Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/07-04/08 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/07-04/08 Α

Ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια συγκλονιστική εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σας. Είναι εποχή καταστροφής και δημιουργίας. Αυτές οι δυνάμεις είναι μέρος της ακατέργαστης θεϊκής φύσης της θεάς Κάλι. Καταλάβετε ότι η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας. Η προσπάθεια να την αποτρέψετε, είναι σαν να προσπαθείτε να κωπηλατήσετε αντίθετα στο ρεύμα του νερού. Το μάθημα που θα πάρετε από αυτές τις συνθήκες αλλαγής, είναι ανεκτίμητο.

Είναι ιδανική περίοδος για τον πνευματικό τομέα. Θα γδύσετε τον φυσικό κόσμο και θα συνδεθείτε με τον πνευματικό εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να περάσετε στη σκοτεινή νύχτα της ψυχής. Τα πράγματα θα μοιάζουν απελπιστικά και η σύνδεσή σας με το θείο θα μοιάζει πολύ μακριά. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πιο σκοτεινά είναι πριν ακριβώς από την αυγή. Ο τροχός θα γυρίσει και η ζωή σας θα πάρει μια θετική στροφή. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να μην πνιγείτε στην αυτολύπη ή να νιώθετε θύματα ή μάρτυρες. Σηκωθείτε, στρώστε τα ρούχα σας και ανεβείτε πάλι στο άλογο.

Αυτό που περάσατε, δεν ήταν άνευ λόγου και αιτίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη δύναμη μέσα σας: Να μάθετε από τον πόνο σας και να αποκτήσετε σοφία από κάθε δύσκολη κατάσταση που περνάτε.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε νοσταλγία: Νιώθετε σαν παιδιά, γενναιόδωροι με την αγάπη και τη στοργή σας και μερικές φορές αφελείς. Η παιδική και ανάλαφρη στάση σας θα αυξήσει τη γοητεία σας και την έλξη σας. Απολαύστε το. Μπορεί να νιώσετε νοσταλγία αυτή την εβδομάδα και να επισκεφτείτε την πατρίδα σας, το παλιό σας σχολείο ή να ξαναβρεθείτε με συμμαθητές σας. Οι κάρτες δείχνουν επίσης την επιστροφή ενός αγαπημένου και τις πιθανότητες αναβίωσης παλιών σχέσεων.

Για τους πνευματικούς αναζητητές, οι κάρτες δείχνουν την επιστροφή της αδελφής ψυχής, παλιών αναμνήσεων ή την ευκαιρία να αποκτήσετε σοφία από το παρελθόν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συναντήσετε ένα οξυδερκές και λογικό άτομο, που θα σας βοηθήσει να με την οπτική του. Θα σας σταθεί και μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας, επαγγελματικό ή προσωπικό. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να λύσετε ένα πρόβλημά σας προσεγγίζοντας το άμεσα, να μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας οδηγήσουν. Αντίθετα, προσεγγίστε τα πάντα με λογική, αντικειμενικότητα και στόχο, αφήστε να γίνει ό,τι είναι να γίνει.

Μερικές φορές, αυτό είναι που χρειάζεστε και θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι θα διψάτε για γνώση. Οι μαθητές θα τα πάνε καλά αυτή την εβδομάδα.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

xartomanteia

Ταρώ ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα η ζωή σας μοιάζει να είναι εκτός ισορροπίας, ίσως λόγω της εγωιστικής φύσης κάποιου άλλου. Μερικές φορές οι άνθρωποι αναλαμβάνουν ρόλους αρχηγίας στη ζωή σας, χωρίς τα απαραίτητα προσόντα. Περιμένουν από τους άλλους να τους ακολουθήσουν, χωρίς να έχουν κερδίσει τον σεβασμό τους. Φύγετε μακριά από αυτά τα άτομα.

Εκείνοι που έχουν σχέση, μπορεί να νιώσουν ότι το ταίρι τους έχει γίνει κτητικό ή επιβλητικό και αφαιρεί την ελευθερία σας. Αυτό δημιουργεί τρομερή πίεση στη σχέση. Είναι καιρός, λοιπόν, να δράσετε και να χτίσετε τη σχέση που επιθυμείτε. Είναι επίσης καιρός να αποτινάξετε παλιές συνήθειες, εθισμούς και θέματα θυμού.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

tarw-zwdia

ζώδια Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα είναι καταπληκτική για μάθηση. Μπορεί να ξεκινήσετε μαθήματα ή να παρακολουθήσετε ένα επαγγελματικό σεμινάριο. Ένας μέντορας ή δάσκαλος μπορεί να μπει στη ζωή σας. Για την ακρίβεια, ακόμα και η ζωή μπορεί να σας διδάξει σημαντικά μαθήματα αν έχετε ανοιχτό μυαλό. Επίσης, είναι ιδανική εποχή για να παντρευτείτε ή να αρραβωνιαστείτε.

Έχετε την ευχή των γηραιότερων και του σύμπαντος. Είναι καιρός να πάρετε ένα παραδοσιακό μονοπάτι, να μην ακολουθείτε μια νέα ή λαμπερή προσέγγιση.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA