Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

tarw-taro

Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

Ταρώ Ζυγός, Το 9 των Ξιφών

Ανήκετε στο ζώδιο που επιδιώκει την αρμονία περισσότερο απ’ όλους, αγαπητοί Ζυγοί. Αλλά ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με πολλές αντίρροπες δυνάμεις στη διάρκεια του Ιανουαρίου!

Φυσικά θα προκύψουν κάποιες εξαιρετικά αίσιες καταστάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παλιοί «σκελετοί» στην ντουλάπα σας, που χρειάζεται εκκαθάριση. Και ενώ θα σας προσεγγίζουν τα θετικά, μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε καν… Γιατί θα είστε παγιδευμένοι σε ένα ζοφερό και αρνητικό σκεπτικό.

zodia-taro-45

Ίσως να αναρρώνετε από κάποια επώδυνη συγκυρία ή κάτι να κέντρισε πληγές του παρελθόντος. Μπορεί να πρόκειται για κάτι οικονομικής φύσεως, όπως έναν φόβο μην χάσετε τη δουλειά σας. Ίσως πρέπει να μειώσετε τις δαπάνες για πολυτέλειες, γιατί ξεπερνούσατε για καιρό τις δυνατότητες σας. Για ό,τι κι αν πρόκειται, έχει επηρεάσει αρνητικά το σκεπτικό σας και σας κρατά άγρυπνους τη νύχτα!

Αυτή η κάρτα αφορά κυρίως την αρνητική ενέργεια, αναφερόμενη στη «σκοτεινή πλευρά της ψυχής». Συχνά αντιπροσωπεύει δύσκολες περιόδους με άγχος, ανησυχίες ή/και κατάθλιψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ιανουάριος θα είναι ένας αδυσώπητος μήνας γεμάτος σκιερά συναισθήματα. Περισσότερο, σας προμηνύει ότι θα περάσετε από μια έντονη διαδικασία ίασης: Θα αντιμετωπίσετε τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού σας, που σας εμποδίζουν να φτάσετε στην ισορροπία που αποζητάτε και την γαλήνη που λαχταράτε. Αυτό που χρειάζεται στη διάρκεια του Ιανουαρίου, είναι να είστε να είστε τρυφεροί με τον εαυτό σας!

Διαβαστε Ταρώ Ιανουάριος 2020   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Σκορπιός, Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Πού έχετε στρέψει την εστίασή σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Εκεί που ρίχνετε την προσοχή σας, εκεί διοχετεύεται η ροή της ενέργειάς σας. Είστε από τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου που το γνωρίζουν αυτό, χάρη στα ιδιαίτερα χαρίσματά σας. Δεν είστε μόνο διεκδικητικοί και αφοσιωμένοι σε αυτό που θέτετε ως στόχο… Έχετε τα φόντα να δώσετε ζωή στις πιο μύχιες σκέψεις και αισθήσεις σας!
Αυτό που πρέπει να σας απασχολήσει στη διάρκεια του Ιανουαρίου, είναι η προσωπική σας ζωή. Κάτι συμβαίνει εκεί, που αφορά τις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να δώσετε μεγάλη έκταση σε μια πληγή σας… Γιατί θα της δώσετε τη δύναμη να μεγαλώσει και να μολυνθεί!

Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη. Δεν έχουν όλοι την ικανότητα να ανακάμπτουν από απογοητεύσεις με ταχείς ρυθμούς. Αλλά πρέπει να καταβάλετε την απαραίτητη προσπάθεια να προχωρήσετε μπροστά, να ξεφύγετε όσο μπορείτε από αυτό τον πόνο!

Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

Αντλήστε δύναμη από τα θετικά στοιχεία αυτού του μήνα, όπως τα επαγγελματικά σας. Η καριέρα σας πρόκειται να κάνει μια εξαιρετικά θετική στροφή. Θα επενδύσετε σε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Γι’ αυτό είναι ζωτικό να είστε θετικοί με τον χρόνο, την ενέργεια και τη ζωτικότητα που θα το χειριστείτε. Όσα ευχάριστα προκύπτουν, θα αποτελέσουν υγιή περισπασμό από τα όποια αρνητικά!
Μπορεί να θεωρήσετε ότι έτσι αποφεύγετε τα μεγαλύτερα προβλήματα. Ωστόσο, οι δυσκολίες έχουν προκύψει – και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να τις εξαφανίσετε… Η πορεία μπροστά και η υιοθέτηση θετικής οπτικής, είναι η καλύτερη πρακτική επούλωσης για εσάς μέσα στον Ιανουάριο!

chartomantia-098

Ταρώ Τοξότης, Το 6 των Κυπέλλων

Κάτι από το παρελθόν σας θα έρθει και πάλι στην επιφάνεια, αγαπητοί Τοξότες! Η συγκεκριμένη κάρτα θεωρείται τυπικά ως ένα αίσιο προμήνυμα, αν και στην περίπτωσή σας αντιπροσωπεύει τους κύκλους… Ίσως να πρόκειται για κύκλους που έχουν ενεργοποιηθεί από προηγούμενες ζωές σας!
Στη διάρκεια του Ιανουαρίου θα βιώσετε κάτι που περιγράφεται περισσότερο ως καρμικό. Ίσως έχει φτάσει επιτέλους η στιγμή να εξέλθετε από αυτό τον κύκλο, να μετασχηματίσετε την καρμική εμπειρία άπαξ δια παντός!

Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

Φυσικά αυτό δεν θα είναι εύκολο, παρά το γεγονός ότι είστε από τους πλέον αισιόδοξους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Η συγκυρία καθ’ αυτή ίσως να σας κάνει απαισιόδοξους, καθώς μπορεί να νιώθετε πως οι κόποι σας θρυμματίζονται μπροστά στα μάτια σας.
Μην βιαστείτε να θεωρήσετε τον πρώτο μήνα του χρόνου ως αρνητικό. Δείτε τον ως τη στιγμή που θα σπάσετε τα δεσμά, που θα απελευθερωθείτε από καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν σε κάτι πλέον. Σκεφτείτε τον Ιανουάριο ως γραμμή αφετηρίας για να θέσετε πιο υγιείς συνήθειες και τρόπους ζωής. Μπορείτε να ανελιχθείτε σε ένα καλύτερο επίπεδο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αυτή η διαδικασία θα διαμορφώσει και την πορεία όλης της χρονιάς!
Δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσετε και το καρμικό ταίρι σας. Ένα άτομο που έχει ψυχική σύνδεση μαζί σας. Αυτή η επαφή πρόκειται να σας διδάξει πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής!

Διαβαστε Ταρώ Ιανουάριος 2020   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρω Αιγόκερως, Το 6 των Κυπέλλων

Κάτι που ξεκινήσατε πριν καιρό θα επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ίσως τότε να μην ήταν η στιγμή κατάλληλη για να ευδοκιμήσει. Ίσως δεν είχατε τα απαραίτητα μέσα για να το διαχειριστείτε. Τώρα θα είστε σε θέση να τα δείτε όλα με διαύγεια και να σημειώσετε πρόοδο!
Μπορείτε να αναπολείτε κάποια περίοδο του παρελθόντος, που όλα ήταν πιο απλά και χαρωπά. Αναρωτιέστε πού κάνατε τη λάθος στροφή, για να βιώνετε τώρα αποτυχίες. Εύχεστε να μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, για να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο!

Δεν σας βοηθά σε κάτι η παραμονή στο παρελθόν, μόνο σας γεμίζει πικρία. Τα γεγονότα δεν αλλάζουν και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες, που θα εκδηλωθούν στην καθημερινότητά σας στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτό που οφείλετε να κάνετε, είναι να μάθετε από τα παθήματά σας. Αρχίστε να εφαρμόζετε στο παρόν όσα διδαχθήκατε, προκειμένου να πετύχετε θετικές αλλαγές στο μέλλον!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Υδροχόος, Ο Πύργος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι αλήθεια ότι το 2019 ήταν μια σκληρή χρονιά για εσάς. Βιώσατε μια ιδιαίτερα μεταμορφωτική διαδικασία, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό στοιχείο!
Πολλοί αντικρίζουν την κάρτα του Πύργου με φόβο… Γιατί αφορά γεγονότα που είναι έξω από τον έλεγχό τους και κάποιες φορές μπορεί να είναι καταστροφικά. Στη δική σας περίπτωση, η κάρτα αφορά τη μοίρα. Φυσικά το πεπρωμένο είναι πέρα από τον έλεγχο οποιουδήποτε, όσο κι αν θέλει να θεωρήσει το αντίθετο. Αλλά τελικά, οι συμπαντικές ενέργειες είναι αυτές που καθοδηγούν τους πάντες και έχουν τον έλεγχο!

Αυτό που καλείστε να κάνετε, είναι να αναζητήσετε τα μαθήματα που σας δίνονται. Να τα πάρετε, γιατί είναι απαραίτητα για την ανάταση και την ωρίμανσή σας. Ο Πύργος μπαίνει στη ζωή σας αναπάντεχα, ίσως συνοδευόμενος από γεγονότα που εξελίσσονται γρήγορα. Μην προσπαθήσετε καν να αποφύγετε καταστάσεις ή εμπειρίες που θα προκύψουν, δεν θα τα καταφέρετε. Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς θα σας θέσει υπό τους προβολείς. Όλα θα φαντάζουν πιο έντομα απ’ όσο πραγματικά είναι!

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρω Ιχθύες, Το 7 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε τόσο ονειροπόλοι που συχνά προτιμάτε να ξεχνιέστε στον δικό σας κόσμο. Αυτό μπορεί και να οδηγεί στο να μπερδεύετε την αλήθεια με τη φαντασία, να ζείτε σε μια ψευδαίσθηση. Μπορεί να είναι θετικό να βλέπετε συνήθως το ποτήρι μισογεμάτο… Αλλά όταν ξεχνάτε τελικά τι περιείχε αυτό το ποτήρι, μπορεί να μην είναι και ό,τι καλύτερο για να το πιείτε!
Το ευχάριστο γεγονός για εσάς για τον πρώτο μήνα του έτους, είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 13 Ιανουαρίου. Θα έχει προηγηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που θα συνοδευτεί από μια Έκλειψη Σελήνης. Η συγκυρία θα μεγεθύνει το ρομαντισμό της θεάς του έρωτα, μέσα από τα εδάφη σας του ονείρου!

Αυτή την περίοδο τα πράγματα θα φαίνονται λίγο πιο αίσια απ’ όσο πραγματικά είναι… Γιατί και οι ψευδαισθήσεις διογκώνονται. Παράλληλα, μπορεί να κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Αλλά μην βιαστείτε, παρά την πίεση που ίσως ασκήσουν άλλοι πάνω σας!
Κάποια στιγμή ίσως νιώσετε διχασμένοι, από αντίρροπες συμβουλές που θα σας δίνουν άτομα από διαφορετικές πλευρές. Το θέμα είναι ότι εμπιστεύεστε αυτούς τους ανθρώπους και λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν τα λόγια τους. Γι’ αυτό θα βρεθείτε σε δίλημμα – και είναι επιτακτικό να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις!
Κινηθείτε με τον δικό σας ρυθμό, αναζητώντας μέσα σας τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, σιγήστε κάθε εξωγενή «θόρυβο» και κατασταλάξτε στα δικά σας ζητούμενα!

Διαβαστε Ταρώ Ιανουάριος 2020   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος