε, θα γεμίσει δύναμη. Να είστε γενναίοι, να κάνετε τα βήματα που φοβάστε!

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ξυπνάω την ψυχή μου και είμαι έτοιμος για περιπέτεια

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Εβδομαδιαία Ταρώ 28/12-03/01 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα ξεκινάτε ένα νέο έργο ή ιδέα σας. Είστε ορμητικοί στην αναζήτηση αυτού που θέλετε και έχετε ταλέντο στον προγραμματισμό: Βρίσκετε έναν στόχο και σχεδιάζετε προσεκτικά τη διαδρομή προς αυτόν. Είναι καιρός να λειτουργήσετε με βάση τη λογική, να αφήσετε στην άκρη τα συναισθήματα. Σκεφτείτε τι είναι δίκαιο, τι είναι αντικειμενικά σωστό και αφήστε το να γίνει οδηγός σας. Επίσης, είναι καλή στιγμή για τις γυναίκες που αναζητούν την αγάπη. Ένας νεαρός άνδρας που θα είναι φιλικός, γοητευτικός και έξυπνος είναι έτοιμος να σας παρασύρει!

Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επεκτείνω γρήγορα την επιτυχία μου

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν επιτυχία και θρίαμβο! Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε κρατώντας υπό έλεγχο τα αισθήματα, τη φαντασία και τις επιθυμίες σας. Είναι καιρός να θέσετε έναν στόχο και να τον πετύχετε. Δράστε μόνοι για να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Θα λάμψετε με το φως της νίκης και της δύναμης. Ωστόσο, κάποιες φορές η δύναμη και η αυτοπεποίθηση οδηγεί σε αλαζονεία και ψεύτικη γενναιότητα. Γι’ αυτό φροντίστε να μην συμπεριφέρεστε αφ’ υψηλού. Ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση.

Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιλέγω ποιος θέλω να είμαι και προχωρώ προς τα εκεί με σιγουριά

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia