Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/08-06/09 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/08-06/09 Β

Εβδομαδιαία Ταρώ 31/08-06/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας κάνουν μια ερώτηση: Θα κλαίτε πάνω από το “χυμένο γάλα” ή θα εστιάσετε στο γάλα που έμεινε και θα συνεχίσετε τη ζωή σας; Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι το παρελθόν έχει περάσει. Κάθε προσπάθεια να το επαναλάβετε, είναι σίγουρος τρόπος για να προσκολλάστε σε παλιά σχέδια. Εάν πρόσφατα χωρίσατε, δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο να επουλώσει την πληγή. Θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η σχέση έληξε, για να οδηγηθείτε σε κάποια που θα λειτουργεί πραγματικά. Αφήστε τον εαυτό σας να προχωρήσει στο μέλλον.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι του μαργαριταριού
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η τρυφερή μου καρδιά με βοηθά να πλοηγηθώ στο λαμπρό μέλλον μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή η εβδομάδα εστιάζει στις βασικές σας σχέσεις. Φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα αρμονίας και ισορροπίας, που μπορεί να οδηγήσει σε κακή επικοινωνίας και διαφωνίες. Επενδύετε αρκετή ενέργεια στις σχέσεις σας; Ήρθε η ώρα να δείτε τον εαυτό σας ως δεσμευμένο, για να εμβαθύνετε στη ζωντανή μαγεία των δύο σας και να την αυξήσετε. Να είστε γενναιόδωροι με τα συναισθήματα και να θυμάστε τον υπέροχο κανόνα του δούναι και λαβείν: Θερίζετε ό,τι σπέρνετε, λαμβάνετε από το Σύμπαν όσα είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε. Δώστε απλόχερα από τον εαυτό σας, νιώθοντας ότι αφορά μια όμορφη ανταλλαγή.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Κρεμ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιτυγχάνω στις συνεργασίες, απολαμβάνω αυτή τη μυστική μαγεία της σύνδεσης.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Εβδομαδιαία Ταρώ 31/08-06/09 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα αντιπροσωπεύετε την ενέργεια του στοιχείου της Γης! Και θα την συμπεριλάβετε στη ζωή σας: Αναδύεστε ως σταθεροί, υγιείς και αξιόπιστοι, δυνατοί αλλά όχι δημιουργικοί. Επιτυχημένοι αλλά ίσως χωρίς φαντασία. Είστε γενναιόδωροι με τους οικονομικούς σας πόρους, έτοιμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε έχει ανάγκη… Αλλά απίθανο να δεχτείτε βοήθεια από άλλους. Είναι καιρός να αναλάβετε μια δέσμευση, να διορθώσετε κάτι που έχει χαλάσει, να κερδίσετε χρήματα ή να χρηματοδοτήσετε ένα νέο εγχείρημα. Οι γυναίκες που αναζητούν την αγάπη, μπορεί να συναντήσουν ένα υπεύθυνο και αξιόπιστο άτομο που θα τις κερδίσει με την τιμιότητα και την αξιοπιστία του.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ονειρεύομαι την απεριόριστη δυνατότητά μου στην ύπαρξη, με σταθερή επιθυμία και αγάπη.

zwdia-3-zodia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα όλα φαίνονται λίγο πιο φωτεινά! Ο ήλιος φεγγοβολά και η λάμψη του μονόκερου βγαίνει από τις ακτίνες του. Έχετε εργαστεί σκληρά για να αποκτήσετε αφθονία στη ζωή σας και μπορείτε πλέον να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Οι προσπάθειές σας, η αυτοπεποίθηση και η πειθαρχία, σας έχουν οδηγήσει στην επιτυχία με μια σταθερή βάση για τον υλικό πλούτο και την άνεσή σας. Τώρα καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τις πολυτέλειες και τις χαρές της καλής ζωής. Το αξίζετε!

Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι απολύτως άξιος της ευδαιμονίας και της αφθονίας που πρόκειται να απολαύσω.

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εβδομαδιαία Ταρώ 31/08-06/09 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, οι κάρτες σας συμβουλεύουν να είστε προσεκτικοί στο να δανείσετε χρήματα σε έναν φίλο: Μην περιμένετε να σας επιστραφούν. Εξίσου πιθανό είναι αυτός ο φίλος σας να μην σας επιστρέψει χάρη. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι είστε σε θέση να υποστηρίξετε τον εαυτό σας ενώ βοηθάτε άλλους. Μπορεί να έχετε την τάση να ξοδέψετε ή να δώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Όσον αφορά μια σχέση, μπορεί να είστε πολύ μεγαλόψυχοι απέναντι στον σύντροφό σας.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Τριανταφυλλένιο Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δείχνω ευγνωμοσύνη για τη ζωή μου, με γενναιοδωρία και συμπόνια.

taro-6-9

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα: Στην καριέρα, την αγάπη και τα οικονομικά. Αυτή είναι η στιγμή να ανταμοιφθείτε για τις προσπάθειες και την υπομονή σας, καθώς έρχονται καλά πράγματα σε εκείνους που περιμένουν. Μην παραλείπετε να καταγράφετε την ευγνωμοσύνης σας: Η καλλιέργειά της θα βοηθήσει να απολαύσετε περισσότερο τις καλές στιγμές. Κάποιοι μπορεί να κάνετε μια επιστροφή στη μνήμη, προκειμένου να αποκτήσετε προοπτική… Μόνο προσέξτε να μην κολλήσετε στο παρελθόν!

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να αφήσετε πίσω τα παλιά και να απολαύσετε το παρόν.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Τριανταφυλλένιο Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι σε αρμονία με το παρελθόν μου, που με οδήγησε εδώ που έπρεπε να είμαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra