Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 18/12 Α

taro-troxos-tixis

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 18/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Το να είστε σε όλα σας υποχωρητικοί, δεν θα φέρει και κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στην σχέση σας. Αντιθέτως θα δείχνετε στον άνθρωπο σας, πιο δεδομένοι. Με την υπομονή κανενός Κριού, δεν λύθηκε το πρόβλημα. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι καλά για το ζώδιο σας μπορείτε να μιλήσετε και να βρείτε τις οδούς που θα σας κάνουν και πάλι να γίνετε κανονικό ζευγάρι.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Εσείς είστε χαμένοι μέσα στον επαγγελματικό σας στίβο, και αυτό σίγουρα μέσα στο τρέχον έτος, θα σας φέρει και αρκετά χρήματα για να κλείσετε υποχρεώσεις, που σας πιέζουν. Σε δεύτερο τόνο θα χρειαστεί να κοιτάξετε και πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή, που έχει χαλάσει την ισορροπία της. Εσείς με τόσο κοφτερό μυαλό, τις λύσεις θα τις φέρετε στην επιφάνεια. Οι μόνοι θα πρέπει να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο, και να βρουν νέες παρέες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-9865

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Υπάρχουν πολλά και καλά νέα, για το ζώδιο σας, τις επόμενες δύο εβδομάδες του ’18! Τα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε πιο αυστηρά, καθώς ήδη έχουν αρχίσει και έχουν μια ανοδική πορεία, που θα σας δώσει και μεγάλες οικονομικές ανέσεις. Τώρα θα έχετε και το καθαρό μυαλό για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε την ερωτική σας ζωή, πολύ πιο ποιοτική. Εσείς που έχετε τον άνθρωπος σας, μακριά μέσα στην εποχή των γιορτών θα καταφέρετε να συναντηθείτε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Κάποιες από τις απερίσκεπτες κινήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν του, ο σύντροφος σας, ίσως και ακόμη να τον αναζητούν και αυτό πια να έχει βάλει την ερωτική σας σχέση, σε ανισορροπία. Αυτό είναι και μια κατάσταση που πρέπει εντός του έτους αυτού, να την συζητήσετε και να την λύσετε. Από τα ζευγάρια, που τώρα προσπαθούν με ώριμο τρόπο, να επανασυνδεθούν οι περισσότεροι θα έχουν μέσα στον ζωδιακό μήνα του Αιγόκερω καταφέρει, να το κάνουν και πράξη!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Δεν έχετε χρόνο και καλή διάθεση πια, για να δώσετε σε άτομα που ακόμη ούτε καν στο ελάχιστο δεν σας έχουν δείξει καλούς τρόπους αλλά και ερωτικές διαθέσεις που να ταιριάζουν σε αυτά που εσείς ζητάτε. Έχετε άλλωστε και τόσα άλλα τρίτα θέματα που πρέπει να λύσετε, που ούτε καν δεν σας ενδιαφέρει τι θα κάνετε με την προσωπική σας ζωή! Σίγουρα μπορεί να περιμένει.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Ασχοληθείτε αυτήν την εποχή, με την επιμόρφωση σας, την εργασία σας αλλά και τους πολύτιμους σας φίλους, που σας δίνουν και την ψυχική σας ηρεμία. Έχετε περάσει σαν ζώδιο ένα πολύ δύσκολο 2018, και τώρα έχετε ρίξει την προσοχή σας μόνο σε ότι είναι καλό για εσάς. Οι εν σχέση, θα καταφέρουν να διορθώσουν τα οικονομικά τους, και να πάρουν πιο σημαντικές αποφάσεις για το κοινό τους μέλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.