ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/12/2018 – 06/01/2019 Β

taro-13

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 31/12/2018 – 06/01/2019 Β

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συναντήσετε ένα οξυδερκές και λογικό άτομο, που θα σας βοηθήσει να μπείτε αμέσως στην καρδιά του θέματος με την οπτική του. Θα σας σταθεί και μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να λύσετε τα προβλήματά σας προσεγγίζοντας τα άμεσα και να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν. Μερικές φορές, αυτό είναι που χρειάζεστε και θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε.

Επίσης, αναρωτηθείτε μήπως αντιδράτε και βγάζετε συμπεράσματα πολύ βιαστικά. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να σκεφτείτε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των πράξεων σας.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και γι’ αυτό θέλω να σας εξιστορήσω την ιστορία της γέννησης του Χριστού, όταν το Άστρο φώτισε τον ουρανό και οδήγησε τους τρεις μάγους στη Βηθλεέμ. Οι κάρτες προβλέπουν την εμφάνιση του Άστρου στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη. Η καλοσύνη, η ελπίδα, η νίκη και οι λύσεις θα μπουν στη ζωή σας.

Υπάρχει κάτι που επιθυμούσατε ή ευχόσασταν να συμβεί; Οι κάρτες προβλέπουν ένα υπέροχο σημάδι, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Για μερικούς Σκορπιούς οι κάρτες προβλέπουν την γέννηση ενός παιδιού. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις γυναίκες Σκορπιούς.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να οδηγείτε πολύ προσεκτικά αυτή την εβδομάδα. Μην υπερβαίνετε το όριο ταχύτητας, καθώς μπορεί να ξέρετε πού πάτε αλλά δεν ξέρετε πώς θα είναι ο δρόμος. Αυτή την εβδομάδα το βασικό θέμα είναι ο έλεγχος και η ισορροπία. Μην ξεχνάτε ότι η καρδιά και το μυαλό είναι εξίσου σημαντικά.

Δεν μπορείτε να δουλέψετε μόνο με τη λογική και να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας και δεν μπορείτε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Η καλύτερη προσέγγιση θα είναι να εκπαιδεύσετε τα συναισθήματά σας και να τα χρησιμοποιήσετε για το γενικό καλό.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περάσετε μερικές εμπειρίες που θα σας μάθουν για τη ζωή. Έχετε βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση από τις δικές σας κακές επιλογές και αποφάσεις. Δεν έχετε τον έλεγχο σε αυτά που σας συμβαίνουν τώρα. Θέλω να θυμάστε ότι ό,τι δεν σας σκοτώνει σας κάνει πιο δυνατούς. Έτσι, αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, αξιοποιήστε καλά αυτή την περίοδο και αξιολογήστε το πώς και το γιατί βρεθήκατε σε αυτό το δύσκολο μέρος… Και τι θα κάνετε μόλις βγείτε από αυτή την κατάσταση.

Μπορείτε απλώς να αντέξετε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να μην μάθετε τίποτα, να κατηγορήσετε τους άλλους και να νιώσετε θύματα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εμπειρία για να βελτιώσετε τον εαυτό σας.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν λύπη, απόγνωση, απογοήτευση και μετάνοιες. Αυτά τα συναισθήματα συχνά προκύπτουν από τις δικές μας άτυχες πράξεις, όπως το να παίρνουμε την αγάπη ως δεδομένη ή να μην εκτιμούμε τους ανθρώπους ή τα πράγματα στη ζωή μας. Ωστόσο, καλό είναι να σταματήσετε να κλαίτε για το γάλα που χύθηκε ήδη. Επαναξιολογήστε τη ζωή σας και αναλύστε το τι επιθυμείτε πραγματικά και το τι θα σας κάνει χαρούμενους.

Κάθε μαύρο σύννεφο έχει και μια λαμπερή όψη. Κάτω από τις απογοητεύσεις μερικές φορές κρύβονται ευλογίες. Μόλις το καταλάβετε αυτό θα είστε ελεύθεροι να αγκαλιάζετε τις νέες ευκαιρίες που ρίχνει η ζωή στον δρόμο σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

zwdia-3-zodia

ζώδια Ιχθύες

«Το δάσος είναι υπέροχο, σκοτεινό και βαθύ, αλλά έχω υποσχέσεις να τηρήσω και μίλια να κάνω πριν κοιμηθώ» – Ρόμπερτ Φροστ Έχετε γίνει εγωπαθείς ή καταθλιπτικοί στο παρελθόν. Αλλά τώρα είναι η ώρα να ξυπνήσετε γιατί η ζωή πρέπει να συνεχίσει. Θυμηθείτε την υπόσχεση που έχετε δώσει και τα μίλια που πρέπει να διανύσετε.

Οι κάρτες δείχνουν όχι μόνο ελπίδα αλλά και αυτό που έρχεται πριν από την ελπίδα –μια διαδικασία αλλαγής και μάθησης και τελικά κίνησης προς το φως.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9