Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/07-04/08 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 29/07-04/08 Β

Ταρώ ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα είναι σαν να περπατάτε πάνω σε σχοινί. Προσπαθείτε να χειριστείτε δύο αντίθετες δυνάμεις, ανθρώπους ή καταστάσεις. Αν ευνοήσετε το ένα, το άλλο μπορεί να χαθεί – και αν χειριστείτε πρώτα το άλλο, το πρώτο θα χάσει την ισορροπία του. Αυτή την εποχή, η σταθερότητα και η υπομονή σας θα σας χρησιμεύσουν. Μείνετε ψύχραιμοι… Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα τώρα, αλλά τα πηγαίνετε μια χαρά.

Επίσης, μην είστε κλειστοί όσο αφορά τα συναισθήματά σας. Είναι ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας και να αποδεχτείτε τα πραγματικά συναισθήματά σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Εκείνοι που δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, θα λάβουν ανταμοιβές και αναγνώριση. Οι κάρτες επικεντρώνονται επίσης στο θείο νόμο του κάρματος. Μην ξεχνάτε ότι τα γεγονότα στη ζωή σας που πήγαν καλά, ήταν μοιραίο να λειτουργήσουν έτσι. Η παρούσα κατάσταση υπάρχει, λόγω των αποφάσεων και των πράξεων του παρελθόντος σας. Έχετε αυτό που αξίζετε.

Σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε κάποια νομική μάχη, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Επίσης, είναι καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Λιλά

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Πρέπει να υψώσετε το ανάστημά σας και να υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε, γιατί μόνο οι δικοί μας δαίμονες μας σταματούν απ’ το να κυνηγάμε τις πραγματικές πεποιθήσεις μας. Είναι καιρός να νιώσετε το φόβο σας, να τον χρησιμοποιήσετε και στο τέλος να τον κατακτήσετε. Ο κόσμος είναι γεμάτος αγώνες, οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας σύρουν κάτω… Αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους πάντες με πίστη και θάρρος.

Μην πέσετε από τον δυνατό άνεμο, προσπαθήστε να κινηθείτε μαζί του όπως κάνουν τα καλάμια. Δεν έχει σημασία πόσες δυσκολίες θα βρεθούν στο δρόμο σας, οι κάρτες δείχνουν ότι θα τις ξεπεράσετε σίγουρα και θα βγείτε νικητές.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην αγάπη και τις σχέσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα νιώθετε έλλειψη αρμονίας. Φαίνεται πως το ταίρι σας νομίζει πως είναι καλύτερο από εσάς ή ότι η γνώμη του είναι πιο σημαντική από τη δική σας. Μερικοί από εσάς με σχέσεις εξ αποστάσεως, μπορεί να δυσκολεύεστε. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίζεστε τόσο καλά με το ταίρι σας, που τα πράγματα να φτάσουν σε τέλμα.

Μερικοί από εσάς μπορεί να προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή σχέση. Αλλά κρατιέστε πίσω, γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τον απέναντί σας.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Ταρώ ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να έχετε παγιδευτεί μέσα σε έναν κόσμο από τους εφιάλτες σας. Φοβάστε το χειρότερο. Ωστόσο, οι κάρτες προβλέπουν ότι θα σας δοθεί καθοδήγηση μέσα από τη νύχτα της ψυχής. Έτσι, έχετε μια επιλογή. Μπορείτε να ανησυχείτε για τον εφιάλτη σας ή να αντιμετωπίσετε τα άσχημα όνειρα, τους φόβους και τις προβολές που κάνετε από τον τρόμο σας.

Οι καιροί που έρχονται είναι ταραχώδεις. Θα περάσετε στιγμές φόβου και αμφιβολίας. Μπορεί να αναρωτιέστε: Πού πηγαίνει η ζωή μου πραγματικά; Απλώς αντιμετωπίστε τους φόβους σας και καταστρέψτε τα φαντάσματα που σας βασανίζουν.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να απογοητευτείτε λίγο, καθώς οι ευχές σας μπορεί να μην εκπληρωθούν όπως περιμένατε. Οι κάρτες δείχνουν πως θα δείτε ότι έχετε τα πάντα που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Ωστόσο, υπάρχει η αίσθηση ότι σας λείπει κάτι. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην κατάσταση. Μήπως οι προσδοκίες σας είναι ουτοπικές; Ίσως να μην κάνετε όσα μπορείτε, ώστε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Μπορεί να νιώθετε δυστυχισμένοι, παρά το γεγονός ότι έχετε τα πάντα. Για μερικούς από εσάς, κοινωνικά σχέδια μπορεί να μην καρποφορήσουν. Επίσης, υποδεικνύεται ένα τσακωμός με τον εραστή σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia