Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις A

taro-apistia

Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις A

Ταρώ Κριός, Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Ο Ιανουάριος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα ευτυχής μήνας για εσάς, αγαπητοί Κριοί!

Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρχει η ανάγκη για πιο σταθερές κινήσεις… Να διασφαλίζετε ότι κάνετε πρακτικά βήματα προς κάτι που ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τελείως!

zodia-taro-45

Μπορεί να εκπληρωθεί μια ευχή σας, να πραγματωθεί ένα όνειρό σας. Μπορεί να αποκτήσετε κάτι που λαχταρούσατε εδώ και καιρό. Αυτό θα σας κάνει να ονειροπολείτε για το τι μπορεί να έπεται. Ωστόσο, τα πράγματα ίσως να μην κυλήσουν όπως τα είχατε σχεδιάσει… Και εδώ είναι απαραίτητη η πρακτικότητα!
Κατά μία έννοια, το ζητούμενό σας θα φαίνεται να σας χαρίζεται. Αλλά μόνο μερικώς, μιας και πρέπει εσείς να καταβάλετε τον απαραίτητο κόπο προκειμένου να το υλοποιήσετε.

Το βέβαιο είναι ότι σας προσεγγίζουν θετικά νέα στη διάρκεια του μήνα, γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα. Μπορεί να αφορούν χρήματα ή μια ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Πολλά θα συνοδεύονται από μια εμπειρία μάθησης, δηλαδή να κοπιάσετε πρώτα και να ανταμοιφθείτε στη συνέχεια.
Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σας να αγαπά τα γρήγορα αποτελέσματα και την άμεση ικανοποίηση. Αλλά αυτές οι καινούργιες ευκαιρίες είναι τόσο πολλά υποσχόμενες, που δεν θα σας πειράζει να κάνετε λίγη υπομονή στο μεταξύ!

Διαβαστε Ταρώ Ιανουάριος 2020   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ταρω Ταύρος, Το 4 των Ξιφών

Μην ασχοληθείτε με μικροπράγματα, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον Ιανουάριο – και μάλιστα στο ζώδιό σας. Καταλαβαίνετε ότι η επίδραση θα είναι πιο έντονη για εσάς! Αλλαγές σας αναμένουν στη διάρκεια του μήνα, αν και δεν θα συντελεστούν γρήγορα. Με τον καινοτόμο πλανήτη στα εδάφη σας, οι αλλαγές πρέπει να συνοδευτούν από σκέψη και αργά βήματα.
Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν συμβαίνουν και πολλά… Αλλά όταν κοιτάξετε πίσω σας, θα αντιληφθείτε ότι αυτός ήταν ένας θεμελιώδης μήνας για εσάς: Θα θέσει τον ρυθμό για να λάβουν χώρα καταστάσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή!

Ίσως κάποιες στιγμές να νιώθετε εξαντλημένοι, από κάτι που εκτυλίσσεται στη ζωή σας εδώ και λίγο καιρό. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Πρέπει να φορτίζετε τις μπαταρίες σας πριν κάνετε αιφνίδιες κινήσεις!
Ενίοτε έχετε την πεποίθηση ότι ο κόσμος χρειάζεται τη βοήθειά σας για να προχωρήσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να κινείται, ακόμα κι όταν εσείς κάνετε την ανάπαυλα που χρειάζεστε. Όσα θεωρείτε ότι πρέπει να χειριστείτε, θα είναι εκεί και όταν ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Με περισσότερη ισορροπία θα έχετε πιο πολλά εργαλεία, για να επιφέρετε καλύτερα αποτελέσματα!

Διαβαστε Ταρώ Ιανουάριος 2020   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις A

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Δίδυμοι, Ο Ιππότης των Ξιφών

Ο Ιππότης στρώνει τον δρόμο σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανοίγετε το 2020 σαν άδεια σελίδα… Έχετε καθαρό πεδίο για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα! Ο Ιανουάριος αποτελεί την είσοδό σας σε καινούργιους κύκλους ζωής. Αυτό οφείλεται στο ότι έχετε υιοθετήσει νέους τρόπους σκέψης, έχετε κλείσει πόρτες του παρελθόντος που δεν σας εξυπηρετούσαν πλέον σε κάτι!
Το 2019 ήταν ένα έτος αλλαγών για εσάς. Κατεδαφίσατε παλιές δομές, ακόμα και τα θεμέλια πάνω στα οποία είχατε στηριχτεί. Η ανάγκη σας ήταν να τα ανοικοδομήσετε όλα υπό καλύτερη οπτική. Να τα κάνετε πιο στέρεα και ανθεκτικά από πριν!

Έχετε δώσει την υπόσχεση να εξομαλύνετε παλιές εντάσεις. Να επιλύσετε θέματα που σας κρατούσαν βαλτωμένους για αρκετό καιρό, ίσως και το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης χρονιάς.
Ας είστε λίγο συγκρατημένοι, γιατί μπορεί κάποιοι τομείς να μην κυλήσουν όσο ομαλά θα θέλατε. Ο Ιππότης των Ξιφών υπόσχεται απελευθέρωση, αν και προμηνύει να προκύπτουν καινούργια θέματα. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, παραμένει η υπόσχεση της απελευθέρωσης!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

Ταρώ Καρκίνος, Ο Κόσμος

Με πολλές αλλαγές στις αποσκευές του σας προσεγγίζει ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς, αγαπητοί Καρκίνοι! Αναμένεται μια Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας… Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι πρόκειται περισσότερο για κατάρα παρά για ευλογία, επειδή θα επηρεάσουν έντονα τα προσωπικά σας.
Ωστόσο, μόνο έτσι θα επιτευχθούν οι απαραίτητες αλλαγές για να μπουν σε τάξη όλοι οι τομείς της ζωής σας. Ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι, θα καταρρεύσει. Πρόκειται για οριστικό κλείσιμο κεφαλαίων, προκειμένου να περάσετε σε καινούργια που σας προσεγγίζουν!

