ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/12/2018 – 06/01/2019 Α

kartes-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/12/2018 – 06/01/2019 Α

ζώδια Κριός

Είναι παράδοξο πώς ένα κρεβάτι μπορεί να σε κάνει να νιώθεις χαλάρωση και ασφάλεια ή άγχος και τρόμο. Αυτή την εβδομάδα, φαίνεται πως σας κυνηγούν οι μεγαλύτεροι φόβοι σας και οι ανασφάλειές σας. Μπορεί να βλέπετε εφιάλτες ή να υποφέρετε από αϋπνία που να σας κάνει να κάθεστε στο κρεβάτι με τις ώρες… Να τρομάζετε στην ιδέα να κλείσετε τα μάτια σας και να κοιμηθείτε.

Η μόνη μου συμβουλή για σας είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να σκεφτείτε καλά. Προσπαθήστε να ανησυχείτε λιγότερο και να βρείτε τη λύση στο πρόβλημά σας. Ό,τι κι αν προκαλεί την ανησυχία σας, μπορεί να λυθεί με καθαρή και λογική σκέψη.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά. Μην δημιουργήσετε ένα απλό προσχέδιο ή ένα σκίτσα, αλλά ένα κανονικό σχεδιάγραμμα με μετρήσεις και χάρτες σε κανονική κλίμακα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα άτομα γύρω σας δεν θα σας δουν ως το ξεροκέφαλο ή πεισματάρικο άτομο που θέλει όλα να γίνουν με τον δικό του τρόπο ή να μην γίνουν καθόλου. Μπορείτε μερικές φορές να χαλαρώνετε.

Όσοι έχουν ερωτική σχέση, μπορεί να νιώσουν ότι η σχέση τους έχει παρασυρθεί από την καθημερινότητα και έτσι η ερωτική σπίθα έχει κάπως χαθεί. Είναι ώρα να αναζωπυρώσετε τη σπίθα της αγάπης, ενώ παράλληλα είστε η σταθερή στήριξη για το ταίρι σας.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα είναι η ιδανική για να ερωτευτείτε. Αν πιστεύετε στην αγάπη με την πρώτη ματιά, τότε, αγαπημένοι μου Δίδυμοι, μπορεί να συμβεί για σας. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σχέση σας δεν είναι απλώς μια ανώριμη ένωση που έχει πιθανότητα να καταρρεύσει. Αν έχετε ήδη σχέση, προβλέπεται ένας καβγάς με το ταίρι σας.

Επαναξιολογήστε τη σχέση σας και δείτε αν είτε πραγματικά ερωτευμένοι με το ταίρι σας ή με την ιδέα του να είστε ερωτευμένοι. Επαγγελματικά, δεν είναι καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Βυσσινί

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε εγκαταλελειμμένοι και χαμένοι. Μπορεί να σέρνεστε μέσα στο σκοτεινό τούνελ και να προσπαθείτε να βρείτε το φως στο τέλος του. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη απόσταση. Οι ευχές σας και οι επιθυμίες σας μπορεί να μην ικανοποιηθούν σήμερα ή αύριο αλλά κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον. Έχετε αισιοδοξία, γιατί είστε στο σωστό δρόμο και στο τέλος θα καταφέρετε τον στόχο σας. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν αν νιώθουν ότι δίνουν πολλά στους άλλους συναισθηματικά…

Γιατί με αυτό τον τρόπο υπερφορτώνονται και εξαντλούν τον εαυτό τους συναισθηματικά.
Ίσως είναι ώρα να φροντίσετε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες πριν δοκιμάσετε να υποστηρίξετε τους άλλους.
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Μοβ

xartomanteia

ζώδια Λέων

Η αγάπη κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Αυτό την εβδομάδα νιώθετε αγάπη και πάθος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε το άλλο σας μισό αυτή την εβδομάδα και ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος για σας. Όσοι έχουν σχέση, θα περάσουν ρομαντικές στιγμές με τους αγαπημένους τους. Μερικοί Λέοντες μπορεί να χρειαστεί να πάρουν μια απόφαση, να κάνουν την επιλογή ανάμεσα στο μονοπάτι που τους οδηγεί η καρδιά τους και την πιο λογική επιλογή.

Η μόνη μου συμβουλή για εσάς είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας, όσο τρελό κι αν φαίνεται! Η αγάπη είναι μια τρέλα και δεν είναι λογική, αλλά είναι αυτό που είναι. Γι’ αυτό, επιλέξτε την αγάπη.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι απογοήτευση και απόγνωση. Ίσως να χάσατε τη πίστη σας σε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να βοηθήσετε τον εαυτό σας ή να βγείτε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ζητήσετε καθοδήγηση από τον ουρανό. Ή, καταλληλότερα, να ψάξετε τη λάμψη του θείου που υπάρχει μέσα σας. Αναγνωρίστε το θείο μέσα σας.

Θυμηθείτε τα λόγια του μεγάλου ποιητή και μυστικιστή Άλιστερ Κρόουλι: Κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα είναι ένα αστέρι. Τιμήστε το άστρο της θειότητας και κινηθείτε προς την αισιοδοξία και την καθοδήγηση.
Τυχερός αριθμός: 17
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia