Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 12/12 Α

osiris-tarw

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 12/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Χρειάζεστε κάποιες φορές και λίγο χρόνο για εσάς και τις όποιες ανάγκες σας. Αυτό ίσως ακόμη να μην το καταλαβαίνει το ταίρι σας, αλλά αν μπείτε σε μια διαδικασία να του εξηγήσετε σίγουρα θα βρείτε και οι δύο την ηρεμία σας, και χωρίς περιττές ζήλιες. Οι ελεύθεροι θα έχουν μια νέα επαφή και πάλι με κάποιο άτομο που έχουν καιρό να ανταμώσουν … και ίσως κάποια συναισθήματα επιτέλους να ξεπροβάλλουν!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Σελήνη

Δεν θα μιλήσετε ακόμη στους κύκλους σας, για τον νέο έρωτα που έχει εισβάλει στην ζωή σας, και που σας έχει κάνει και αισθάνεστε καλύτερα από όλες τις προηγούμενες φορές. Τώρα καλείστε να δείξετε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας, και να μην επαναλάβετε τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος. Από τους λίγους που έχουν μείνει μόνοι, οι πιο πολλοί μέσα στις γιορτές θα έχουν βρουν ευκαιρίες για φρέσκα πρόσωπα και γνωριμίες, που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Δεν είστε και τόσο κοντά πια στον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που το έχει προκαλέσει ο ίδιος με τις δύσκολες του συμπεριφορές. Τώρα που και εσείς έχετε βρει την ισορροπία και τους προσωπικούς σας ρυθμούς, επιβάλλεται να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση, που θα φέρει και τις σχετικές απαντήσεις. Κοιτάξτε και κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει στον κοινωνικό σας κύκλο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Οι δικαιολογίες, δεν είναι για εσάς και ούτε πρόκειται να τις δεχτείτε από τον σύντροφο σας, που έμμεσα προσπαθεί να σας ζητήσει περισσότερο χρόνο, για να πάρει τις αποφάσεις του. Εσείς ξέρετε μόνο τι πραγματικά συμβαίνει, άρα δράστε ανάλογα. Όσοι είναι μέσα σε μπερδεμένα μονοπάτια, τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να δείτε ποιον πραγματικά αγαπάτε.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Ο Τροχός της Τύχης

Όλα, έχουν αρχίσει να αλλάζουν από την μεριά του συντρόφου σας, που ζητά πια εσείς οι δύο να σταματήσετε όλες τις άσχημες επικοινωνίες και να έρθετε στο κέντρο των συναισθημάτων σας. Οι συναντήσεις θα είναι πολλές και οι αποφάσεις καταλυτικές. Μερικοί που εδώ και μήνες κάνουν την προσπάθεια τους, για να χωρίσουν από προβληματικά διαζύγια, μέχρι το τέλος του έτους αυτού, θα το έχουν μέσα σε καλό κλίμα…σίγουρα καταφέρει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αρχιερέας

Όσο περνάει ο καιρός και έρχεστε πιο κοντά, σε αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάτε, τόσο πιο πολύ βλέπετε και τα σημαντικά του ελαττώματα! Αυτό, σίγουρα σας έχει προβληματίσει, και πρέπει άμεσα να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε…και πρώτα για τον εαυτό σας. Η σκέψη ότι όλα με το πέρασμα των μηνών – ετών θα βελτιωθούν είναι μόνο λάθος και καλό είναι να μην την υιοθετήσετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.