Ο Ιανουάριος θα αποτελέσει κάτι σαν ορόσημο για εσάς. Και με αυτό το μεταίχμιο θα αποκτήσετε καινούργιους τρόπους να ζείτε, να βλέπετε, να νιώθετε και να αγαπάτε.
Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις σε αυτή την πορεία. Αλλά μπορείτε να υπολογίζετε στο ισχυρό υποστηρικτικό δίκτυό σας, που θα είναι στο πλάι σας για ό,τι χρειαστείτε. Αυτό θα αποτελέσει και μια απόδειξη για εσάς, για όσους είναι πραγματικά δικοί σας άνθρωποι… Γιατί θα αντιληφθείτε και τους «περαστικούς» ή όσους είναι κοντά σας για ίδιον όφελος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ταρω Λέων, Το 2 των Ράβδων

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας οικοδόμησης για εσάς, αγαπητοί Λέοντες! Τώρα θα χτίσετε συνεργασίες και συμμαχίες, παράλληλα με την πολλή δουλειά που θα επενδύσετε για την καριέρα σας.
Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να θέσετε προτεραιότητες και να οραματιστείτε εκ νέου το μέλλον σας. Δημιουργείστε ένα πενταετές σχέδιο, φέρνοντας κοντά σας όσους θέλετε να εμπλακούν και να είναι στο πλάι σας. Αυτή η διεργασία θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε περισσότερο τα όνειρά σας, μέχρι να τα υλοποιήσετε!

Μέσα στον Ιανουάριο θα συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμή σας έρχεται από το σύνολο. Όσοι είναι στο πλάι σας αποτελούν τους συμπαίχτες σας, μοιράζεστε το ίδιο όραμα και είστε ανίκητοι!
Είναι πιθανό να σας προσφερθεί μια εξαιρετική ευκαιρία από ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Αυτό θα σας βοηθήσει να θέσετε σε κίνηση ένα όνειρο για την καριέρα σας. Μέσα από αυτή την πορεία, πολλά πράγματα θα αλλάξουν… Κυρίως, τομείς της ζωής σας που αποτελούσαν πρόκληση ως τώρα!
Το μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό, αγαπητοί Λέοντες. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να εμπνευστείτε και να στήσετε το όραμά σας. Μετά μοιραστείτε το με αυτούς που μπορούν να σας ενισχύσουν, ώστε να του δώσετε σάρκα και οστά!

Ταρώ Ιανουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις A

ζωδια-ταρο-99

Ταρώ Παρθένος, Ο Θάνατος

Φαίνεται μία αλλά εμπεριέχει δύο κάρτες αυτή του Θανάτου, αγαπητοί Παρθένοι: Αφορούν το κλείσιμο των παλιών κεφαλαίων για να επέλθει η αναγέννηση!
Πολλοί τρομάζουν με την κάρτα του Θανάτου, επειδή την κοιτάζουν κυριολεκτικά. Εντούτοις, αντιπροσωπεύει τη μαγεία της μεταμόρφωσης – και πώς κάθε τέλος συνοδεύεται από μια υπέροχη καινούργια έναρξη!
Φυσικά καθετί που τελειώνει έχει την αίσθηση του θανάτου. Πενθείτε και θρηνείτε την απώλεια. Αλλά μεταφορικά μιλώντας, πρόκειται για την απαλλαγή από κάτι που δεν σας εξυπηρετούσε πια σε κάτι. Έτσι ανοίγετε χώρο για να έρθει κάτι καινούργιο και καλύτερο στη θέση του!

Αυτό ακριβώς καλείστε να κάνετε στη διάρκεια του φετινού Ιανουαρίου, αγαπητοί Παρθένοι. Να απελευθερωθείτε από καθετί παλιό, ώστε να ανοίξετε τον δρόμο να σας προσεγγίσει το καινούργιο. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διεξαχθεί στον τομέα σας των σχέσεων ή και της καριέρας. Φαίνεται να υπάρχουν αρκετοί δισταγμοί και αναθεωρήσεις μπροστά σας!
Παράλληλα θα υιοθετήσετε καινούργιους τρόπους σκέψης και θα κάνετε άλλες επιλογές στον τρόπο ζωής σας. Θα καταφέρετε να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που δεν σας ταιριάζουν πλέον. Μπορεί να πρόκειται για παλιούς μηχανισμούς άμυνας, που τώρα αποτελούν μόνο εμπόδιο για την βαθιά αγάπη που λαχταράτε. Μπορεί να πρόκειται για οικονομικές υποχρεώσεις, που δεν είναι πρακτικά δικές σας για να τις αναλάβετε.
Ο Ιανουάριος θα είναι και ένας ιδιαίτερα πνευματικός μήνας για εσάς. Θα στρέφεστε συχνά στα εσώτερά σας, για να αναζητήσετε απαντήσεις από την ψυχή σας αντί από τρίτους. Θα πράξετε άριστα να εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι!

Διαβαστε Ταρώ Ιανουάριος 2020   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia