Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/08-06/09 Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/08-06/09 Α

Ταρώ εβδομαδιαία 31/08-06/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους. Είναι εύκολο να θεωρούμε δεδομένα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις σας απαιτούν ενέργεια για να επιβιώσουν. Δώστε τους αυτή την ενέργεια και μην ξεχάσετε να πείτε “σ’ αγαπώ”. Μερικοί θα έχετε τον χρόνο για να σκεφτείτε το παρελθόν… Ίσως νιώθετε ότι δεν λάβατε την εκτίμηση ή την αναγνώριση που σας άξιζε. Μήπως είναι καλύτερα να εστιάσετε στο παρόν; Αυτό θα βοηθήσει να αισθανθείτε πιο εμπνευσμένοι και παρακινημένοι!

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι σε αρμονία με το παρελθόν, που με έφερε εδώ που έπρεπε να είμαι.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή όλων των καλών πραγμάτων: Για την αγάπη, τη χαρά, ομορφιά ή υγεία, ακόμα και για μια νέα πνευματική γνώση. Πρέπει να νιώσετε αυτή τη νέα αγάπη, να δώσετε και να λάβετε άνευ όρων αγάπη. Δώστε και αποδεχτείτε τη σε ένα νέο επίπεδο. Ανοίξτε την καρδιά σας, αφήστε τα συναισθήματα να σας συγκινήσουν. Οι στοργικοί τρόποι σας θα μαγνητίσουν την αγάπη. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης καλές στιγμές, χαρά και γιορτή.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Λευκό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή και γεμάτη αγάπη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ εβδομαδιαία 31/08-06/09 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι κάρτες δείχνουν ότι έχετε κολλήσει σε ένα δύσκολο μέρος. Είστε μπερδεμένοι. Μπορεί να αισθάνεστε ότι τα πράγματα σας τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή η εβδομάδα είναι η στιγμή της σταθερότητας και της υπομονής. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε από αυτό το δίλημμα, είναι να το αφήσετε εντελώς. Δεν θα μπορείτε να βρείτε μια λογική λύση σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά. Απλά ακολουθήστε την καρδιά σας και πηδήξτε στην άβυσσο. Επίσης, οι κάρτες δείχνουν ότι αρνείστε να ακούσετε κάτι που πραγματικά πρέπει να ακούσετε, ότι αποσιωπάτε μια σημαντική αλήθεια.

Μπορεί να είναι άβολο – αλλά είναι καιρός να την ακούσετε.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Μπλε Ηλεκτρίκ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου για να βρω το φως.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη ειρήνη, φιλία, αφοσίωση και τοπική ευδαιμονία. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι θαυμάσια. Αγκαλιάστε τους ανθρώπους που αγαπάτε γύρω σας, εξασκηθείτε σε πράξεις καλοσύνης. Η καρδιά σας έκανε ένα τεράστιο ταξίδι και έχετε μάθει πολλά. Κοιτάξτε τα όλα και αγκαλιάστε το ποιοι είστε. Να είστε περήφανοι. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και όλα θα λειτουργήσουν μόνο προς όφελός σας! Ηρεμία και ειρήνη πλανώνται στον αέρα. Κάντε μια παύση, εκτιμήστε τα καλά πράγματα στη ζωή σας και απολαύστε πραγματικά αυτή τη στιγμή.

Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ζω σε μια ατμόσφαιρα ενότητας, να φέρνω αρμονία και αγάπη στις σχέσεις μου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ εβδομαδιαία 31/08-06/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, οι κάρτες δείχνουν ότι τα πράγματα αρχίζουν να φωτίζονται αυτή την εβδομάδα. Εκφράστε τη ζωτικότητά σας, προχωρήστε προς τα εμπρός και φωτίστε τη ζωή των άλλων με τη χαρά και ζεστασιά σας. Βγείτε από τα δεσμά της απόγνωσης, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή. Αναδείξτε το παιδί που έχετε μέσα σας, υπάρχουν πολλά καλά μπροστά σας! Το πιστεύετε πραγματικά; Εάν όχι, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Να είστε αισιόδοξοι. Έχει ανατείλει μια νέα ημέρα, μπορείτε να επιλέξετε την κατεύθυνση της ζωής σας προς τα εμπρός. Προχωρήστε με θάρρος μπρος το φως.

Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στην ολότητα, λάμπω σαν τον ήλιο και είμαι χαρούμενος.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας δίνουν χρόνο για να λάμψετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να συνδεθείτε με άλλα άτομα. Μπορεί να κάνετε μια σύνδεση καρδιάς και νου, μέσω επαφών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ευρύτερο καλό. Σε γενικές γραμμές, περνάτε σε μια εποχή υγιούς συναισθήματος για οτιδήποτε συμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Έχετε πάντα αγαστές επαφές με την οικογένεια και τους φίλους, μπορείτε να στραφείτε εκεί για στήριξη: Η κοινωνική σας ζωή είναι θαυμάσια. Δεν αποκλείεται ένα κοινό γεύμα, επικοινωνία με φίλους και σχέδια για το σπίτι.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Συνδέομαι σε μια ιερή αδελφότητα, για μια διευρυμένη εμπειρία ορατότητας μέσα στον χρόνο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia